pajunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 P. kierownik dal zielone swiatlo, Argosek moze jechac, czyli transport, transport potrzebny- Mielec Szczecin Quote
Ulka18 Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Jeszcze czip i paszport. Dzisiaj o tym rozmawialysmy z kierownikiem, ale mial jechac gdzies do Stalowej Woli i nie nagadalismy sie. Nie wiem kiedy zalatwi czip i paszport. Przekazalam mu, ze dzwonilas Pajuniu. Zu, jak odjezdzalysmy ze schroniska popoludniu, to wlasnie wtedy przyszla paczka od Ciebie. Wieczorem Kasia ma byc w schronisku z puszkami z Tesco, jak kierownik wroci z tej interwencji, to maja wspolnie, komisyjnie otwierac paczke. Quote
pajunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ulka, rozmawialam z p. kierownikiem, ten typ jest fantastyczny. Gdyby kazdy kierownik schroniska byl taki, to chyba psy by same do schronisk walily, aby tam zyc. Ulka, skontaktuj sie prosze z tym Tomasiorem z Zor,stamstad tez ten maly jedzie i on cos wspominal, ze cos ma z Kielc do Szczecina. ( 16 lutego) Z ta pania z leborka rozmawilama. Ona nie jest wcale takim zlym czlowiekiem, sama zamartwia sie na smierc ta sytuacja , chce jeszcze odczekac, probuje wszystkiego, aby sie udalo. Zobaczymy. Troche poradzilam, ale czy sie uda, nie wiadomo. Quote
Zu Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Zu, jak odjezdzalysmy ze schroniska popoludniu, to wlasnie wtedy przyszla paczka od Ciebie. Wieczorem Kasia ma byc w schronisku z puszkami z Tesco, jak kierownik wroci z tej interwencji, to maja wspolnie, komisyjnie otwierac paczke.[/quote] nie no nie róbcie "obciachu" tam są takie drobiazgi...tylko, żeby Argos podzielił się koniecznie ciastkami z Wojtkiem!!! Quote
Zu Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 aha, jakby były potrzebne fundusze na transport Argosa to piszcie od razu ile trzeba!!!! Quote
pajunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Zu napisał(a):Zu, jak odjezdzalysmy ze schroniska popoludniu, to wlasnie wtedy przyszla paczka od Ciebie. Wieczorem Kasia ma byc w schronisku z puszkami z Tesco, jak kierownik wroci z tej interwencji, to maja wspolnie, komisyjnie otwierac paczke. nie no nie róbcie "obciachu" tam są takie drobiazgi...tylko, żeby Argos podzielił się koniecznie ciastkami z Wojtkiem!!! Wojtek to chyba niedlugo "peknie", on jest najwspanialsza "antyreklama" schroniska. A Argosek juz sie szykuje. Quote
Ulka18 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Juz napisalam do Marmar i do kierownika. W razie czego na pewno kierownik dowiezie Argosa do Kielc. Quote
Zu Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 dziewczyny jesteście superkochane, ja po prostu nie wiem, jak Wam dziękować i Panu Kierownikowi też za wszystko co robicie dla Argoska, jeszcze raz ponawiam ofertę pomocy finansowej, bo chociaż tyle mogę zrobić... i zobowiązuje się, że w lato zrobię kurs na prawo jazdy co by być bardziej przydatna... ale Argosa to i na rowerze gotowa jestem zawieść do domku, szkoda, że pogoda nie sprzyja:lol: Quote
andzia69 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A kto ma z Kielc transportować psiaka do Szczecina - bo nie bardzo łapię:oops: I kiedy to będzie???? To moze udałoby się moją sunieczkę zabrać do Mielca i stamtąd moze znalazłaby się jakaś dobra dusza, zeby mała trafiła do Lublina??? Quote
Ulka18 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Marmar wszystko nadzoruje i jak tylko bedzie wiedziec napisze. Transport mialby byc ok. 16.02. tj czwartek. Quote
Zu Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 hop na górę Argosku, usiłuje się doczytać z innych wątków jak ty masz jechać do tego Szczecina i już się zgubiłam zupełnie...:shake: Quote
Zu Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 wskakuj na górę, bo gdzieś znowu mi się chowasz na forum!!!! Quote
Zu Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 do góry Argos!!! oby to był twój ostatni weekend w schronisku...chociaż teraz to sobie tak myśle że przynajmniej wiedziałam, że jesteś w dobrych rękach i Pan Kierownik i Ciotki o Ciebie dbają a jak wyjedziesz to taka wielka niewiadoma (???????????????????????????????)... ale wiem, że to dla ciebie szansa na prawdziwy dom, którego niestety ani ja ani wszystkie osoby zajmujące się tobą nie mogą ci dać... Quote
marmar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Transport najparwodpodobniej bedzie 16 z Kielc ,transport jest 100%,w poniedzialek dogadam szzcególy.Pojada 3 psiaki z naszym do szczecina,na paszport czeka sie podobno 1 dzien,wiecej informacji na temat paszportu bede miala wieczorem. Trzymajmy kciuki ,aby nam wszystko poszło zgodnie z planem,aby spiaki dojechały całe i zdorwe na czas. Quote
Ulka18 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Jestem w kontakcie z Pania Dorotka, ktora bedzie transportowac psiaki z Kielc do Szczecina. Bardzo mila Pani. Nasz Kierownik jutro chyba jedzie do czipowania z Argosem. Paszport bedzie od razu. Prosilam tez Pana Kierownika o dowiezienie Argosa do Kielc, z tym tez nie bedzie problemu, ale prosilibysmy o male wsparcie na paliwo do poloneza. Jutro bede dokladnie wiedziec, na kiedy i na ktora Argosek ma byc w Kielcach. Gdyby Jakas Dobra Dusza Wielbicielka Argoska mogla wesprzec transport z Mielca do Kielc, około 100 km w jedna strone, bylibysmy ogromnie wdzieczni. Quote
AgaiTheta Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Uleńko numer konta na priva poproszę, prześlę 50 zł, więcej nie dam rady, bo dla Bolka - Buldo też potrzebna kaska. Quote
andzia69 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A czy ta kobitka przyjeżdża swoim autobusem?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tyle stworków będzie wiozła - żeby tylko grzeczne były!!!! Quote
andzia69 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Acha - i jakby trzeba było przez parę godzin zająć się staruszkiem (w Kielcach) to dajcie znać,pomogę. Quote
Zu Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ja jutro wpłacę 100 pln na konto schroniska na transport Quote
Ulka18 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Zu, AgaiTheta, dziekujemy, juz wystarczy na paliwo. Dziekujemy! Quote
Zu Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 mam nadzieje, ze jak wplace w poniedzialek to do czwartku dojda!!! Quote
Recommended Posts