xxymena Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Cześć Bodziulka Tutaj Kasia od zdjęć. Wyjaśniam że Boksiu, jest atletycznie zbudowanym chłopakiem. A na tym zdjęciu o którym piszesz, to prezentował swe walory konkurencji z naprzeciwka. A wiadomo jak chłopaki to robią, no nie? Wciagaja powietrze, zeby klatka większa była. :lol: A ogonek faktycznie ma nieobcięty. Generalnie to niezły siłacz. Jest troszkę większy niż Boksiu Biały I. I taki rzekłabym - bardziej krępy. kk Quote
Ulka18 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Witamy wreszcie nasza Kasie z Mielca(Xxymena) na forum, udalo sie zarejestrowac :D :klacz: :klacz: :klacz: Kasia jest autorka tych zdjec Boksia, jak i wielu innych prezentowanych na tym forum i naszej stronie internetowej. Bodziulko, boksiu nie wydaje sie byc chudziutki, apetyt ma, chory nie jest. Moze cierpi tylko ze wzgledu na niska temperature. Guzek jest widoczny tylko na jednym zdjeciu, na pozostalych nie, wiec moze to fald skorny. W kazdym razie przyjrzec sie dokladnie boksiowi nie jest latwo, co Kasia moze potwierdzic. Quote
Ulka18 Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Anielico, AskaK, Dziewczyny, czy moglobyscie kochane wrzucic boksia na allegro? Moze razem z Wilczyca, albo oddzielnie jak Ci wygodniej. Bardzo prosze. Dziekuje Wam za pomoc. Quote
anielica Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 włala :D boksio http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73745372 niestety nie miałam wielu informacji o nim, dlatego tekst jest krótki. jeżeli chcecie coś dodać, to naniose zmiany. co do żony boksia, przydałyby się jakieś wyraźniejsze zdjątka... i krótki opis jej charakteru. Quote
xxymena Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Az sie :oops: za to mile powitanie. Poinformowano mnie ze mam robic regularnie HOP DO GÓRY I podobno Boksiu chate szybciej przez to znajdzie. I choć nie wszystko w tym temacie kumam ale sie zastosuje HOOOOP BOKSIU kk Quote
anielica Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 zakumasz, zakumasz szybciutko:) A boksio znajdzie chętnego przez allegro, ja to czuję. Śliczny z niego kawaler! Quote
Siostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Do góry boksiu! Jakaś kanapa w dobrym domku już na Ciebie czeka :D Quote
xxymena Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 On i dwie kanapy zaanektuje, taki ma charakterek!!! Quote
Bodziulka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 No to dobrze, że mu nic nie jest :D I że nie jest chudziutki, ale na pewno by lepiej wyglądał na kanapie... albo nie, w pościeli :lol: Quote
Ulka18 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Hop, Boksiu i Wilczyca czekaja. Pajuniu, jutro Kiwi-Ona bedzie w Mielcu po Gargusia, moze by przewiezc boksia do Krakowa, tylko co dalej? Musialby albo poczekac w hoteliku, albo pojechac z kims przy okazji na Slask, jesli mialabys dla niego domek. Trzeba by szybko zaczipowac i zrobic paszport. Moze za szybko mysle :-? , ale jest okazja, wiec mozna by skorzystac. Propozycja Kiwi-Ona jest w watku transportowym. Quote
Murka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Kochani, właśnie zadzwonił do mnie bardzo miły Pan z Podlasia zainteresowany boksiem (dzwonił co prawda w sprawie białego bokserka, ale nakierowałam go na łaciatka). Będę z nim w kontakcie, ma jeszcze wszystko ustalić z resztą rodziny itp. ale jest duża szansa, że boksiu będzie miał dom. Trzymajcie kciuki! :D xxymena witaj :multi: Quote
Ulka18 Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Mureczko, jakze by inaczej, trzymamy !!! Bialemu jest strasznie zimno, bo to cienkoskórek jest. Moze ten Pan sie zdecyduje. :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
xxymena Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 A ten Pan to z Kutna czy z Podlasia w koncu dzwonil? Mnie Ulka 18 pisala w emali cos o Kutnie. Murka czesc, milo mi poznac :D Quote
Murka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Pan Adrian z Kutna zdecydował się na bokserka :D Teraz tylko kwestia transportu: prosimy o pomoc! :Help_2: Pan Adrian może dojechać samochodem np. do Warszawy, ewentualnie do Lublina (ja niestety siedzę w Lublinie i nie ruszam się stąd do Świąt...). Ale całej trasy nie da rady pokonać :( Quote
Bodziulka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: :laola: No ja myślę, że transport sie znajdzie! Tylko zmieńcie w temacie, że jest potrzebny!! :D Quote
Ulka18 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Hop, szukamy transportu. Moze ktos bedzie jechal w kierunku Warszawy, Kutna, Lublina? Quote
Murka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jeśli nic się wcześniej nie znajdzie, to na początku grudnia mamy transport z Podkarpacia do Łodzi i bokserek może pojechać :) Quote
Ulka18 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Mureczko, wspaniala wiadomosc!!!!!!!! Bardzo sie ciesze. A czy mowilas panu Adrianowi, ze nasz boksiu to facet full wypas i pelna geba jest? Silny, mocny i nie da sobie w kasze dmuchac. Prawdziwy strong man, a do tego gentleman wobec dam, co widac z tego, jak strasznie broni swoja "zone" :lol: . Quote
Murka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Pan Adrian ma dom z ogrodem i 2-letnią suczkę bokserkę, także boksiu miałby idealne warunki :D Quote
Ulka18 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Murciu, super!!!!!!!!!!!! Naprawde chlopak trafi do domu z ogrodem. Czy Pan chce boksia niekastrowanego? Quote
Murka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Sunia jest po sterylizacji, także boksiu może pozostać "w całości". :wink: Wstępnie umówiłam się z p.Adrianem na obdiór boksia z początkiem grudnia :D Quote
Ulka18 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 No to juz moge odetchnac, sunia po sterylizacji, to dobrze....boksiu szykuj sie, nowy dom juz na horyzoncie. Quote
Bodziulka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nie dość, że dom z ogrodem, to jeżcze to tego 2 żona :lol: wręcz kochanka :lol: Ten to ma szczęście... i to coraz bliżej... :D Quote
Adek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 witam serdecznie, na razie przywitam sie w tym wątku gdyż jak na razie jest on dla mnie najważniejszy. Mam na imie Adrian i mam nadzieje iz niedlugo stane sie opiekunem i przyjacialem pieknego boksera z Mielca. Co do transportu. To niestety zasieg mam ograniczony gdyz na stale mieszkam pod Kutnem ( dokladnie Żychlin) a pracuje w Warszawie. Czekam na jakiekolwiek propozycje ewentualnego transportu tak aby piesek trafil do domku jak najszybciej. Sam jestem juz wlascicielme pieknej i mlodej :D bokserki o wdziecznym imieniu Jagoda, wiec powiem tak: kochany bialy bokserku, nowy domek oraz piekna druga zona czekaja na ciebie.... I kolejna wazna rzecz. Niestety w dniu wczorajszych spalil mi sie komputer, wiec na okres okolo 14 dni bede bez dostepu do netu w domu wszystkich zainteresowanych zapraszam na maila firmowego. Oczywisice bede uwaqznie sledzil ten watek oraz inne, ale bede niestety mial sporadyczny dostep do forum (kawiarenka internetowa) adrian.siechniewicz@citigroup.com Quote
Ulka18 Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Witaj Adrianie!!! Cieszymy sie z Twojej decyzji o adopcji boksia. To sie chlopak ucieszy z wydarzen najblizszych dni.... :D Transport bedziemy kombinowac z Murka czyli Kasia, z ktora rozmawiales wielokrotnie. Pozdrawiam, Aga /ulka18/ Quote
Recommended Posts