Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Dziękujemy :loveu::loveu: Olo może brać dwie one i tak wszystko mają wspólne..:lol::lol: Misiaczku tak są ceramiczne jedna z bf druga z mopsem. Arystokratka witaj :multi: Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mopsik i buldozek są chyba na dnie miski,bo na zewnątrz oprócz łapek nic nie widać ;).Takie juz kupiłaś Hebulka,czy robiłaś na zamówienie z fotek dziewczynek? Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Kupiłam na światówce. http://www.die-hundetasse.de/ Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Hebulka'] Gwałt???:oops: :oops: :oops: Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Gwałt???:oops: :oops: :oops: Coś w tym stylu....:oops: :cool3: Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hebulka,u Ciebie też zdecydowanie sobie nie wyobrażam innego pieska do parki z Hebulinką ;).Widać,że dziewczyny się kochaja :loveu:.Obie chciałysmy drugiego buldożka,obie mamy co innego i obie jesteśmy z tego powodu szczęśliwe :lol: :multi::multi::multi:. Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='misiaczek']Hebulka,u Ciebie też zdecydowanie sobie nie wyobrażam innego pieska do parki z Hebulinką ;).Widać,że dziewczyny się kochaja :loveu:.Obie chciałysmy drugiego buldożka,obie mamy co innego i obie jesteśmy z tego powodu szczęśliwe :lol: :multi::multi::multi:. Dokładnie tak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chefrenku ta kolorowa jest z Ikei te dwa pieski to prezent od jednej Cioci :multi: Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Tak wyglądaja dwa SZCZĘSLIWE psy :multi: :multi: :multi: Zdjęcia jak zwykle rewelacyjne :loveu: Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Dzięki Madziu :calus: Uwielbiam jak są takie "uśmiechnięte" :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hebulka napisał(a): Uwielbiam jak są takie "uśmiechnięte" :loveu: Ja tez to uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Ja tez to uwielbiam :loveu: :loveu: :loveu: Tak sobie myślę co my byśmy zrobiły bez naszych małych skarbów ?? :shake: Tyle radości każdego dnia nam dają że nie da się z niczym tego porównac Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Hebulka']Tak sobie myślę co my byśmy zrobiły bez naszych małych skarbów ?? :shake: Tyle radości każdego dnia nam dają że nie da się z niczym tego porównac Nie mam pojecia :shake: :shake: :shake: Ja to jestem psiara na maxa i nie wyobrażam sobie życia bez psa... Po starcie mojego 10 letniego Kapsla (jaminika szorstkowłosego) powiedziałam sobie, że nigdy w życiu już nie chce mieśc psa, bo strata go tak strasznie boli :-( :-( :-( Jak widać słowa nie dotrzymałam ;) Quote
Hebulka Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 No właśnie nie da się wytrzymać - i całe szczęście :multi: ;) Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Hebulka']Tak sobie myślę co my byśmy zrobiły bez naszych małych skarbów ?? :shake: Tyle radości każdego dnia nam dają że nie da się z niczym tego porównac Oj racja, racja. [quote name='Mada&Teodor']Nie mam pojecia :shake: :shake: :shake: Ja to jestem psiara na maxa i nie wyobrażam sobie życia bez psa... Po starcie mojego 10 letniego Kapsla (jaminika szorstkowłosego) powiedziałam sobie, że nigdy w życiu już nie chce mieśc psa, bo strata go tak strasznie boli :-( :-( :-( Jak widać słowa nie dotrzymałam ;) Każdy tak mówi. [quote name='Hebulka']No właśnie nie da się wytrzymać - i całe szczęście :multi: ;) Zgadzam się. Quote
Paulina_mickey Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Nie mam pojecia :shake: :shake: :shake: Ja to jestem psiara na maxa i nie wyobrażam sobie życia bez psa... Po starcie mojego 10 letniego Kapsla (jaminika szorstkowłosego) powiedziałam sobie, że nigdy w życiu już nie chce mieśc psa, bo strata go tak strasznie boli :-( :-( :-( Jak widać słowa nie dotrzymałam ;) ja też jestem psiarka:evil_lol: niektórym to przeszkadza ale mam to gdzieś:cool3: jak mój psiak zginął to bardzo to przeżyłam ale moja reakcja była inna, od razu chciałam mieć malutkiego psiaczka może żeby strata tamtego nie bolała tak bardzo...:roll: Quote
D0minika Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jaka sesja nastrojowa :loveu: Widzę, ze dziewczyny mają futro podobne do tego jakie my mieliśmy :evil_lol: Nasze owcze było, ale już tak paskudne, że leży na dnie szafy i czeka na lepsze dni :cool3: Jeszcze mam gdzieś zdjęcia Ola na nim :lol: A Olo bierze obie, i Hebe i Emi są cudne :loveu::loveu::loveu: Quote
Chefrenek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Hebulka'] Jakby Emisi założyć biało czarną perukę to by wyglądała jak Sotek. Quote
Mada&Teodor Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jak miło popatrzeć na takie ślicznotki :loveu: :loveu: :loveu: Piekne zdjęcia, zresztą jak zawsze :multi: :multi: :multi: [quote name='Chefrenek'] Oglądałam kiedyś film dokumentalny na TVP 3, właśnie o psich ślubach w Japonii. Tam mają specjalne hotele, gdzie raz do roku udziela się psich ślubów, psi obwoźny zakład pogrzebowy, sklepy gdzie wyporzycza się psy na weekend, etc. Zwariowany kraj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Hebulka'] Co za spojrzenie :loveu:.I jak tu nie rozpieszczać? :evil_lol: Nie da rady ;). Quote
Recommended Posts