Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak się naoglądałam tych slodkich malenstw -Olusia,Tito,Tedzika..ze i mnie naszlo na powrót do Hebusiowego dieciństwa.....:loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ale ten czas szybko leci. Dziewczynka od małego była śliczna.

ps. zauważyłam że już wtedy kupowałaś jej te kostki?

Tak to była jej pierwsza kosteczka:eviltong:

Posted

Jakie laleczki :loveu: :loveu: :loveu: W ogóle z aktualnych zdjeć Emi widać, że to szczylek jeszcze taki, jeszcze się rozrośnie :cool3: A Hebe to poważna dama już jest :evil_lol:

Ja nie mam zdjęć Olusia jak był całkiem mały, a był przesłodki wtedy :placz: Pamiętam jak staraliśmy się z nim wychodzić w takich godzinach, żeby jak najmniej ludzi było, bo on jest pierwszym mopsem w okolicy i ciagle nas ktoś zatrzymywał i mówił "ooo jaki śliczny" :evil_lol: Jak sobie przypomne jaki fajny ciapek z niego był... Ech stare, dobre czasy :diabloti:

Posted

Hebulka napisał(a):
Emisia to takim szczylkiem już zostanie...:lol: Ma 1,5 roku i już daaawno przestała się zmieniac,to jest jak to mowimy wersja mini-mopsa :loveu:

Kurczę, to już duża panna z niej też jest :evil_lol: Może zostanie z niej taki sczylek :loveu: My to mamy kłopoty z rozrośnięciem się Ola :cool3:

Posted

Hebulko, obejrzałam twoją stronę internetową - jest suuuuuuuuuuuuuuper zrobiona. Zajrzałam do galeryjki i znalazłam to zdjęcie (mam nadzieję, że się nie obrazisza jak je tutaj umieszczę).

A to moja Tinka - straszne podobieństwo między nią a Emi.

Posted

Ojejku...moja Emisia !!!!! Niesamowicie są podobne !! Tinka ma ciemniejsze umaszczenie ale tak podobnej buziuni to jeszcze nie widziałam - dzięki za tą fotkę !! Cudna jest:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Hebulka']

Ojejku...moja Emisia !!!!! Niesamowicie są podobne !! Tinka ma ciemniejsze umaszczenie ale tak podobnej buziuni to jeszcze nie widziałam - dzięki za tą fotkę !! Cudna jest:loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki. Musiałam ramkę otwierać.

[quote name='Hebulka']Cieszę się bardzo,że stronka Ci się podoba

Nie ma co ukrywać - stronka jest profesjonalnie zrobiona - zdjęcia w galerji są super.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: