misiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A moje szelki i identyfikatorki od 27 grudnia lecą i dolecieć nie mogą.Jeszcze troche i mnie cus trafi.Zaczynam się robić nerwowa jak coś z netu zamawiam. Szampon i odzywka juz też od kilku dni w statusie zakupów mają "w trakcie realizacji".Ja nie kumam czy im tak ciężko to zapakować i wysłać ?:mad: Przecież to są zakupy za niemałe pieniądze.Czy szacunek dla klienta wymaga az tak wiele wysiłku? Niektóre sklepy internetowe,realizują zamówienia w tak szybkim czasie,że zakupy mam w przeciągu 2-3 dni.A niektóre totalna olewka :cool3:. Quote
Chefrenek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 misiaczek napisał(a):A moje szelki i identyfikatorki od 27 grudnia lecą i dolecieć nie mogą.Jeszcze troche i mnie cus trafi.Zaczynam się robić nerwowa jak coś z netu zamawiam. Szampon i odzywka juz też od kilku dni w statusie zakupów mają "w trakcie realizacji".Ja nie kumam czy im tak ciężko to zapakować i wysłać ?:mad: Przecież to są zakupy za niemałe pieniądze.Czy szacunek dla klienta wymaga az tak wiele wysiłku? Niektóre sklepy internetowe,realizują zamówienia w tak szybkim czasie,że zakupy mam w przeciągu 2-3 dni.A niektóre totalna olewka :cool3:. Niestety są sklepy i sklepy. A później tłumaczą, że jeszcze strajk listonoszy jest :mad: :mad: :mad: . A na allegro to o kasę się upominają ale już z wysłaniem towaru to mają problem. Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hebulka rozbroiło mnie to zdjątko Emi wygląda na to że CHopin nie widział jeszcze mopsa bo spogląda z taki zdziwieniem :lol: A tak na serio fajne fotki wszystkie zreszta jak zawsze :eviltong: Jakoś musiałam przeoczyć te fotki przez te wichury i zaniki netu :shake: Quote
Hebulka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 :lol::lol::lol: no faktycznie koleś wygląda na lekko zdezorientowanego :razz: Za to Emisia była wniebowzięta ze mogła sobie poobserwować park z innej wysokości :multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Fakt, Fryderyk ma minę, jakby się lekko wystraszym Emisi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 I chyba mu się nos opalił lub coś wypił bo taki ma czerwony. Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hahaha no tak jesteś Chefrenek bardzo spostrzegawcza bo ja tego czerownego pijacko - zmazłego nosa nie zauważyłam :cool3: Quote
Chefrenek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='dzasta']Hahaha no tak jesteś Chefrenek bardzo spostrzegawcza bo ja tego czerownego pijacko - zmazłego nosa nie zauważyłam :cool3: Przed chwilą u Mady (a właściwie jej TZ) wypatrzyłam Hulka Hogana na zdjęciu. Quote
Paulina_mickey Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='dzasta'] Hebulka rozbroiło mnie to zdjątko Emi wygląda na to że CHopin nie widział jeszcze mopsa bo spogląda z taki zdziwieniem :lol: A tak na serio fajne fotki wszystkie zreszta jak zawsze :eviltong: Jakoś musiałam przeoczyć te fotki przez te wichury i zaniki netu :shake: witamy po raz pierwszy:D Ale słodkie zdjęcie:loveu: jest bosssskie :D w ogule zwierzaki bomba:D Quote
Hebulka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Chefrenek ale Ty masz oko :multi: Nic nie pominiesz :razz::razz: Paulina_mickey - bardzo dziękuje i zapraszam jak najczęściej :loveu: Quote
Jupi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej świetne psiaki,:lol: super zdjątka ale to najbardziej mi sie spodobało, jest słodkie:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Jupi']Hej świetne psiaki,:lol: super zdjątka ale to najbardziej mi sie spodobało, jest słodkie:loveu: popieram mnie też powaliło to zdjęcie:evil_lol: a tak w ogule to witamy:D Quote
Chefrenek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 I co zdecydowałaś si na jakiś kubrak, czy nie ma odpowiedniego? Quote
Hebulka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Chefrenek napisał(a):I co zdecydowałaś si na jakiś kubrak, czy nie ma odpowiedniego? Na razie nie,zresztą mała zamiana nastąpila u moich dziewczynek..mianowicie Emi bluza polarowa-tez zamawiana kiedys z allegro-pozszywana zeby byla na nia dobra,po rozpruciu zaszek jest dobra na ....Hebe...Natomiast Emi-tak bardzo "urosla" ze jest na nia dobra piersza bluza jaką jej wogole kupilam jak byla malutka,wtedy byly zawijane rekawy ,zszywany kaptur a teraz lezy idealnie. Do tego moj TZ skroil im fajne ubranka z polaru z ocieplinka,trzeba je tylko jeszcze obszyc tasma i beda super kubraki na zime.:p Quote
Chefrenek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jak już je uszyjesz to wklej zdjęcia. Quote
misiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Hebulka'] Do tego moj TZ skroil im fajne ubranka z polaru z ocieplinka,trzeba je tylko jeszcze obszyc tasma i beda super kubraki na zime.:p Gosia,taki chłop to skarb :).Szyje,rysuje,rzeźbi ;).Fiu fiu Quote
Mada&Teodor Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='misiaczek']Gosia,taki chłop to skarb :).Szyje,rysuje,rzeźbi ;).Fiu fiu No, tylko pozazdrościć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hebulka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Musi być między nami jakaś rownowaga - bo ja to mam dwie lewe rączki do takich rzeczy :oops::shake: Quote
Chefrenek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Hebulka'] Fajne kubraczki, widziałam takie na allegro. [quote name='Hebulka'] Lecę do ciebie. [quote name='Hebulka'] Super modelinki. A to dzieło twojego TZ'a? Quote
Hebulka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Nie to dzieło naszej przyjaciołki która szyła dziewczynkom kombinezony. A bluzy polarowe obie były Emisi....jak widac ta jasniejsza "lekko" za duza byla..;) I zamawialam je na allegro. Quote
misiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Emi a'la buldozek :evil_lol:. Słodziutkie :loveu:.Jak Emisia łepek położyła na Hebci :). Quote
Chefrenek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Fajnie mieć kogoś z talentem krawieckim. Quote
Recommended Posts