Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widziałam że do schroniska przyjechały nowe budy ale chyba jeszcze nie dla Argosa..mam nadzieję, że wkrótce i jego lokum będzie gotowe
a czy ktoś ma o nim jakieś wieści???? jak się czuję i w ogóle...

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj przyjechaly nowe budy, ale z innych wplat. Pieniadze wplacane na konto schroniska slużą do robienia bud na terenie schroniska. Wykonawca jest Pan Kierownik lub pracownicy.

To jest prawdopodobnie nowa buda dla Argosa.Nie jestem pewna, ze to akurat dokladnie ta, bo może identyczna już stoi w boksie. Kasia robila wczoraj zdjecia nowych bud, wybiegu, zadaszenia oraz kotów. Zdjecia psiaków będzie robić w sobotę. Ja bylam w schronisku jak bylo już bardzo ciemno, nie robilam zdjec psiakow z boksów.

Posted

Szukamy domku PILNIE!!!! Aktualne od zaraz!!!!

Sz. P. Wilczostwo Bokserowi vel
Boks-Wilczurowi vel
Wilczurostwo Bokserze vel
Wilk -Bokserowie vel
Wilkserowe-Boksurstwo itp.itd

Posted

Argoisu, słoneczko nikt dzisiaj do ciebie nie napisał więc niniejszym w trybie superszybkim wysyłam was na górę
HOOOOOOOP!!!!
Trzymaj się, na pewno gdzieś jest wasz nowy domek, tylko jeszcze go nie znalezlismy
ale szukamy!!

Posted

Argos, czy u Ciebie też tak ohydnie jak w Warszawie, gdzie beznadziejnie pada od rana deszcz ze sniegiem? Trzymaj się psiaczku, niedługo będziesz miał budę a może nawet i prawdziwy DOM!!!!

Posted

co to jest że tak marudzicie w tyle psiaki???!!! hop na pierwszą stronę szukać domku bo święta tuż tuż...
kto się zlituje nad tymi biedaczkami???!!!!