Ulka18 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Andzia, dziekuje. Może wstawisz takie zdjecia Argosa??? Troche mi nie wyszło, bo Argos żywiutki się zrobił, chyba z radosci, że ma nową budę. Quote
Zu Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 gdzie tam się czaicie na ostatnich stronach????!!!!! rozumiem, że teraz w związku z nową budą przygotowujecie parapetówę w schronisku? Quote
Zu Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 taki ruch w temacie boksery na pierwszych stronach a ty ciągle w tyle, Argosku? hop na top listę!!! Quote
Aganiok Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Zu w przyszłym tygodniu zrobię mu plakacik i rozwieszę w W-wie troszkę i małe ulotki, może to coś da? Strasznie mi go żal...:( Quote
Zu Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 super i Wielkie Dzięki Aganiok, ja też uważam, że trzeba robić wszystko, żeby on jednak znalazł domek. Ja teraz miałam 2 dni wyjęte z życiorysu w związku koniecznością wykorzystania ulgi budowlanej ale zaraz po Nowym Roku postaram się go szerzej rozpropagować na moim wydziale no i dać ogłoszenia do gazet...taki super psiak i nikt go nie chcę:placz: Quote
Zu Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 hop do góry, może ten ostatni dzień w roku okaże się właśnie najszczęśliwszy!!! Quote
Ulka18 Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Zu, ogloszenia w gazetach maja swoja moc. Wiecej ludzi czyta. Moze akurat ktos dla Argosa. Quote
Zu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 do góry psiaki-smutaki!!! Mamy pierwszy dzień nowego roku i trzeba się rozejrzeć za jakimś domkiem.. Quote
Zu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Argoskowi za 2 godziny kończy się aukcja na allegro. Czy można go ponownie wystawić??? Quote
Aganiok Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Jasne, nawet trzeba. Chyba Andzia go wystawiała. Ja go też mogę wystawić. Dajcie znac jakby coś.... Aha i z ,moich obserwacji Allegrowych lepiej jak wrzuci się opcję za 12 zł i piesek jest w czołówce, bardzo dużo osób wtedy przegląda aukcję. Ja mogę go w ten sposób wystawić jeśli chcecie. Quote
Zu Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 To najlepiej skontaktowac się z Andzią, bo o ile pamiętam Argosek to jej aukcja..mam nadzieję, że po nowym roku więcej osób się nim zainteresuje Quote
Ulka18 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Dziewczyny kochane, dzieki za "pilnowanie" Argosa. Allegro - może rzeczywiscie trzeba go wystawic na nowo. Akurat może tą aukcje ktoś zauważy. Quote
Zu Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 niemożliwe, żebyś się plątał tak daleko, na 1szą stronę hop!!! Quote
Zu Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Andzia, możemy prosić o ponowne wystawienie aukcji Argosa na allegro???? dzięki Quote
Recommended Posts