Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesteś boska!!!!
ja już wiem, że nie będę mogła spać spokojnie dopóki ten biedulek nie znajdzie domku...
widziałaś tą informacje o 2 bokserkach z Zielonej Góry??? Płakać się chcę po prostu...

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOniecznie w tytule aukcji BOKSER, wyszukiwarka nie znajduje wątku po wpisaniu "bokser" a niektórzy szukają konkretnej rasy.
Zamiast 1 zdjęcia wrzuciłabym 2 - na 1 niewiele widać.

"Boksio prosi od dom przed zimą. Może w Twoim domu i sercu znajdzie się miejsce dla niego???" - to napisz pogrubbionymi literkami,
tak samo nry telefonów i maile,
Napisz również, że bokser jest zupełnie wyjątkowy - biały.
Wywal zdanie
"no może takim nie do końca ale jednak bokserem).." w końcu bokser czy nie? A jaki jest to każdy widzi na zdjęciach..

"bardzo marznę w mojej budzie.." pogrub i może zaznacz na czerwono..
pozdrawiam
Aga
ps. to oczywiście moje sugestie, ale chyba by trochę pomogły...

Posted

Oby!!!
Boje się, ze teraz nie jest dobry okres na szukanie domków dla psów, bo święta i w ogóle...ale trzeba mieć nadzieję...trzymajmy kciuki!!!

Posted

Obawiam się, że taka posucha może potrwać aż do "po" Nowym Roku...niestety...
czy już coś wiadomo o nowej budzie Argosa, czy już ją dostał? martwie się, że teraz jest tak zimno i na pewno strasznie marznie

Posted

uszy do góryi ogon w ruch!!!! są święta i nie można się poddawać!!!! my też sie nie poddamy i domek się znajdzie....obiecuję...
korzystając z okazji życzenia świąteczne dla wszystkich bokseromaniaków i dogomaniaków!!!