Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka, sama jestem zrozpaczona ze wzgledu na Atene, myslalam, ze tez sie cos uda, ale nic:placz: . Szkoda mi tej pani bardzo, ale moze znajdzie u Was nastepnego kawalera, a my tez o niej bedziemy mysleli. Jak myslisz?
Na priwa wysle Ci jeszecze cos.

Posted

Pani Dorota przyjeżdża do Polski dzisiaj i jutro ma się ze mną skontaktować, to będę wiedziała dokładnie kiedy przyjedzie do Kielc. Wstępnie mówiła o 16.02.
Nie wiem jak sobie poradzi z dwoma psami, bo nasz Fero to dosyć temperamentny chlopak.

Posted

ola_k11 napisał(a):
no to sie ciesze ze z Argoskiem sie udalo!!! czekam na dalsze relacje...

Olus jeszcze sie nie udalo, prosze nie zapeszac. Boje sie, zeby w ostatniej chwili cos sie nie pokicialo. Trzymajcie kciuki, aby wszystko poszlo jak zaplanowane

Posted

Erko kochana,
jak juz uzgodnisz termin przyjazdu pani Dorotki, to bardzo Cie prosze o podanie adresu gdzie mamy sie zglosic w Kielcach z naszym Argoskiem.
I na kiedy i na ktora godzine.
Prosilam naszego weta o Sedalin, Wilczak jechal na nim az do Gdanska do Hani-Irmy i byl dosc spokojny. Mysle, ze Argos tez bylby spokojny podczas jazdy. Bedziemy czekac na wiadomosc.

Posted

musi się udać...już rano wysłałam pieniążki, jakby coś zostało to może by Atence kupić jakiś jakiś smakołyków na pierwsze chwile po rozstaniu...
tak mi przykro z jej powodu ale Argos naprawde nie mógł czekać...

Posted

Słuchajcie jest trochę zamieszania. W tej chwili dzwoniła do mnie pani Dorota i przyjeżdża do Kielc jutro , rano wyjeżdża ze Szczecina, trudno jej dokładnie powiedzieć na którą będzie. Ale mówi,że dzwoniła do niej pani Agnieszka i mówiła,że Argos pojedzie do Szczecina razem z jakąś sunią prosto ze Śląska. To ja już zupełnie nie wiem o co chodzi. Czy wiecie jaka suczka miała jeszcze jechać?
Ale myślę, że pani Dorota źle kogoś zrozumiała, Argos ma jechać z Kielc, tak?
Prosze Ulka 18 odpowiedz.

Posted

Erka
p. Dorota troche zle zrozumiala. Na poczatku bylo planowane, ze ew. mogl by tez pojechac szczeniaczek z Zor, ale poniewaz to jednak za bardzo skomplikowane by bylo z transportem, to dziewczyny z Zor zalatwily oddzielny transport, tak, ze Argusek jedzie z Kielc do Szczecina sam, a szczeniaczek z Zor osobno, tez do Szczecina.
Okay?

Posted

Erko,
czyli jutro trzeba przyjechac z Argoskiem? Na ktora godzine i gdzie, napisz prosze, musze dac znac Kierownikowi gdzie podstawic Argosa, a nikt z pracownikow nie zna Kielc.
Ja gadalam na gg z Pania Dorotka, ale tylko nt. Argoska. To ja jestem Agnieszka, ale telefonicznie nie rozmawialysmy.

Posted

Świetnie, to juz wszystko wiem. Ulka18 czy jesteście w stanie przywieźć Argosa jutro? Myślę, że p.Dorota dotrze ze Szczecina gdzieś na 14 godz.do Kielc. Argosa do chwili odebrania przetrzyma andzia69, ona wam poda adres.
Mnie juz do jutra nie ma w necie. W razie co podaję kom. 504 874 297.
Myslę ,że wszystko sie uda. :p

Posted

Tak jak erka powiedziała i jak deklarowałam parę postów wyzej - mogę boksia przetrzymać parę godzin - jakby było potrzeba podaję tel. do mnie: 0604275553. Do mnie łatwo trafić z drogi z Lublina do Kielc, ale wytłumaczę jak będzie trzeba.

Posted

Andziu, Erko, dziekujemy za namiary i za chec przechowania boksia.
Martwie sie troche czy nasz wet da boksiowi Sedalin czy inny lek na uspokojenie. Mam nadzieje, ze tak.

Przekazalam wszystko do schroniska, prosze Cie Andziu wyslij adres z opisem jak trafic na mtoz@tlen.pl do kierownika schroniska. Ja juz opuszczam net, a chcialabym, zeby sie kierownik przygotowal.

Dziekuje, Aga

Posted

cała jestem w nerwach jak to wszystko będzie..
mam nadzieję, że Argos nie przyniesie mi wstydu i nie zrobi żadnej rzeczy "niegodnej" w trakcie podróży

Posted

Ulka czyli kiedy Argosek bedzie jechal? Jutro, czy w srode do Szczecina?
I czy ktos moglby mi na priva wyslac numer komorki do p. Doroty, abym mogla do Szczecina podac. Oni juz sie tez zaczynaja denerwowac, aby wszystko zagralo. To kochani ludzie. prosili mnie o numery tych ludzi, ktorzy pieski przywioza, aby sie z nimi tez skontaktowac.
Jesli mozliwe, to prosze o wyslanie tego numeru.