Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam z kochana Andzia, zagrozenie jest, ale wylizaniem przez lekko smierdzacego Argoska :razz: . Niunius wazacy dobrych kilkadziesiat kg skacze i chce byc mily. Dostal Sedalin, mam nadzieje, ze podroz minie spokojnie.

Andziu, Erko, dziekuje Wam za pomoc.

Posted

Jestem juz cała w nerwach, p.Dorota nie daje znaku. Juz powinna dzwonić , nie wiem co sie dzieje. A jeszcze mam w pracy ratlerkowatąa sunie, która dzisiaj udało mi sie złapać z krzaków i nie za bardzo wiem co z nia zrobić.

Posted

Andziu ja sie wczoraj dodzwonilam, ale dzis probowalam i tez dostaje, ze nie ma takiego numeru. mysle, ze ma wylaczona komorke. Tez nie wiem co sie dzieje. Miejmy nadzieje, ze wszystko w porzadku.
A moze by p. Dorotce jakis nocleg w Kielcach zalatwic, a Argoska na jedna noc do domku tymczasowego, przeciez ona nie bedzie w stanie tyle kilometrow znowu wracac. To kazdy by sie wykonczyl, pomyslcie prosze, taka podroz to za bardzo ryzykowna, jeszcze z dwoma psami.

Posted

ANdziu,
a nie ma jakiegos hoteliku w Kielcach, okolicy ?
Oddalabym Ci pieniadze jutro, napisalabys konto na priva. Bo przeciez Pani Dorota w drodze, a transport z Kielc do Mielca teraz i jutro rano znowu to jest nie do zalatwienia. Matko, a moze Pani Dorota pojedzie dzisiaj. Nic nie wiemy, to najgorsze ze wszystkiego.

Posted

Udało mi się dodzwonic ze stacjonarnego - są za Piotrkowem! Jadą już 10 godzin, matko, będą wykonczeni! Już myślałam o hoteliku - ale znam tylko w schronisku i tam o tej godzinie psów nikt nie przyjmie. Pieniądze nie są problemem,tylko brak hotelu!!! juz wymyśliłysmy, że jak się psiaki by się dogadały to razem gdzieś przeczekają. Zobaczymy, ja zostałam sama i siędzę w robocie pod telefonem i czekam! Moze się doczekam;)

Posted

Andzia, to moze gdzies w garazu Argosek by przenocowal, on jest przyzwyczajony caly dzien na dworze mieszkac, ta jedna noc mu nie zaszkodzi. Jakby byl niespokojny lub z tym drugim nie chcial sie dogadac, to moze Erka mialaby jeszcze jeden Sedalin. To powinno go wyciszyc i uspokoic.

A ten hotelik przy schronisku nie przyjalby go w razie czego?

Szkoda, ze to sie tak skomplikowalo :shake:

Posted

Ale sie skomplikowalo wszystko.
Gdyby byly potrzebne pieniazki na hotel czy leki na uspokojenie dla cielaczka, czy na cos innego, to od razu pisz. Jutro raniutko wysle przelew.

Posted

trzymam kciuki żeby sie udało znaleźć jakiś nocleg...
to wszystko przez tą cholerną pogodę:angryy: , ja tez dzisiaj pół dnia spędziłam w samochodzie w drodze do schroniska..

Posted

Bedziemy czekac. Matko, zeby tylko wszystko bylo w porzadku. Jakby cos to jakis lek Argoskowi na uspokojenie, taka szansa dla niego sie nie powtorzy. I bedzie musial tkwic w schronisku. Argosku, badz grzeczny prosze Cie.

Posted

Argosku, bądź grzeczny i nie szalej proszę!!!! tak jak napisała ciocia Ulka taka szansa może już się nie powtórzyć, więc proszę zachowuj się przyzwoicie!!!