misiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No jeszcze nie wiadomo czy aukcje wygram...ale narazie jestem jedyna ;). Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Uda Ci się Misiaczek :thumbs: Już widzę Sotusia w tej kurtałce :lilangel: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hebulko, oglądałam na twojej stronce te kubraczki. Dziewczyna ma naprawdę talent. Jak mnie coś najdzie na 3 ubranko to zamówię u niej. Oczywiście jeśli można? Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Myślę ze Reni będzie bardzo miło odziać kolejnego buldożka:multi: Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Tak się naoglądałam tych slodkich malenstw -Olusia,Tito,Tedzika..ze i mnie naszlo na powrót do Hebusiowego dieciństwa.....:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 No i jeszcze ktoś.....:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale ten czas szybko leci. Dziewczynka od małego była śliczna. ps. zauważyłam że już wtedy kupowałaś jej te kostki? Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jejku, jakie małe pięknoty .... :loveu: :loveu: :loveu: Faktycznie, czasami szkoda, ze czas nie stoi w miejscu ... albo, że psiaki tak szybko rosną .... Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 To pierwsze zdjęcie zrobione Hebuni u nas w domu - parę minut po przyjeżdzie z Koszalina..wydaje mi się ze to tak niedawno było..... Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):Ale ten czas szybko leci. Dziewczynka od małego była śliczna. ps. zauważyłam że już wtedy kupowałaś jej te kostki? Tak to była jej pierwsza kosteczka:eviltong: Quote
Chefrenek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja myślałam, że Admiror jest w Gorzowie Wielkopolskim? Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Chefrenek napisał(a):A ja myślałam, że Admiror jest w Gorzowie Wielkopolskim? W Koszalinie :) Quote
D0minika Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jakie laleczki :loveu: :loveu: :loveu: W ogóle z aktualnych zdjeć Emi widać, że to szczylek jeszcze taki, jeszcze się rozrośnie :cool3: A Hebe to poważna dama już jest :evil_lol: Ja nie mam zdjęć Olusia jak był całkiem mały, a był przesłodki wtedy :placz: Pamiętam jak staraliśmy się z nim wychodzić w takich godzinach, żeby jak najmniej ludzi było, bo on jest pierwszym mopsem w okolicy i ciagle nas ktoś zatrzymywał i mówił "ooo jaki śliczny" :evil_lol: Jak sobie przypomne jaki fajny ciapek z niego był... Ech stare, dobre czasy :diabloti: Quote
Hebulka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Emisia to takim szczylkiem już zostanie...:lol: Ma 1,5 roku i już daaawno przestała się zmieniac,to jest jak to mowimy wersja mini-mopsa :loveu: Quote
D0minika Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hebulka napisał(a):Emisia to takim szczylkiem już zostanie...:lol: Ma 1,5 roku i już daaawno przestała się zmieniac,to jest jak to mowimy wersja mini-mopsa :loveu: Kurczę, to już duża panna z niej też jest :evil_lol: Może zostanie z niej taki sczylek :loveu: My to mamy kłopoty z rozrośnięciem się Ola :cool3: Quote
Hebulka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Oluś jest idealny - taka misiak jak na mopsa przystało :loveu::loveu: Quote
Chefrenek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hebulko, obejrzałam twoją stronę internetową - jest suuuuuuuuuuuuuuper zrobiona. Zajrzałam do galeryjki i znalazłam to zdjęcie (mam nadzieję, że się nie obrazisza jak je tutaj umieszczę). A to moja Tinka - straszne podobieństwo między nią a Emi. Quote
Hebulka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Ojejku...moja Emisia !!!!! Niesamowicie są podobne !! Tinka ma ciemniejsze umaszczenie ale tak podobnej buziuni to jeszcze nie widziałam - dzięki za tą fotkę !! Cudna jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hebulka Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Cieszę się bardzo,że stronka Ci się podoba Quote
Mada&Teodor Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jak dwie krople wody :multi: :multi: :multi: Quote
Chefrenek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Hebulka'] Ojejku...moja Emisia !!!!! Niesamowicie są podobne !! Tinka ma ciemniejsze umaszczenie ale tak podobnej buziuni to jeszcze nie widziałam - dzięki za tą fotkę !! Cudna jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki. Musiałam ramkę otwierać. [quote name='Hebulka']Cieszę się bardzo,że stronka Ci się podoba Nie ma co ukrywać - stronka jest profesjonalnie zrobiona - zdjęcia w galerji są super.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
D0minika Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Faktycznie, Tinka i Emi podobne bardzo :loveu: A stronkę już dawno oglądałam :cool3: Najlepsze są zabawki Emi :loveu: Quote
Recommended Posts