aga1 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Czy Wasze jamniki też uwielbiają kąpiele? :laola: Quote
Vizsla Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Krótkowłosy nie, korzysta z każdej okazji, zeby uciec z waanny ;) Za to długowłosy baaaardzo lubi :) Quote
anetta Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Zalezy jakie kapiele :wink: Kaja w wannie jest tylko kapana jak jest naprawde brudna, po sniegu i blocie. Wtedy stoi taka sierotka i nic nie robi :P Jesli chodzi o jeziorka czy stawy, to tez roznie bywa. Raz wleci z impetem za patykiem a innym razem popatrzy tylko jak patyczek ktory wlasnie rzucilam plyyynie sobie w sina dal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Vizsla Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 A jeśli chodzi o kąpiele w morzu to Teddy uwielbia, a z Lupo nie wiem narazie jak ;) Jak skończy się sezon to będę co drugi dzień z nimi nad mroze łązić :P Quote
Gonia Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Moje suczki kąpiel traktują jak dopust boży!Natomiast Carelli sam wchodzi pod prysznic przy każdej okazji i wzrokiem pyta "dlaczego nie teraz?" :confused: Quote
eurydyka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 powinniscie zobaczyc moja Ciri, ktora waruje pod wanna jak tylko jest kapiel z piana alez trzeba ja ustawiac, zeby sama nie wskoczyla, a i tak po kapieli mojej i wyjsciu z lazienki czesto widze jej slady lapek w wannie ona przeskakuje bezposrednio z podlogi do wanny, wole nie myslec nawet o obciazeniu wtedy jej kregoslupa Quote
Gonia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 No,kurcze EURYDYKA,masz jamniora,mieszkasz 40 km od mojej mieściny i tak mało się tu udzielasz?!!!Czasami gadam tu sama ze sobą!Popraw się!!! :evil: Quote
eurydyka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Gonia, ja sie udzielam w dziale Psy w potrzebie i rzadko mam niestety czas na mile pogawedki, bo ratujemy psiakom i kotom zycie. POczytaj PWP i zrozumiesz:) Mam 2 jamniczki (na zdjeciu) i beagle (o nim watek jest w dziale Juz w nowym domu, ma na imie Fender). Quote
Gonia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 EURYDYKA,ja doskonale rozumiem co oznacza PWP.Jestem już baaaaaaaaardzo dorosłą osobą i chyba na starość zbyt wrażliwą!Omijam pewne tematy bo nie mogę potem dojść do siebie.Nie mam możliwości pomgać Wam na forum,ponieważ robię co mogę we własnym zakresie(i moich przyjaciół).Pozdrawiam Quote
eurydyka Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ja natomiast nie moge nie pomagac, chyba sie uzaleznilam:) ale najwazniejsze jest pomaganie blisko siebie, tak mi sie wydaje niestety czasem PWP daje w kosc Quote
Recommended Posts