Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A moje szelki i identyfikatorki od 27 grudnia lecą i dolecieć nie mogą.Jeszcze troche i mnie cus trafi.Zaczynam się robić nerwowa jak coś z netu zamawiam.
Szampon i odzywka juz też od kilku dni w statusie zakupów mają "w trakcie realizacji".Ja nie kumam czy im tak ciężko to zapakować i wysłać ?:mad:
Przecież to są zakupy za niemałe pieniądze.Czy szacunek dla klienta wymaga az tak wiele wysiłku? Niektóre sklepy internetowe,realizują zamówienia w tak szybkim czasie,że zakupy mam w przeciągu 2-3 dni.A niektóre totalna olewka :cool3:.

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
A moje szelki i identyfikatorki od 27 grudnia lecą i dolecieć nie mogą.Jeszcze troche i mnie cus trafi.Zaczynam się robić nerwowa jak coś z netu zamawiam.
Szampon i odzywka juz też od kilku dni w statusie zakupów mają "w trakcie realizacji".Ja nie kumam czy im tak ciężko to zapakować i wysłać ?:mad:
Przecież to są zakupy za niemałe pieniądze.Czy szacunek dla klienta wymaga az tak wiele wysiłku? Niektóre sklepy internetowe,realizują zamówienia w tak szybkim czasie,że zakupy mam w przeciągu 2-3 dni.A niektóre totalna olewka :cool3:.

Niestety są sklepy i sklepy. A później tłumaczą, że jeszcze strajk listonoszy jest :mad: :mad: :mad: .

A na allegro to o kasę się upominają ale już z wysłaniem towaru to mają problem.

Posted

Hebulka rozbroiło mnie to zdjątko Emi wygląda na to że CHopin nie widział jeszcze mopsa bo spogląda z taki zdziwieniem :lol:
A tak na serio fajne fotki wszystkie zreszta jak zawsze :eviltong:
Jakoś musiałam przeoczyć te fotki przez te wichury i zaniki netu :shake:

Posted

:lol::lol::lol: no faktycznie koleś wygląda na lekko zdezorientowanego :razz: Za to Emisia była wniebowzięta ze mogła sobie poobserwować park z innej wysokości :multi:

Posted

[quote name='dzasta']Hahaha no tak jesteś Chefrenek bardzo spostrzegawcza bo ja tego czerownego pijacko - zmazłego nosa nie zauważyłam :cool3:

Przed chwilą u Mady (a właściwie jej TZ) wypatrzyłam Hulka Hogana na zdjęciu.

Posted

[quote name='dzasta']

Hebulka rozbroiło mnie to zdjątko Emi wygląda na to że CHopin nie widział jeszcze mopsa bo spogląda z taki zdziwieniem :lol:
A tak na serio fajne fotki wszystkie zreszta jak zawsze :eviltong:
Jakoś musiałam przeoczyć te fotki przez te wichury i zaniki netu :shake:
witamy po raz pierwszy:D
Ale słodkie zdjęcie:loveu:
jest bosssskie :D
w ogule zwierzaki bomba:D

Posted

Chefrenek napisał(a):
I co zdecydowałaś si na jakiś kubrak, czy nie ma odpowiedniego?

Na razie nie,zresztą mała zamiana nastąpila u moich dziewczynek..mianowicie Emi bluza polarowa-tez zamawiana kiedys z allegro-pozszywana zeby byla na nia dobra,po rozpruciu zaszek jest dobra na ....Hebe...Natomiast Emi-tak bardzo "urosla" ze jest na nia dobra piersza bluza jaką jej wogole kupilam jak byla malutka,wtedy byly zawijane rekawy ,zszywany kaptur a teraz lezy idealnie.
Do tego moj TZ skroil im fajne ubranka z polaru z ocieplinka,trzeba je tylko jeszcze obszyc tasma i beda super kubraki na zime.:p

Posted

[quote name='Hebulka']
Do tego moj TZ skroil im fajne ubranka z polaru z ocieplinka,trzeba je tylko jeszcze obszyc tasma i beda super kubraki na zime.:p
Gosia,taki chłop to skarb :).Szyje,rysuje,rzeźbi ;).Fiu fiu

Posted

Nie to dzieło naszej przyjaciołki która szyła dziewczynkom kombinezony.
A bluzy polarowe obie były Emisi....jak widac ta jasniejsza "lekko" za duza byla..;) I zamawialam je na allegro.