Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to może ich rozdzielić???!! Ja już nie wiem co robić, Atena ma dłuższą sierść ale Argos nie powinien zostawać na zimę w schronisku!!!

Posted

pewnie że lepiej w domkach oddzielnie niż razem w schronisku...może by dorzucić zdjęcie Argosa takie jak on wygląda ze swojej starej budy, jest taki biedny na tym zdjęciu, że może kogoś poruszy jego los...tak mi przykro, że nie umiem znaleźć dla niego domu, ale pytałam już dosłownie wszystkich krewnych i znajomych...

Posted

andzia69 napisał(a):
Zu - ale tam jest jego zdjęcie jak wygląda z tej budy. To nie to?

ja dostałam takie ze schroniska jak tylko mu pyszczek wystaje z budy, strasznie jest na nim biedniutki i myślę, że ono byłoby dobre na allegro, dostałam je z nazwą dzieciate małżeństwo (25), starałam się je tutaj wstawić ale nie wiem jak to zrobić
biedna psinka, pewnie okropnie marznie...

Posted

właśnie o to zdjęcie mi chodziło, może jak jutro skończy się aukcja argosa, ta solowa od dorkakwiatek, to wstawić go z tym zdjęciem i słowem "bokser" w tytule, tak żeby na wyszukiwarce wyrzucało go na hasło bokser i może ktoś się zgłosi

Posted

dzięki wielkie w imieniu Argoska!!!! :klacz:on MUSI mieć dom, to takie okropne, że przez tyle czasu nikt sie nim nie zainteresował, ale nie można tracić nadziei
hop do góry argosku

Posted

Andzia ja myslałam, żeby go solo wystawić z tym zdjęciem jak się skończy jutro na allegro aukcja dorkikwiatek, bo jednak wydaje mi się że on sam prędzej znajdzie dom niż z żoną
ale to musimy poczekać aż się skończy ta poprzednia aukcja no bo nie może być ten sam przedmiot na 2 aukcjach jednocześnie, prawda?

Posted

Andzia, przepraszam, że dopiero teraz piszę ale niedawno wróciłam do domu. Jeżeli możesz wystawić jeszcze raz Argoska solo na allegro z tym zdjęciem z budą jako głównym (pozostałe zdjęcia myślę, żeby zostawić tak jak jest teraz) i poniższym tekstem to byłoby super. Jeżeli chcesz coś zmienić w tym tekście to śmiało zmieniaj, ja wszystko zaakceptuje.
pozdrawiam serdecznie i dziekuje w imieniu Argosa. Wiem, że opis do aukcji jest strasznie rzewny, ale może kogoś poruszy..tak bardzo mi zależy żeby on znalazł dom jeszcze przed wielkimi mrozami...

Mam na imię Argos, tak samo jak pies Odyseusza i jestem bokserem (no może takim nie do końca ale jednak bokserem)..
Mieszkam w schronisku w Mielcu w boksie numer 116 razem z moją żoną Ateną...niedawno odchowaliśmy nasze szczeniaczki które zostały adoptowane przez dobrych ludzi, tylko ja ciągle czekam..
nie jestem już taki młody, mam jakieś 6-8 lat...
Tak jak mój immiennik jestem bardzo cierpliwy i chociaż bardzo długo już czekam na swojego Pana nie tracę nadziei i wierzę, że on kiedyś po mnie przyjdzie i zabierze mnie do domu...
Dotychczas jakoś dawałem sobie radę ale teraz z każdym dniem robi się coraz zimniej a moja sierść nie jest gęsta i długa jak u niektórych psów i dlatego bardzo marznę w mojej budzie...
jeżeli mój Pan czyta teraz mój list to bardzo go proszę, żeby szybko mnie zabrał ze schroniska do domu...jest mi tak strasznie zimno...

Boksio prosi od dom przed zimą. Może w Twoim domu i sercu znajdzie się miejsce dla niego???

Boksio czeka w schronisku w Mielcu:
Mielec, ul. Targowa 11, tel. (017) 583 15 32
http://www.mielec.bezdomne.com/

Kontakt do wolontariusza (pod tymi adresami uzyskacie Państwo konkretne odpowiedzi na pytania o pieska):
kasia@bezdomne.com; tel: 503 68 30 50
mielec@bezdomne.com

(możliwa pomoc przy organizacji transportu Boksia do nowego domu)