Hebulka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 misiaczek napisał(a):Dobrze,ze te nasze buwki mają takich rozrywkowych towarzyszy :multi:. I to jak dobrze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Mada&Teodor Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ale świetne to zdjecie .... :loveu: :loveu: :loveu: A dziewczynki wyglądają tu jak aniołki :loveu: Quote
Chefrenek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A Emisia ja zwykle największa rozrabiara :):):) Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hihihi ale zadziora z tej Emisi a niby mopsiki takie spokojne i ospałe :evil_lol: Ale taki mopsik by temperamentem do Dżeza się nadał bo jak patrze na to zdjęcie to na miescu emisi widze Dżeza a na miejscu Hebe - Zuze :evil_lol: Quote
Hebulka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dzasta ja też myślałam,ze są spokojne i tylko śpią i dlatego będzie super pasować do mojego leniuszka Hebusi :razz:Jednak okazało się ze jest "nieco" inaczej z tym charakterem mopsim :evil_lol: ale w sumie całe szczęście bo przynajmniej Hebe chcąc nie chcąc musi sie teraz troszkę więcej poruszać :multi: Quote
D0minika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Widzę, że z Emisi, mojej synowej :eviltong:, to prawdziwy diabełek jest :diabloti: Ale najbardziej to się chyba takie diabełki kocha, nie? :oops: no i takie jełopki jak Olo czy Hebusia ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witam:D u nas nowe fotki Mickey'ka:loveu: Quote
Hebulka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam:D u nas nowe fotki Mickey'ka:loveu: Już lecę zobaczyć.....:painting: Quote
D0minika Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jakie diabliczki małe :loveu: A potem tak słodko śpią :evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hebulka napisał(a): :roflt::turn-l::turn-l::turn-l:Ale się uśmiałam z galotek Emilki :).Super w nich wyglada :lol:.Tak szalala,że nieco jej z pupy spadały.Wesołe dziewczynki :loveu:. Quote
Hebulka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Galotki co chwila lądują na parterze....ktoś im w tym bardzo pomaga..:evil_lol: Quote
Hebulka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 SPACEREK Z BARTUSIEM :multi::multi::multi: Quote
Chefrenek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Mały zlocik bulw. Z Bartka to rzeczywiście Wyrwidąb. I szelki ma takie jak bąble misiaczka. Quote
Hebulka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 No właśnie zupełnie niechcąco zrobił się bardzo sympatyczny mini-zlocik,nie tylko bulwiastych zresztą :multi: Quote
Hebulka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam:D:loveu: :loveu: :loveu: Hej Paulinka:multi: ,co tam u Ciebie słychować ?? Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hebulka napisał(a):Hej Paulinka:multi: ,co tam u Ciebie słychować ?? hey u nas wszysko suuuper:D Tylko pogoda sie popsuła...a taką miałam ochote iść na spacerek z Mickey:-( potem jak nie bede mogla to pewnie będzie ciepło jak nie wiem co..ehh... a co tam u Was? zapraszamy do nas nowe foteczki:D Quote
Hebulka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hey u nas wszysko suuuper:D Tylko pogoda sie popsuła...a taką miałam ochote iść na spacerek z Mickey:-( potem jak nie bede mogla to pewnie będzie ciepło jak nie wiem co..ehh... a co tam u Was? zapraszamy do nas nowe foteczki:D U nas podobnie,pogoda do bani,nic się nie chce robić :shake: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hebulka napisał(a):U nas podobnie,pogoda do bani,nic się nie chce robić :shake: dokładnie...a ja mam tyle rzeczy do nauczenia sie...w kończu to matura w tym roku:diabloti: w dodatku jeszcze prezentacje mam pisać i za pasem egzamin z przygotowania zawodowego... Quote
Hebulka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Znam ten ból...ale zanim się obejrzysz będziesz miała to z głowy :lol: Quote
misiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Znowu fajowa wycieczka i fajowe zdjecia :loveu: :loveu: :loveu:. Dziewczynki przy soczku nie do pobicia :evil_lol:. Quote
Chefrenek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A jak one sobie grzecznie siedzą. Jak ludziki. Quote
Recommended Posts