Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szybko szybko na 1 stronę, bo ktoś was ubiegnie i domek przejdzie koło nosa...
czy naprawdę nikt nie chcę łaciatego prawie boksia???!!!!:wallbash:
on tak marznie na dworze... :bigcry:

Posted

Zu,
jesli mozesz i znajdziesz chwilke czasu, prosze wstaw boksia na jakies strony ogloszeniowe ( ja juz wstawilam, ale im wiecej tym lepiej). Zastanawiam sie tez na wydaniem papierowym np. lokalnym w Warszawie. Moze komus, kto nie ma internetu, wpadlby w oko nasz Argosek?

Posted

dobra, postaram się dać go do gazety wyborczej, tam jest taki dział o psach do wzięcia i generalnie zobaczę co da się zrobić

Posted

do góry argosku, szukają boksa do domku, co prawda nie takiego starego jak ty, ale nie szkodzi, pokaż się wszystkim jaki jesteś super!!!

Posted

Argosku do góry!!!! dzisiaj wysłałam ci pieniążki na jedzonko w styczniu ale bardzo bym się cieszyła, gdyby mogły one być przeznaczone na pokrycie w części transportu do nowego domku...
trzymam kciuki i chociaż wiem, że szanse są żadne w skrytości ducha marzę o tym, że tym razem to będziesz właśnie TY

Posted

Chciałam tylko dodać, że było 1218 wyswietleń jego aukcji i 3 obserwujących - ale nikt nie pyta, nie dzwoni (chyba, że do schroniska dzwonią). Wciskam go gdzie tylko się da, ale cisza.....

Posted

ja po feriach rozwieszę jego zdjęcia z aukcji allegro na uniwerku, już wcześniej co prawda pytałam się moich studentów na zajęciach i nie było chętnych, ale może takim sposobem, ktoś z innych lat lub z innych grup się zainteresuje...moja mama też rozsyła po DZ banku jego aukcje i cisza...
jakiś pechowy ten nasz Argosek, ale będziemy szukać dalej