Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bokser - Argos i Atena - Wilczyca będą miały nowa piekną budę dzieki wplacie pani Zuzanny z Warszawy. Pan Kierownik schroniska pewnie kończy ją robić.

Pani Zuzanna została wirtualną opiekunką Argosa.

Posted

Andzia69, dziekuje!!!!!!!!

Czy moglabys zmienic wiek na 6-8 lat??? Tak ustalilismy z Panem Kierownikiem podczas ostatnich zdjec do strony, ze psiaki sa starsze niz myslelismy na poczatku. Napisz tez prosze, że psiaki mogą iść do domów oddzielnie, raczej trudno będzie im znalezc wspólny dom. Lepsze dwa osobne domki, niż żaden.

Jeszcze raz wielkie dzieki :buzi: :buzi: :buzi: .

Posted

Może tak, ale one już raz zostały oddzielone - od swojego człowieka. Jeśli jedno zostanie adoptowane, a drugie zostanie bez przyjaciela to ból może być podwójny. A nuż znajdzie się jakaś dobra dusza, która weźmie oba.

Posted

witam, debiutuję na dogomanii, jestem wirtualną opiekunką Argosa i bardzo mnie cieszy, że tyle osób się nim interesuje!!!! Ciągle mam nadzieję, że ktoś jednak go przygarnie..ja niestety mam swojego boksia, zbyt zazdrosnego bym mogła wziąć Argosa do siebie
a on jest taki sliczny!!!! mam nadzieję, że buda już jest gotowa albo zaraz będzie

Posted

Zuzanno kochana! Witamy !!!!

Jutro Kasia czyli Xxymena bedzie biegac z aparatem po schornisku. Na pewno zrobi zdjecia nowych bud, ktore zrobil Pan Kierownik. Mam nadzieje, ze ta boksiowa już skonczyl.

Ja bede w schronisku pozno wieczorem, wiec nie bede robic zdjec, ale wkleje te Kasiowe.

Posted

super!!! jutro wieczorem jak wrócę z zajęć to natychmiast sprawdzę co tam słychać u mojego wirtualnego pupila.
tak strasznie bym chciala, żeby mu sie udało znaleźć fajnego pana, najlepiej oczywiście gdyby Atena mogła z nim zamieszkać
strasznie fajna jest ich aukcja na allegro..mają takie zdjęcie niemal ślubne, Argos wygląda zupełnie jak panna młoda cała w bieli!!!!!