Hebulka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Bo to takie małe,śmieszne ludziki..:lol:;) Dzięki dziewczyny :loveu::loveu: Quote
Hebulka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Niedzielna wycieczka w górki: Rokuś musiał ochłonąć na balkonie z emocji jakie wywoływała w nim Emisia....... Quote
Hebulka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Hebusiowa córeczka ROSE Mały Gladiator Quote
Mada&Teodor Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja sie znów pewnie będe powtarzać, ale te foty są superowe :) Jedna lepsza od drugiej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hebulka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Ja sie znów pewnie będe powtarzać, ale te foty są superowe :) Jedna lepsza od drugiej :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuje pięknie Quote
Hebulka Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] MADZIU..... Quote
D0minika Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale masz latające dziewczyny: Fajne, takie wiosenne i widać, że szczęśliwe! A moja synowa, Emisia, to sie nawet piłeczką bawi :loveu: nie to co Olo :mad: Quote
Basia&Safi Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 sliczne wiosenne foteczki :):):):) a ta pileczke to gdzies juz widzialam :):):) Quote
Hebulka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Chefrenek']Śliczne zdjęcia Gosiu. Jak zawsze :loveu: Klaudia,ale mnie zaskoczyłaś..aż mi się łezki zakręciły.... Cudowna,najpiękniejsza kartka urodzinowa :loveu::loveu::loveu: Dziękuje z całego serca Quote
Hebulka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='basiulka22tychy']sliczne wiosenne foteczki :):):):) a ta pileczke to gdzies juz widzialam :):):) Haha :multi: faktycznie,piłeczki bliżniaczki i Safinka jak zawsze urocza i roześmiana Quote
Chefrenek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Gosiu zrobiłam ją z przyjemnością. :) Cieszę się, że Ci się podoba :) Quote
Hebulka Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Chefrenek napisał(a):Gosiu zrobiłam ją z przyjemnością. :) Cieszę się, że Ci się podoba :) Kochana jesteś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hej dziewczynki :). Jakie sliczne zdjęcia wiosenne :loveu:.Widzę,że Hebusia i Emilka lubią pograć w piłeczkę :evil_lol:.Moja Misia,ostatnio zabrała w lesie spanielce piłeczkę i nie dało rady jej złapać tak zwiewała,głucha na moje zawołania.W końcu dziewczynka,z która była spanielka złapała ją na cukierka i zabrała piłeczkę :evil_lol:.Potem słyszałam jak mówiła do koleżanki:"fuj jak opluła" :evil_lol:. Quote
Hebulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dobre to...dziewczynce najwyrazniej nie dane jest za często przebywać w towarzystwie bulwy.. Miło mi ,że do nas wpadłaś,już się martwiłam,że gdzieś przepadł nasz Misiaczek Quote
Chefrenek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kwiatowa Nusia. Widzę, że dziewczyny to nawet na ślubnym zdjęciu były? Quote
Recommended Posts