BoJa2 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dzięki ciotki za wstawienie tej jednej na razie foty. Maluchy sa przesłodkie.Nakarmione śpią.Mamy dwie dziewczynki i pięciu chłopców. Dusia dzielnie zniosła cesarkę,nie dałaby rady sama urodzić . Alutka - zapraszam na sesyjkę fotograficzną. Madziu masz go zaklepanego - to chłopczyk. pa - ide pilnować bullwięta. Quote
BoJa2 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Lapeno napisał(a):o,a kto jest szczesliwym tatusiem? Tatus to Bazyl - Fergus Timar Sodoma i Gomora Quote
Alicja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jasne ze przyjde ;) na te Sodomje i Gomorje popaszczeć i pocykać ;) Jutro zadzwonie Quote
Vectra Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No to gratuluje !!!! :multi: ja właśnie wróciłam z 4 dnowego urlopu z 14 malusimi Muminkami , ehh słodkie są i kochane , ale w kość też dają .... jednak te śmiszne mordy i ich zapach , wsio wynagradzają .. Niech się zdrowo chowają , a mamusia niech ma mocny instynkt ;) Czekamy na foty Quote
Obama Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 BoJa, dzięki za odpowiedź. Gratuluję maluchów,niech się zdrowo chowają i nie rozrabiają zanadto jak im dupeczki podrosną! :) Quote
jamnicze Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Śliczne te robaczki, niech się zdrowo chowają i swych państwa zachwycają :) Quote
Tengusia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Alicja']Fotaski ode mnie będą jutro po południu ;) ciocia jest juz jutro wieczor gdzie te foty :mad: Quote
Alicja Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [FONT=Arial]Są fotaski są , troche na wariackich papierach robione , bo doszłam do Dulczyńskich ;) o 11.20 a musiałam być w pracy o 12 :angryy: Zaraz wrzucam jak leci ;) aha ...jestem Mamą chrzestną Buni ...takiej śnieżynki z czarnymi uszkami ....zlałami się na rękę ...a Klockowa jest Matką Chrzestną łaciatego chłopczyka ;) poza tym jest Cienki Bolek , Barnaba ...i nie pamiętam :grins:[/FONT] Quote
Vectra Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Tengusia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 alez piekniaste te robaczki :loveu: i te malusie, rozowiusie lapencje :loveu: Quote
BoJa2 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ala - dzieki za sesyjkę. Vectra - mam nadzieję,że podzielisz się doświadczeniem w odchowie bulwiąt:) Tengusi,Żabo - my tęż się nimi nie możemy jeszcze nacieszyć(ciekawe jak długo??) ps.kurde nie wiem jak się teraz wkleja emotki:( Quote
Recommended Posts