Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki ciotki za wstawienie tej jednej na razie foty. Maluchy sa przesłodkie.Nakarmione śpią.Mamy dwie dziewczynki i pięciu chłopców. Dusia dzielnie zniosła cesarkę,nie dałaby rady sama urodzić . Alutka - zapraszam na sesyjkę fotograficzną. Madziu masz go zaklepanego - to chłopczyk. pa - ide pilnować bullwięta.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to gratuluje !!!! :multi: ja właśnie wróciłam z 4 dnowego urlopu z 14 malusimi Muminkami , ehh słodkie są i kochane , ale w kość też dają .... jednak te śmiszne mordy i ich zapach , wsio wynagradzają ..
Niech się zdrowo chowają , a mamusia niech ma mocny instynkt ;)
Czekamy na foty

Posted

[FONT=Arial]Są fotaski są , troche na wariackich papierach robione , bo doszłam do Dulczyńskich ;) o 11.20 a musiałam być w pracy o 12 :angryy:
Zaraz wrzucam jak leci ;)

aha ...jestem Mamą chrzestną Buni ...takiej śnieżynki z czarnymi uszkami ....zlałami się na rękę ...a Klockowa jest Matką Chrzestną łaciatego chłopczyka ;) poza tym jest Cienki Bolek , Barnaba ...i nie pamiętam :grins:
[/FONT]

Posted

Ala - dzieki za sesyjkę. Vectra - mam nadzieję,że podzielisz się doświadczeniem w odchowie bulwiąt:) Tengusi,Żabo - my tęż się nimi nie możemy jeszcze nacieszyć(ciekawe jak długo??) ps.kurde nie wiem jak się teraz wkleja emotki:(