D0minika Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hebe ma urodzinki w ten sam dzień, co ja :cool3: Wszystkiego najlepszego dla Hebusi :loveu: Quote
misiaczek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dużo zdrówka dla Hebulki życzą Misia,Sotuś i ciocia Jola :). I mały prezencik ;) Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dominika wszystkiego najlepszego Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dziękuje Wam dziewczynki kochane pięknie za życzenia Misiaczku - kartka jest przepiękna, cudowna i wogóle naj naj. Strasznie Ci dziękuje Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A solenizantka dostała jakiś torcik, czy coś w tym stylu? ?? A może była jakaś sejsa fotograficzna podczas urodzinek ? :lol: :lol: :lol: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):A solenizantka dostała jakiś torcik, czy coś w tym stylu? ?? A może była jakaś sejsa fotograficzna podczas urodzinek ? :lol: :lol: :lol: Był "torcik" ;) była sesja, foteczki się właśnie wgrywają. Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hebulka napisał(a):Był "torcik" ;) była sesja, foteczki się właśnie wgrywają. No to SUPER :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 "Torcik" mięsno-ciasteczkowo-jogurtowy :loveu:PREZENT OD CIOCI RENI:loveu: Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Oj widzę, że dziewczyny miały wyżerkę. Ubranko piękne, jak zwykle. Czy Emisia też takie dostała? Te kostki to jakiej firmy są? Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jak miło popatrzeć, jak dziewczynki jedza z takim apetytem :loveu: :loveu: :loveu: Musiało im bardzo smakować :multi: A Hebe wygląda w tym Superanco !!! Śliczniutkie jest to ubranko :multi: :multi: :multi: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kolejne prezenty od drugiej cioci RENI....oraz mam,taty i Emisi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jejku ale piękne prezenty. Rozpieszczacie je. Dzieci nie mają tyle zabawek :):):) Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Gosia, ale cudne zdjecia, i jakie cudne zabawki :loveu: :loveu: :loveu: Ja tez Tedzia rozpieszczam, wkońcu na razie mam go jednego ... I tak samo jak twoje kobietki lubi pluszaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Gosia, ale cudne zdjecia, i jakie cudne zabawki :loveu: :loveu: :loveu: Ja tez Tedzia rozpieszczam, wkońcu na razie mam go jednego ... I tak samo jak twoje kobietki lubi pluszaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Swiete slowa :multi: Uwielbiam je rozpieszczać :loveu: Jak tu tego nie robić :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hebulka napisał(a): :loveu: Jak tu tego nie robić :loveu: No wlasnie, bo ja nie moge sie nigdy temu oprzeć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mada&Teodor napisał(a):No wlasnie, bo ja nie moge sie nigdy temu oprzeć :loveu: :loveu: :loveu: Jakiś nałóg :razz: :razz: :razz: Quote
D0minika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jaka super sesja :loveu: Ubranko śliczne i nawet z imieniem Hebusi na grzbiecie :cool3: A Emisia widzę trochę zazdrosna i ciekawska, co też tam Hebe dostała :lol: I pocieszyłam się, że nie tylko Olo tak brudzi jak je :multi: I dziękuje za życzenia :oops: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Może jak Olek zobaczy Hebe w takim sexy ubranku to mu się spodoba? Quote
D0minika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Może jak Olek zobaczy Hebe w takim sexy ubranku to mu się spodoba? Pewnie tak :cool3: Dlatego nawet nie wiem czy mu pokazywać te zdjęcia, bo jeszcze spowoduje, że dziewczyny Hebulki się pokłócą ;););) Quote
Mada&Teodor Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Chefrenek napisał(a):Jakiś nałóg :razz: :razz: :razz: Oj tak, uzależnienie na 100 % :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: D0minika napisał(a):Pewnie tak :cool3: Dlatego nawet nie wiem czy mu pokazywać te zdjęcia, bo jeszcze spowoduje, że dziewczyny Hebulki się pokłócą ;););) Zawsze Olo moze zdecydować się na obydwie dziewczynki :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Skoro ma już 3 to 2 więcej nie zrobią różnicy. Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Extra sesja urodzinowa :loveu:. Super prezenty Hebe dostała :). Dziewczynki maja super miseczki.Czy to ceramiczne? Quote
Chefrenek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 misiaczek napisał(a):Extra sesja urodzinowa :loveu:. Super prezenty Hebe dostała :). Dziewczynki maja super miseczki.Czy to ceramiczne? Widziałam podobne, ceramiczne tylko w innym kolorze. Quote
Recommended Posts