Mada&Teodor Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ale piękniaste te twoje kobitki i ubranka też mi sie podobują :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dzasta Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Sliczne foteczki Hebulka :loveu: Ale ja popieram moje przedmówczynie ta fotka mnie powala :loveu: Jest poprostu prześliczna :loveu: Quote
Hebulka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dzieki dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Dzasta też uwielbiam tą fotkę, to są pierwsze dni Emini u nas i poczatek wielkiej przyjazni z Hebulką:buzi::calus: Quote
Hebulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 "Gorące" fotki z sprzed kilku minutek :p Niestety nie za ciekawe bo trudno uchwycic malego sprintera :multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Hebulka napisał(a):"Gorące" fotki z sprzed kilku minutek :p Niestety nie za ciekawe bo trudno uchwycic malego sprintera :multi: Widze, że Emisia to lubi w najwiekszych zaspach śnieżnych się bawić. Cudownie wygląda :loveu: :loveu: :loveu: PS. Fajnie, bo dzisiaj prawie w każdej galeri można obejrzeć zdjęcia ze śnieżnego spacerku :multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Emisia nurkuje w największych zaspach :lol:.A co się będzie szczypać :evil_lol:.Zaspy są the best :loveu:.Szkoda,że Hebulka taki zmarźluszek :). Quote
Hebulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 EMI daje nura,że aż przyjemnie patrzec,a Hebus idzie po sniegu przekomicznie,zeby tylko stópki za bardzo nie zmarzły :scared: Quote
Chefrenek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Hebulka napisał(a): Emisia wygląda jak mały płóg śnieżny . A Hebulce to może buciki by się przydały ? Quote
Hebulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Chefrenek napisał(a):Emisia wygląda jak mały płóg śnieżny . A Hebulce to może buciki by się przydały ? Tak,najlepiej podgrzewane :lol: Quote
Chefrenek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Hebulka napisał(a):Tak,najlepiej podgrzewane :lol: Ostatnio Dzasta mówiła, że psika Dzezowi łapki sprayem Beaphar- pfotenschutz. Quote
Hebulka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Chefrenek napisał(a):Ostatnio Dzasta mówiła, że psika Dzezowi łapki sprayem Beaphar- pfotenschutz. Ja im smaruje maścią TRIXIE z woskiem pszczelim. Quote
dzasta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Też bardzo dobra maść ta Trixie takiej używa moja koleżanka :)Ja tak jak mówiła Chefrenek psikam Beapharem który jest bardzo fajny ale np Zuzi marzna łapki mimo ochrony!!! A kiedy Hebulka beda nowe fotaski no a juz nie wspomne o fotaskach Rokusia bo chyba to juz dzis sie u was melduje na ferie :lol: Quote
misiaczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Już u siebie wspominałam,że prosimy dużo fotek z odwiedzin syneczka ;) :lol:. Quote
Hebulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 TAK TAK to już dzis a w zasadzie za chwilę bo już jadą Quote
Hebulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 ROKUS NA FERIACH U MAMUSI I EMILKI Quote
Chefrenek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hebulka napisał(a): Widzę, że u Ciebie jest super zabawa? A Emisia rozrabia najwięcej.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hebulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Chefrenek napisał(a):A Emisia rozrabia najwięcej.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O tak ;);););) Quote
Chefrenek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale fajna gromadka. Z Rockiego to prawdziwy macho. Jestem ciekawa jak ludzie na was patrzyli, że z 3 psami idziecie? Dla niektórych 2 to już przesada. Quote
Mada&Teodor Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Rany, ile cudnych fotek :loveu: :loveu: :loveu: Jak ja Ci zadroszcze takiej licznej gromadki :loveu: :loveu: :loveu: CUDNE !!! Quote
Hebulka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Chefrenek napisał(a):Ale fajna gromadka. Z Rockiego to prawdziwy macho. Jestem ciekawa jak ludzie na was patrzyli, że z 3 psami idziecie? Dla niektórych 2 to już przesada. Dzisiaj miałam szczęscie spotykac jedynie takich co się na ich widok uśmiechali..:lol: Quote
D0minika Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Wreszcie tu trafiłam :evil_lol: O rany jak ona słodko wyglada :loveu: Takie nóżeczki chudziutkie wystają :loveu: A tu jakie stadko piękne :loveu: My już na przyszłą zimę będziemy mieli 2 psiaki, już się nie mogę doczekać :multi: A walki potworów z poprzedniej serii zdjęć - przecudowne :loveu: Jak ja tęsknie za tym :placz: Quote
misiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hebulka,fotki jak zwykle śliczne.Widać,że oni we trójkę dobrze sie czują w swoim towarzystwie :loveu:. Emisia,to chuligan mały.Na każdym zdjęciu widac,ze zaczepia starsze towarzystwo ;) :evil_lol:.Ale oni pobłażliwi dla małej Emilki,muszą ją bardzo kochać :lol: :lol: :lol:. Quote
Recommended Posts