Zu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Argos, właśnie wędruje na pocztę z paczką smakołyków dla Ciebie. Pamiętaj tylko, że masz poczęstować też Atenę i Wojtusia!!!!!!!!!!:mad: Quote
Ulka18 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Nadal czekamy na wiesci, ale dzisiaj kierownik pojechal po karme do Mszczonowa wiec pewnie nie odpisze. Jestem w cialgym kontakcie z Panem Wojciechem od Pani Lidii Muus, sprawa caly czas jest przeze mnie "popedzana". Quote
Ulka18 Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Kierownik juz odpisal, Argos chyba byl szczepiony razem z cala banda schroniskowa (zawsze na przelomie roku), nie wiem nic o szczepieniach dodatkowych, jesli potrzebne to zrobimy. Juz napisalam do pana Wojciecha o dalsze wskazowki. Quote
Zu Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 oj, żeby się tylko udało zorganizować transport!!!!:multi: Quote
Ulka18 Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Hej, Kierownik sie jeszcze nie wypowiedzial. Nie mamy jego zgody na razie. Quote
pajunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ulka dostalas mojego priva i Maila? A kiedy cos bedzie wiadomo od p. kierownikaß Quote
andzia69 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Moze dajcie w tytule skąd dokąd ten transport szukany.... Quote
koduchaben Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 andzia69 napisał(a):Moze dajcie w tytule skąd dokąd ten transport szukany.... Tak będzie najlepiej Quote
Zu Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 to musi ciocia Ulka, bo ona administruje wątkiem Quote
Zu Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 ciotka Ulka teraz ma pewnie urwanie głowy w związku z akcją w Tesco, więc cierpliwie poczekamy ... a i tak jeszcze potrzebujemy zgody Szefostwa na takie peregrynacje Quote
ola_k11 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no to w gore slicznotku...oby ten domek zagranica wypalil!! Quote
Zu Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 na pierwszą stronę biegiem!!!! czy już dostałeś ode mnie paczkę????? Quote
ola_k11 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 pewnei juz sie zajada smakolykami od Ciebie Zu:) i juz sie nie moze doczekac kiedy do tych Niemiec pojedzie:) na gore hop! Quote
MiT Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Trzymamy mocno kciuki za powodzenie akcji. Oby domek dla Agrosika wypalił. Biedaczysko zasługuje na ciepłu kąt. Trzymaj się kochany :loveu: Quote
Zu Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 wskakuj na górę Argosku...masz chyba najdłuższy staż ze wszystkich dogomaniackich boksów i naprawde czas juz żebys odmaszerował do własnego domku Quote
Recommended Posts