Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest jedna Pani, która chce pomóc boksiowi dotarciu do nowego domu. Oferuje pomoc w transporcie boksia, jak napisała "na terenie całej Polski". Czy jeszcse pomoc potrzebna?

Posted

:o Boksiu ma dom!!!!!!!!!!!!Dopiero teraz doczytałam ten watek....... :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie:
Jak super.oby tylko ten transport się udał............Wreszcie się doczekał :D

Posted

Wilczyca nadal szuka, oto jej ostatnie zdjęcia. Taki opis dała Kasia (Xxymena) po sesji zdjęciowej :

"I wreszcie mieszane malzenstwo. Boksiu i Wilczyca, ktora byla pierwsza do zdjec i wyjscia na smyczy. Boksiu nie bardzo chcial ale potem jak zobaczyl ze malzonce nic sie nie stalo to pozwolil sobie nalozyc smycz."

Mam troche sily, oj mam

Tak umiem pieknie pozować

Pieszczocha ze mnie nie z tej ziemi

Taka mordka jestem słodka

Posted

Bodziulka, mam nadzieje, że już przyszłego weekendu boksiu nie będzie spędzał w boksie :)

Aaaaaa... zapomniałabym :wink:
Boksiu już nie jest bezimienny.
Teraz to już jest Bongo! :D

Posted

Wiec jezeli chodzi o transport do samej warszawy to oczywisice moge sie jakos dostosowac. Nie ukrywam iz najlepiej jak bylby to weekend ale jezeli nie bedzie takiej mozliwosci to oczywisice postaram sie jakos "zorganizowac" sobie czas( co bedzie baaardzo trudne ale nie do wykonania)

Posted

Adek, będziemy za tym, aby boksio pojechał bezpośrednio do Łodzi, bo pociągiem nie byłoby łatwo tej pani, w dodatku trasa byłaby okrężna, pies musiałby jechać do Krakowa, stamtąd do Warszawy, a stamtąd dopiero do Ciebie.
Czekam na info kiedy dokładnie wypadnie transport do Łodzi, mam nadzieję, że uda się wszystko zgrać. Rozumiem, że najlepiej by było, gdyby wypadł na weekendzie.

Posted

Kurdeeee,
Powoli zaczyna sie to wszytko komplikowac. Problem w tym ze z Łodzi to z kolei ja mam fatalne połączenie. Musze dojechac do Łowicza, z Łowicza do Skierniewic, ze Skierniewic do łodzi....

Ale cos tzreba wymyslic

Posted

Mureczko,
tylko plis daj wczesniej znac do schroniska, zeby odrobaczyli boksia 3-4 dni przed wyjazdem, a nie tak jak Bacuchne w ostatniej chwili i pies sie meczyl cala droge w aucie.

Posted

:(
Niedobrze. Od tego weekendu niestety pracuje takze w soboty i niedziele. Wiec moj ewentualny przyjazd po pieska odpada. Nie mam zadnej koncepcji jak to zalatwic

Posted

Bokserek niestety nadal szuka domu :(

Wynikły niespodziawane okoliczności i Adek nie może przygarnąć bokserka, w najlepszym razie może to nastąpić dopiero na wiosnę. :(

Boksio zdobył natomiast wirtualną opiekunkę.