Bullila.nl Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://tofik.com.pl/forum/galeria/wapiennik_bulteriery_10.jpg piekna foteczka:loveu: Wszystkie fotki fajowe;) Quote
madeleine Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://tofik.com.pl/forum/galeria/wapiennik_bulteriery_10.jpg świniakiiii :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 madeleine napisał(a):świniakiiii :loveu: prosięcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:i jak tam synek u dochtora :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:i jak tam synek u dochtora :diabloti::evil_lol:[/FONT] Synkowi przeszło bez dodatkowej wizyty:roll::evil_lol: zapodałam nu ino wapno;) Quote
BoJa2 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Słuch Kamci mojej już szwankuje,ale węch ma jeszcze niezły:lol: Quote
BoJa2 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];) a krupnioki były ??[/FONT] Było cóś lepszego - góralskie"Duszonki" - mniam:eating::eating: Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='BoJa']Było cóś lepszego - góralskie"Duszonki" - mniam:eating::eating: [FONT=Arial] a co to som :razz::p[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] a co to som :razz::p[/FONT] to som:ziemniaczki boczuś kiełbaska cebulka kapustka wszystko warstwowo poukładane(a właściwie porządnie uciśnięte w kociołku) i duszone nad ogniskiem jakieś 1,5 godz Tengusia - a hoj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='BoJa']to som:ziemniaczki boczuś kiełbaska cebulka kapustka wszystko warstwowo poukładane(a właściwie porządnie uciśnięte w kociołku) i duszone nad ogniskiem jakieś 1,5 godz Tengusia - a hoj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] było godać od razu , że to zapiekanka ze ściepków ... zamiast kiełbaski lepszy karczuś peklowany ;)[/FONT] [FONT=Arial] światła my nie mieli na osiedlu :razz::razz:[/FONT] Quote
Bullila.nl Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 BoJa napisał(a):to som:ziemniaczki boczuś kiełbaska cebulka kapustka wszystko warstwowo poukładane(a właściwie porządnie uciśnięte w kociołku) i duszone nad ogniskiem jakieś 1,5 godz ale menu:eating:......pychotka musi byc:razz: Hello:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 BoJa napisał(a):to som:ziemniaczki boczuś kiełbaska cebulka kapustka wszystko warstwowo poukładane(a właściwie porządnie uciśnięte w kociołku) i duszone nad ogniskiem jakieś 1,5 godz Ale bym takie coś wpałaszowała:mdleje::loveu: Quote
Alicja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='BoJa']No - dobre to to:eating: [FONT=Arial] kiedy robisz :p:eating:[[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] kiedy robisz :p:eating:[[/FONT] Jak przestanie w końcu padać:p,suche drzewo trza mieć na ognisko:roll: Quote
Tengusia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 BoJa napisał(a):Jak przestanie w końcu padać:p,suche drzewo trza mieć na ognisko:roll: ja dzis w radyjku slyszalam ze za 6 dni ma byc sloneczko :loveu: Quote
BoJa2 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Tengusia napisał(a):ja dzis w radyjku slyszalam ze za 6 dni ma byc sloneczko :loveu: U mnie dzisiaj słonko z pewną nieśmiałością :lol:wychodzi zza chmur. Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:właśnie leje deszczyk :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts