Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foteczki z wczorajszej wycieczki do Karpacza i Borowic.
Tradycyjnie towarzyszył nam Rokulek z Rodzinką i moi siostrzeńcy którzy wczoraj mieli 10-te urodzinki
:D :D

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hebulka']Foteczki z wczorajszej wycieczki do Karpacza i Borowic.
Tradycyjnie towarzyszył nam Rokulek z Rodzinką i moi siostrzeńcy którzy wczoraj mieli 10-te urodzinki
:D :D

Hebulka fajna wyprawa się Wam trafiła a po zdjęciach widać że wszyscy się super bawiliście :loveu: Hebe i Emisia widać że w knajpie chyba chciały się bawić w pełni bo nawet na stół zaglądały :loveu: A jacy fajni siostrzeńcy :loveu:
Ale Ty zawsze fajne zdjątka robisz :loveu:

Posted

Chyba spodobała się Hebe ta skóra z jakiegoś dzika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tu Emisia zasneła przy stole po jednym piweczku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Superanckie zdjęcia, jak zawsze :multi: :multi: :multi:

Posted

Hebulka,śliczne fotki z wyprawy w góry.Ja bym z chęcią się na jakis weekend wybrała do Karpacza.Dawno mnie tam nie było.Czy wy jeździcie zawsze w to samo miejsce?Bo widzę,że nie mają tam nic przeciwko piesom.
Fajne chłopaki z Twoich siostrzeńców :loveu:.Bliźniaki wnioskuję,po dacie urodzin ;) ale niepodobni do siebie jak 2 krople wody :).

Posted

[quote name='misiaczek']Hebulka,śliczne fotki z wyprawy w góry.Ja bym z chęcią się na jakis weekend wybrała do Karpacza.Dawno mnie tam nie było.Czy wy jeździcie zawsze w to samo miejsce?Bo widzę,że nie mają tam nic przeciwko piesom.
Fajne chłopaki z Twoich siostrzeńców :loveu:.Bliźniaki wnioskuję,po dacie urodzin ;) ale niepodobni do siebie jak 2 krople wody :).

My jezdzimy do Borowic,tam moi tesciowie mają dom,a do Karpacza to tak tylko na pochodzenie sobie bo to bardzo blisko.
Fotki są robione w CHACIE Karkonoskiej przy hotelu Karkonosze i mozna tam byc z psami i w pokojach i w restauracji.

Posted

Chefrenek napisał(a):
Chyba już jest coś takiego.

No, ale to chyba jest mapa pomocy dogo, gdzie się wpisuje w jakich województwach kto może psa na tymczas przyjąć, pomóc w wizycie przedadopcyjnej itd :roll: Korzystałam z niej kilka razy :evil_lol:
Chyba, że jest też jakaś inna? :roll:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
hey co tam u śliczności słychać:loveu:

Wszystko dobrze,dziękuja za pamięc :loveu::loveu: Własnie wróciły ze zmarzniętymi doopkami ze spacerku i snują się po pokoju zamyslone co by tu zrobic :razz:

Posted

Hebulka napisał(a):
Wszystko dobrze,dziękuja za pamięc :loveu::loveu: Własnie wróciły ze zmarzniętymi doopkami ze spacerku i snują się po pokoju zamyslone co by tu zrobic :razz:

ja byłam wczoraj na spacerQ a dziś jestem chora...akurat kiedy tego nie potrzebuje...:shake:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']ja byłam wczoraj na spacerQ a dziś jestem chora...akurat kiedy tego nie potrzebuje...:shake:

ojej,to niedobrze :shake: pogoda paskudna to i choróbska się czepiają.
Zdrowiej szybciutko