Hebulka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Foteczki z wczorajszej wycieczki do Karpacza i Borowic. Tradycyjnie towarzyszył nam Rokulek z Rodzinką i moi siostrzeńcy którzy wczoraj mieli 10-te urodzinki :D :D Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Chefrenek'] Corgi:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam te psiaki:D Quote
dzasta Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Hebulka']Foteczki z wczorajszej wycieczki do Karpacza i Borowic. Tradycyjnie towarzyszył nam Rokulek z Rodzinką i moi siostrzeńcy którzy wczoraj mieli 10-te urodzinki :D :D Hebulka fajna wyprawa się Wam trafiła a po zdjęciach widać że wszyscy się super bawiliście :loveu: Hebe i Emisia widać że w knajpie chyba chciały się bawić w pełni bo nawet na stół zaglądały :loveu: A jacy fajni siostrzeńcy :loveu: Ale Ty zawsze fajne zdjątka robisz :loveu: Quote
Hebulka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dzięki Dzasta :loveu: Emisia zasnęła z głowką na stole a Hebusia tylko lookała czy jej coś nie skapnie :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Chyba spodobała się Hebe ta skóra z jakiegoś dzika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu Emisia zasneła przy stole po jednym piweczku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Superanckie zdjęcia, jak zawsze :multi: :multi: :multi: Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Hebulka'] Czy to stworzonko po środku to Roki? Quote
Hebulka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Czy to stworzonko po środku to Roki? Nie to zszokowany widokiem naszych stworków piesek sąsiadów:crazyeye: ;) Quote
Hebulka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Jupi'] ale uradowane piechy:p słodziaki:loveu: Dzięki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hebulka,śliczne fotki z wyprawy w góry.Ja bym z chęcią się na jakis weekend wybrała do Karpacza.Dawno mnie tam nie było.Czy wy jeździcie zawsze w to samo miejsce?Bo widzę,że nie mają tam nic przeciwko piesom. Fajne chłopaki z Twoich siostrzeńców :loveu:.Bliźniaki wnioskuję,po dacie urodzin ;) ale niepodobni do siebie jak 2 krople wody :). Quote
Hebulka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='misiaczek']Hebulka,śliczne fotki z wyprawy w góry.Ja bym z chęcią się na jakis weekend wybrała do Karpacza.Dawno mnie tam nie było.Czy wy jeździcie zawsze w to samo miejsce?Bo widzę,że nie mają tam nic przeciwko piesom. Fajne chłopaki z Twoich siostrzeńców :loveu:.Bliźniaki wnioskuję,po dacie urodzin ;) ale niepodobni do siebie jak 2 krople wody :). My jezdzimy do Borowic,tam moi tesciowie mają dom,a do Karpacza to tak tylko na pochodzenie sobie bo to bardzo blisko. Fotki są robione w CHACIE Karkonoskiej przy hotelu Karkonosze i mozna tam byc z psami i w pokojach i w restauracji. Quote
D0minika Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Trzeba by zrobić taką mapkę dogo, gdzie przyjmują z psami :cool3: A zdjęcia super i ile śniegu :crazyeye: Quote
Hebulka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 D0minika napisał(a):Trzeba by zrobić taką mapkę dogo, gdzie przyjmują z psami :cool3: Dobry pomysł !! Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 D0minika napisał(a):Trzeba by zrobić taką mapkę dogo, gdzie przyjmują z psami :cool3: A zdjęcia super i ile śniegu :crazyeye: Chyba już jest coś takiego. Quote
D0minika Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Chefrenek napisał(a):Chyba już jest coś takiego. No, ale to chyba jest mapa pomocy dogo, gdzie się wpisuje w jakich województwach kto może psa na tymczas przyjąć, pomóc w wizycie przedadopcyjnej itd :roll: Korzystałam z niej kilka razy :evil_lol: Chyba, że jest też jakaś inna? :roll: Quote
Hebulka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Faktycznie jest coś takiego w PODROZACH. Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=35 Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Chefrenek']http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=35 Troche bałagan panuje w tym topiku. Powinni to jakoś uporządkowac i podzieilić np.w polsce na województwa, to było by znacznie łatwiej coś znaleść. A takto trzeba przekopać prawie wszystkie posty :shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hey co tam u śliczności słychać:loveu: Quote
Hebulka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hey co tam u śliczności słychać:loveu: Wszystko dobrze,dziękuja za pamięc :loveu::loveu: Własnie wróciły ze zmarzniętymi doopkami ze spacerku i snują się po pokoju zamyslone co by tu zrobic :razz: Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hebulka napisał(a):Wszystko dobrze,dziękuja za pamięc :loveu::loveu: Własnie wróciły ze zmarzniętymi doopkami ze spacerku i snują się po pokoju zamyslone co by tu zrobic :razz: ja byłam wczoraj na spacerQ a dziś jestem chora...akurat kiedy tego nie potrzebuje...:shake: Quote
Hebulka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Paulina_mickey']ja byłam wczoraj na spacerQ a dziś jestem chora...akurat kiedy tego nie potrzebuje...:shake: ojej,to niedobrze :shake: pogoda paskudna to i choróbska się czepiają. Zdrowiej szybciutko Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Hebulka']ojej,to niedobrze :shake: pogoda paskudna to i choróbska się czepiają. Zdrowiej szybciutko dziękuje ze mną juz na szczęście lepiej:evil_lol: Quote
Recommended Posts