Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BoJa napisał(a):
Ala - dzieki za sesyjkę. Vectra - mam nadzieję,że podzielisz się doświadczeniem w odchowie bulwiąt:) Tengusi,Żabo - my tęż się nimi nie możemy jeszcze nacieszyć(ciekawe jak długo??) ps.kurde nie wiem jak się teraz wkleja emotki:(

musisz wejść w edycję zawansowaną ;)

Następne foty będą lepsze... i tak się spóźniłam :roflt:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No co wiem , to powiem :) ale z bullkami , to jest "zabawy" bo są w trochę wymagające , a mamusie czasem mało delikatne ;)
ale to już urok ich budowy :)

Posted

Dane personalne :):):) 17 maja przyszły na świat szczeniaczki,których ojcem jest FERGUS TIMAR Sodoma i Gomora mamą jest MOONLIGHT SHADOWS Impossible czyli Dulka rodowody rodziców

Posted

Bullwięta Mamy 2 dziewczynki Bobinkę i Lolinkę i 5 chłopaków - zbiorcza fotka Bolek z mamunią Cały Biały Brewka Lolek Kropek

Posted

BoJa napisał(a):
Barnaba to Lolek po domowemu:) te na "B" będą do rodowodu. chętnie skorzystam z podpowiedzi :):)

to ja zamiast pisać diagnoze końcową na srodę idę myśleć ;)

• 2 weeks later...
Posted

Groszku one już...........sikają, a my biegamy z mopem albo wymieniamy posłanka... Vectra - raczej nie,ale nigdy nic nie wiadomo

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']:megagrin:ale małe szczochy :errrr:[/QUOTE]

nO........ dlatego w poniedziałek ewakuujemy sie w góry ,oby tylko była pogoda....

Posted

[quote name='BoJa']nO........ dlatego w poniedziałek ewakuujemy sie w góry ,oby tylko była pogoda....[/QUOTE]

zapowiadali słonko ;) ...no to kochana ...w sobota po targu ida na kawa :mad:

Posted

[quote name='Alicja']zapowiadali słonko ;) ...no to kochana ...w sobota po targu ida na kawa :mad:

przydz na podwieczorek,bo do 14 jeżech w robocie:)