Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice czyli On-ka i Boksiu nadal czekaja. On-ka jest spokojniejsza i bardziej niesmiala, Boksiu to zywiolek. Troche nieufny, ale rycerski wobec swojej kolezanki z boksu. Szczekal wczoraj za dwoje.

Posted

Dzieci juz adoptowane, ale rodzice nadal czekaja.
Sunia wysterylizowana dzieki Waszym wplatom kochani dogomaniacy. Boksiu i wilczyca nadal czekają. Przez chwile pisalam z pania z Warszawy, ale ostatnio sie nie odzywa. Mureczka koresponduje z pania tez z Warszawy, ale w sprawie 2-giego boksia - calego bialego.

• 2 weeks later...
Posted

nie wiem czy dobra , ale może to jest szansa dla dzieci tych bokseropodobnych [nie ma ich w topiku ale widziałam na stronce]

kundelek 2005-11-14
Poszukuję szczeniaka po bokserze lub innym pasującym do charakterystyki poniżej. Chodzi mi głównie o czujnego psa, który będzie dobrze wychowywał się z dziećmi i strzegł dużej działki. Może byc mieszaniec, bo przy bokserze czystej krwi obawiam się ślimtania auta :) (a może ja się nie znam i boxer niekoniecznie ślimta wszystko w koło?)

Kontakt:
Kraków woj. małopolskie
Kamień
tel: 692828266
email: kwarec@interia.pl

troszkę to slinienie auta zniechęca ale może warto przeprowadzić rozmowę?

Posted

Pajuniu,

mamy okolo kilkanascie róznych szczeniakow w Mielcu. Nie wiem dokladnie ile, bo moze jakies juz poszly do nowych domow jak mnie nie bylo. Ostatnio bylo 7, ktore raczej wyrosna na wieksze psy oraz kilka mniejszych. Link do galerii.

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=17&sort=imie&pid=495

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=17&sort=imie&pid=450

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=17&sort=imie&pid=439

W sprawie ilosc szczeniakow musze sie skonsultowac z panem kierownikiem. W weekendy czesto sa adopcje.

Posted

Oto zdjecia Bialego Boskerka 2 i relacja Kasi:

"Boksiu i Wilczyca, ktora byla pierwsza do zdjec i wyjscia na smyczy. Boksiu nie bardzo chcial ale potem jak zobaczyl ze malzonce nic sie nie stalo to pozwolil sobie nalozyc smycz. Troche tylko denerwowaly go szczekajace psy w otoczeniu."

Zdjecia Wilczycy wkleje jutro, to naprawde piekna i grzeczna sunia.

Kasiu, dzieki za zdjecia :calus:

Posted

Bosz, jaki smutasek i chudziutki :( Jak on cierpi w tym boksie! Dopiero teraz zauważyłam, że ma długiego ogonka :D

Na 6 zdjęciu to on jest AŻ tak chudy, czy ma jakiegoś guzka jakby na żebrach?