BoJa2 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 EEEEEEtam damy rade i z arbuzem i z cycuchami i z bólem i z pijawkami;) a Duleczce pieszczot nie zabraknie:loveu:,bo zanim" wszyscy" dostana szkraba do wycałowania,to będa musieli mamuśkę udobruchać:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 a tu co tak cicho :mad::mad:..... Dula dziś zjadła moje śniadanie :placz::placz::placz: Dulczyńska kiecki na bazarku ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9955449 Quote
BoJa2 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Trza był mi nie paś psa kołoczkami:evil_lol: Ona jeszcze potem przegryzła misiowym okiem......potem stękała.....potem pierdziała......potem narzygała se do klatki...potem juz jej ulżyło......potem JA musiałam jej w klatce posprzątac i w nagrode za dobre sprawowanie poszłyśmy na spacerek. Quote
Alicja Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='BoJa']Trza był mi nie paś psa kołoczkami:evil_lol: Ona jeszcze potem przegryzła misiowym okiem......potem stękała.....potem pierdziała......potem narzygała se do klatki...potem juz jej ulżyło......potem JA musiałam jej w klatce posprzątac i w nagrode za dobre sprawowanie poszłyśmy na spacerek. to nie był kołoczyk ino rogalik z adwokatem :diabloti:.... Ozzy popadł w depresje.....:shake: Quote
BeaC Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='BoJa']Trza był mi nie paś psa kołoczkami:evil_lol: Ona jeszcze potem przegryzła misiowym okiem......potem stękała.....potem pierdziała......potem narzygała se do klatki...potem juz jej ulżyło......potem JA musiałam jej w klatce posprzątac i w nagrode za dobre sprawowanie poszłyśmy na spacerek. znaczy się ty w nagrode że tak ładnie posprzątałaś w jej klateczce( bez przejazdu przez Rygę:diabloti::diabloti::diabloti:) witaj-cie śliczne Quote
clockwork Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Klocek nie żyga... dlatego nie wychodzi w nagrode na spacery :razz::razz: cze Dulkowe :multi::loveu: Quote
groszek83 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja nie moge przeboleć że tu tak skąpią zdjęć Dulczyńskiej:shake::eviltong::eviltong::mad: Quote
BoJa2 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 groszek83 napisał(a):Ja nie moge przeboleć że tu tak skąpią zdjęć Dulczyńskiej:shake::eviltong::eviltong::mad: zawsze możesz wpaść do Ozzy'ego;) tam więcej Dulki niż TU:grins: no chyba ,że Alicja się zlituje i coś wstawi i TUTAJ (dzieki Alutka:kiss_2:) Quote
BeaC Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 jestem.............widziałam uno zdjecie Dulki dobrze że jest All:diabloti: witojcie..................jak Wasze gardła??? Quote
BoJa2 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='BeaC']jestem.............widziałam uno zdjecie Dulki dobrze że jest All:diabloti: witojcie..................jak Wasze gardła??? Ino uno,bo Alutka więcej nie dała:lookarou::lookarou: Bez All ani rusz;) Te.... o co ci kaman z tymi gardłami:niewiem: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ciotka skopiuj se plissssssssssssssssssssss fotaski od Ozzula z blogaska :p.... Quote
Vectra Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 moja śliczna:loveu::loveu::loveu: mogłabyś częściej foty wstawiać, bo zapomnę że masz psa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='BoJa']Czeeeeść dzierlatki:multi::lol: cze kobiałko co to jej Dulka chałpe roznosi :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No przecie czekom na Cie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork']cze kobiałko co to jej Dulka chałpe roznosi :evil_lol::evil_lol: Weż no namów naszą kolezankke na psacera:roll: Quote
Recommended Posts