Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mrowka'][img]hahahaha az monitor zaplulam ze smiechy hahaha :lol: suuuper fotka!! Jak z jakiegos horroru hahaha :lol:

Sliczne zdjecia :klacz: sliczne psiaki :iloveyou:

Dzięki :D
Emi jest odważna jak Hebe nie widzi,więć z tyłu mogła sobie poćwiczyć grozne miny :wink:

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebulka,dziewczyny super piękne. :angel: :calus: .Ale tyle razy Tobie to mówiłam,że znasz tę śpiewkę już na pamięć .

Ja do świąt będę rzadko bywać na dgm ,bo niestety muszę się wziąść do roboty :( .Już za długo się byczyłam,a teraz grudzień,koniec roku, trzeba pomóc wspólnikowi ,bo poszuka sobie innej :wink: .Ale do Twoich dziewczyn zawsze zajrzę i będę podziwiać.

A jak będę miała wiecej czasu, to moim bąbelkom też założę osobną galerię :D .
Pozdrawiam

Posted

Misiaczku mam nadzieję,że mimo obowiązków znajdziesz choc chwilkę żeby wpaść na dogo,bo bardzo smutno by tu bez Ciebie było :(
Galeria Misiuni i Sotusia baaaardzo mile widziana :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='misiaczek']Gdzie nowe foty :question: :question: :question:
Hebulka się opindala. :evilbat: :nono:

A no opindala się trochę,fakt :lol: Trzeba się było w końcu za jakieś porządki świąteczne wziąść :roll: a to trudne jak się jest uzaleznionym od netu :user: :iloveyou:
Obiecuje dziś cyknąć dzierwczynkom parę fotków :ylsuper:

Posted

Draczyn napisał(a):
Opiep...... Hebulkę, a Wy też sie opindalaccie, bo ddo galerii bf ostatnio nic nie dajecie

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

No właśnie..... :nono: :biggrina:

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='misiaczek']Gdzie nowe foty :question: :question: :question:
Hebulka się opindala. :evilbat: :nono:

A no opindala się trochę,fakt :lol: Trzeba się było w końcu za jakieś porządki świąteczne wziąść :roll: a to trudne jak się jest uzaleznionym od netu :user: :iloveyou:
Obiecuje dziś cyknąć dzierwczynkom parę fotków :ylsuper:
Masz rację Hebulka.Ja rano w sobotę jak się zaprzęgłam do roboty,to wieczorem skończyłam :shock: .
Ale zostały mi tylko drobiazgi i okna do umycia.Tyle,że kompa odpaliłam dopiero wieczorem :sg168:.Inaczej pewnie z porządków byłyby nici :wink: :roll: .

Posted

Piękne dziewczynki :D .Prawdziwe modelki.
Hebulka...mi się wydaje,że jak Ty bierzesz aparat,to małe szykują się do pozowania :D .One chyba lubią takie sesje zdjęciowe.Pięknotki :angel: .