Alicja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :-(... oj Kamciuszku .... prawie 5 lat po naszym Niuńku Teraz całą bandą szaleją za TM z moją Kamą, Harleyem i całą resztą naszym przyjaciół którzy już odeszli za TM Quote
Alicja Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ale was wcięło .............................. Quote
BoJa2 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Alicja']ale was wcięło ..............................[/QUOTE] Trza sie umówić na jakiś psacer to nas wklei. Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [FONT=Arial]a to nie łaska zadzwonić :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 No wiecie co ......nic ...ani literki ani foty .... Quote
Asia & Ginger Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dopiero przeczytałam o Kamci... :oops: Biegaj szczęśliwa psinko po wiecznie zielonych łąkach... [*] [*] [*] Quote
BoJa2 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 tadammmmmm..... wracamy z nowymi wieściami...................już niedługo Dulka zostanie mamą. Jak się na nowo nauczę wklejać fotki to ja pokażę w całej okazałości. Quote
Alicja Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='BoJa']tadammmmmm..... wracamy z nowymi wieściami...................już niedługo Dulka zostanie mamą. Jak się na nowo nauczę wklejać fotki to ja pokażę w całej okazałości. a Ojciec chrzestny , Ozzulek myśloł że to JUZ ;) Quote
BoJa2 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Alicjo droga - jak jutro pracujesz?????????Help.help....... kompa mi ponoć naprawili i tera bez Twojej pomocy to chyba fot nie wstawię. Quote
Alicja Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 BoJa napisał(a):Alicjo droga - jak jutro pracujesz?????????Help.help....... kompa mi ponoć naprawili i tera bez Twojej pomocy to chyba fot nie wstawię. jutro od 6 do 13 , ale jest możliwe że mnie zaraz po pracy nie będzie , to zależy od pogody , chyba że środa Cię urządza ;)do 12 i od 15 Quote
Obama Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 BoJa napisał(a):tadammmmmm..... wracamy z nowymi wieściami...................już niedługo Dulka zostanie mamą. Jak się na nowo nauczę wklejać fotki to ja pokażę w całej okazałości. o,a kto jest szczesliwym tatusiem? Quote
clockwork Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 spotkałam dulczyńską na basenie... jeszcze nic... czekają ... na dziś świnka ma termin :lol::lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='clockwork']spotkałam dulczyńską na basenie... jeszcze nic... czekają ... na dziś świnka ma termin :lol::lol: [FONT=Arial]nowiedziałam ze gdzies dzwoni ale kiery to kościół ...nie wiedziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Arial]SĄ!!!! SĄĄĄĄĄĄ PROSIACZKI :multi::multi::multi: sztuk 7[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT] [FONT=Arial] Dulczyńska... ja chce tego z biało czarną mordą :placz::placz::placz: DAWAJ FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] mizianiec dla mamci!!!!! Quote
Alicja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]SĄ!!!! SĄĄĄĄĄĄ PROSIACZKI :multi::multi::multi: sztuk 7[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT] [FONT=Arial] Dulczyńska... ja chce tego z biało czarną mordą :placz::placz::placz: DAWAJ FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] mizianiec dla mamci!!!!! [FONT=Arial]Foty będą ;)...może jutro , chyba że rodzina da rade wstawić fotki ...a jak nie to uderzam , jako Matka Chrzestna :evil_lol: na sekund 5 fotaska strzelić ;)[/FONT] Quote
jamnicze Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Gratulacje dla mamuśki :) No, gdzie te foty??? Quote
clockwork Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TADAM :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ufff, a mi nie chciało wejść .... ale świniaczki koffane :loveu: Quote
Recommended Posts