Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomosc od Pana Kierownika :

"Pani Agnieszko bokser będzie jutro w Kielcach około godziny 14.
Do Pani Andzi wysłałem wiadomość.

Dzisiaj został adoptowany większy czarny szczeniak spod okna. Nie wiem czy Pani pamięta ale pod oknem były 2 czarne szczeniaki, to jeden z nich.
Pozdrawiam."

Andziu, wyglada na to, ze wszystko dograne. Telefon do Ciebie Kierownik ma. Argos ma dostac cos na uspokojenie. Gdybys widziala, ze jest niegrzeczny, to daj mu tez moze Aviomarin lub Sedalin jesli masz. To niewybiegany bysiorek, troche upasiony, moze miec nadmiar energii.
Dziekujemy Ci za przechowanie Argoska. Mamy nadzieje, ze nie sprawi klopotu.

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OKI - to czekam na Argoska - poznam mojego allegrowicza w naturze;)
aviomarin mam - dam mu, w koncu to kupa kilometrów. Ja z moimi psami nad morze jadę 10 godzin - to wiem coś o tym:lol:

Posted

:shake: :shake:
Na razie nie, niech te najpierw sie wyprowadza na obczyzne, to pomyslimy o nastepnych. Ja sie tylko pytalam, bo p. Dorotka nie bardzo wiedziala, czy oba psiaki beda do odebrania spod jednego adresu w Kielcach, czy z dwoch roznych. Czyli mam tak zrozumiec, ze oba beda u Ciebie, czy tylko Argosek, a ten drugi u Erki?
Czy dobrze mysle, czy zle?:crazyeye:

Posted

Ponieważ tam, gdzie jest onek jest inny pies erka obawiała się, ze wywrócą dom do góry nogami jak ich tyle będzie więc powiedziałam, że Argoska mogę przetrzymać do ich wyjazdu - więc pani Dorota zabierze najpierw małego i przyjadą razem z erką do mnie po boksia.

Posted

Dzisiaj jest dobry dzien, ma swojego porzadnego patrona, musi sie udac. Wszystko jest dograne, Kierownik wie wszystko, ma telefony do Andzi i Erki, adres, opis jak dojechac. Obiecal, ze na 14. bedzie w Kielcach.

Andziu, mam nadzieje, ze ten cielaczek bedzie grzeczny, ale wybacz mu gdyby cos nabroil, on biedak tyle czasu niewybiegany jest kompletnie.
Trzymam kciuki zamiast pracowac :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Andzia,
ja prosilam, ale wiem, ze nasz wet bardzo niechetnie daje jakiekolwiek srodki. Jak przyjedzie Pan Wiesiu czy Kierownik z Argoskiem, to prosze Cie zapytaj. Ja juz nie bede dzwonic do schroniska. Bo juz mnie maja dosc :razz:
Argosek to kawal psa, wiec 2 tabletki mu na pewno nie zaszkodza. A energii to on ma!

Posted

Pajuniu,
to te stare schroniskowe Polonezy, lat kilkanascie. Kierownik rwie wlosy z glowy skad wziac na jakies nowsze zlomy :shake: Matko kochana, dobrze, ze Andzia czuwa.

Posted

Andzia69 była przed chwilą u mnie w pracy z Argosem. Nie wiem, jak to sie stało,że zostawili ja samą i nie mogła sobie poradzić,żeby go włożyc do samochodu. Dałam mu Sedalin, ale on jeżeli wogóle bedzie działał, to dopiero gdzieś z 40 min. Argos to niesamowity żywioł, zupełnie nie wiem jak p.Dorota sobie poradzi z dwoma dużymi psami, a jak zaczną doskakiwać do siebie to czarno to widzę. P.Dorota jeszcze w drodze, dzwoniła,że jest ciężko i podróż sie przedłuża.

Posted

Tak - Argos to żywioł, ale w samochodzie jest SPOKO!!!! Pooglądał sobie spokojnie okolicę pezrz szybkę i położył się grzecznie. Myślę, że nie będzie problemu! On po prostu tak żywiołowo reaguje na człowieka. A i jechałam z otwartymi szybkami bo strasznie woniajet! Ale nie powiedziałabym, ze to pies ze schroniska - na pewno nie jest zaniedbany i chudziutki! A pierwsze co zrobił u mnie w pracy to...obsikał stojące pudło:evil_lol: