Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zu, dzieki Tobie Argos ma ciepla bude. Na pewno nie jest mu bardzo zimno. Ale nie tak cieplo jak w domku.

Tak mysle, gdzie by go jeszcze oglosic :???: :???: :???:

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja liczyłam po cichu na Pajunie i jej możliwości ale dziewczyny się ścięły na forum bez sensu i Pajunia chyba się trochę obraziła, mam nadzieję, że jej przejdzie...
myślę, że jak jest tak zimno na dworzu to choćby miał w budzie kaloryfer to będzie marzł:-(

Posted

Kochana Zu, ja sie juz odbrazilam, podalam namiary na Mielec i Ulke p. Lydii Muss, ktora sie z Wami chyba jutro skontaktuje i bialaska zabierze. Ale to bedzie przez nia organizowane, ja sie nie bede mieszala, aby znowu mnie o jakies oszustwo Niemcy nie podejrzewali.

Posted

Pajunia, daj spokój...przecież nikomu na forum nawet przez myśl nie przejdzie, że mogłabyś "oszukiwać" na tych psiakach:crazyeye: ...to jakiś absurd..tak mi przykro, że poczułaś się dotknięta ale jak mówie te pomówienia były zupełnie z księżyca i nie powinnaś w ogóle brac sobie tego do serca...
mam nadzieję, że ta Pani jutro się odezwię, ja jestem daleko, więc niewiele mogę pomóc na odległość, ale zrobię wszystko co będę mogła, żeby Argos znalazł sobie dom..będę w stałym kontakcie z Ulką i mam nadzieję, że się uda..
dziękuje za wszystkie starania, jesteś wspaniała i nie piszę tak dlatego, żeby załagodzić różne nieporozumienia tylko dlatego, że tak uważam..:loveu:

Posted

Czy Lydia Muss juz sie zameldowala? Ona na pewno sie zamelduje, moze szuka tylko kontaktu przez p. Homer z niemieckiej ambasady we Wroclawiu, aby ta tlumaczyc mogla.
Oto jej adres mailowy, moze by ktos do niej jeszcze napisal ( niemiecki lub angielski)?
Aby szybciej poszlo. Zu , jak z Twoim angielskim? Moze bys sprobowala?

LydiaMuus@aol.com

Posted

ja też teraz jestem w pracy i dzisiaj mam zajęcia do wieczora, postaram się napisać do tej Pani w przerwie. Mój angielski jest taki sobie, szczególnie od czasu jak zaczęłam mówić po włosku ale napewno lepszy niż niemiecki, myślę że spokojnie się dogadam z tą Panią.

Posted

Boksio w tej chwili wazniejszy, bo krotka siersc, a o suni bedziemy na pewno tez szybko myslec. Chociaz mysle, ze jesli bedziecie do Lydii pisac, anpiszcie tez o jego wspanialej zonie, jak one sa mocno ze soba zwiazane, moze Lydia sie zlituje ( chociaz to bokserowa organizacja, ale ona ma duzo znajomosci) Ja z roznych wzgledow nie chce sie w to meszac, a , gdy bedziecie pisaly, to mozecie sie na te wiadomosci ode mnie ( pajunie) powolac.
Trzymam kciuki, aby jak najszybciej sie udalo.

Posted

Mam taka krotka odpowiedz na moje wczorajsze pisanie :

"I send you a another email to the white boxer male - this mail to the sheparddog send i to people with it... i hope that they are help you."

Posted

Argosem to ona sama sie zajmie, napisala przeciez do Ulki, ze napisze jeszcze jednego Maila w sprawie bialego boksera, i na pewno jest teraz w trakcie zalatwiania domku przejsciowego. Ona sie na pewno zamelduje.