Aganiok Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 AZB to z nieba chyba spadłaś.... A moze by tak jakiegoś większego maila do tej pani wysłać z innymi boksami, teraz te 2 biedaki w Zarach i jeszcze Paluch.... jak myślicie? Quote
pajunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no mozecie weysylac, ale najpierw niech bialaska zabierze, bo Zu sie na smierc zaplacze, a my jej jeszcze potrzebujemy, poza tym jest opiekunka wirtualna Argosa, tak, ze gdy Argos pojdzie, to zaraz nastepny psiak bedzie mial wspaniale walczaca wirtualna mame. Quote
Aganiok Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jasne, Argos sie już naczekał, ma biedak pierwszeństwo Quote
Ulka18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 AZB11, dziekuje za propozycje. Poczekamy na opowiedz pani Muus. Quote
Ulka18 Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Jest odzew, taki mail od Pana Wojciecha dostalismy do skrzynki schroniska : "Niemiecka organizacja zajmujaca sie pomoca bokserom prosila zebym zorientowal sie czy jest jeszcze w Waszym schronisku bialy bokser. Bede wdzieczny za odpowiedz." Quote
Aganiok Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 jasne, znajduje się i nie tylko ten jeden! Oni chyba nie wiedzą jaki my tu cyrk w schroniskach mamy Quote
Zu Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 dziewczyny dzięki za wspieranie Argosa ja dzisiaj miałam taki dzień, że dopiero teraz dobiłam na forum.. piszcie do mnie jak tylko będzie potrzebna pomoc przy adopcji Argosa, pieniądze lub cokolwiek z racji odległości czuje się taka bezużyteczna no ale może coś jednak będę mogła zrobić??? Quote
Aganiok Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 no tak ale czy coś aby z tego wsparcia wyjdzie? Quote
Zu Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Aganiok napisał(a):no tak ale czy coś aby z tego wsparcia wyjdzie? MUSI!!!!!! Quote
pajunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Na pewno wyjdzie, Lydia jest co prawda parszywym czlowiekiem, ale zwierzetom doskonale pomaga i ma duze mozliwosci pomocy. Jesli obiecuje, to pomoze. Quote
Zu Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Argosku, trzymaj się cieplutko i najlepiej blisko Ateny bo ona ma lepsze futro... Quote
pajunia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Zu, zobacz na watekhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20807co,prawda juz bardzo dlugi, ale troche poczytaj, niejaka Wanda Kurka mvel Niufek na dogo, o mnie takie oszczerstwa wypisywala, rowniez potworne oszczerstwa o mnie na niemieckich mailach przechodnich, ze masa jej uwierzyla, rowniez p. Muus napisala mi, ze nic nie chce juz miec wspolnego z polskimi psami, i boje sie, ze przez ta Kurke Argos, jak wiele innych polskich psow stracilo kompletnie szanse na nowe domki w Niemczech. Niemcy teraz wierza, ze ja psia handlara jestem i mase kasy na tych psach robie.I nie beda mi wiecej pomagali.Przeczytaj watekJestem zalamana, rowniez szkoda mi Argosa. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20807 Quote
Zu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Pajunia, napisałam Ci w privie co o tym wszystkim sądze...nie przejmuj się, ktoś kto ma odwagę oczerniać publicznie innych ale nie ma odwagi podać swojego nazwiska naprawde nie zasługuje na uwagę szkoda mi Argoska, on napewno tak marznie..ale będziemy dalej szukać Quote
Aganiok Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ja proponuję żeby6 teraz ta cała pani Kurek załatwiła migusiem dom dla Argosa i to dobry. Ale się wkurzyłam! Quote
pajunia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 To piszcie do niej na priva, niech blaga Lydie Muus o naprawienie tej szkody i pomoc, mi juz Lydia Muus nigdy nie pomoze, po tym gdy Kurka jej moja wypowiedz na tym forum zaraz przekazala, a boxerlady celowo zle przetlumaczyla- parszywa, jako swinia- czlowiektez bym sie obrazila. Quote
Zu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 ja z tą Kurką czy Kurkiem to ni chcę w ogóle mieć nic do czynienia...trudno jak się Lydia "zbiesiła" to trzeba będzie szukać dalej czegoś dla Argoska. A swoją drogą jak ona nawet jest taka obrażalska to gdyby Argos był dla niej ważny to by się kontaktowała bezpośrednio ze schroniskiem a nie z Tobą..ma namiary na Ulkę, wymieniały już maile i nie musiałaby wcale załatwiać tego przez Ciebie...miała prawo poczuć się urażona, nie przeczę, szczególnie po tym jak jej przetłumaczono "niezbyt dosłownie" to co napisałaś na forum, ale przecież nie korespondujecie za sobą żeby zacieśniać więzy wzajemnej przyjaźni ale żeby pomóc psu i pies nic tu nie zawinił i zostawianie go bez pomocy w ramach "odwetu" za coś, co szczerze mówiąc naprawde nie jest powodem do "kruszenia kopii" nie świadczy o niej dobrze... Quote
Ulka18 Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 Ja pisalam bezposrednio 3 razy, ostatnio do pana Wojciecha, ktory byl proszony przez pania Muus, do posrednictwa i zebrania informacji od nas bezposrednio. Zdziwieni sa, ze tyle bokserow jest w potrzebie. Ale dzisiaj napisalam po niemiecku do pani Lidii, ze jak schronisko ma byc posadzone o brak dzialan, bezradnosc, brak aktywnosci i handel psami, obsmarowane potem na jakims forum, to my dziekujemy za taka pomoc. Quote
Zu Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ulka18 napisał(a): Ale dzisiaj napisalam po niemiecku do pani Lidii, ze jak schronisko ma byc posadzone o brak dzialan, bezradnosc, brak aktywnosci i handel psami, obsmarowane potem na jakims forum, to my dziekujemy za taka pomoc. no i dobrze, ja też myślę że ona nie jest poważną osobą (mam nadzieję, że nie zostanę za to co teraz napisałam oskarżona w Niemczech o zniesławienie:grin: ) Quote
Zu Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 do góry Argosku bo domek pilnie potrzebny!!!! Quote
Recommended Posts