Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :mad: :mad: :mad: A Ty nie miała dziś do Mnie przyjść idąc od Fryzjera :razz::razz:przeca dziś środa ....:hmmmm: Quote
BoJa2 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:mad: :mad: :mad: A Ty nie miała dziś do Mnie przyjść idąc od Fryzjera :razz::razz:przeca dziś środa ....:hmmmm: Przeca spałaś;),to przemkłam na paluszkach pod Twoimi oknami,coby Cie nie wyrwać z błogostanu:lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='BoJa']Przeca spałaś;),to przemkłam na paluszkach pod Twoimi oknami,coby Cie nie wyrwać z błogostanu:lol: :obrazic:.... ta Ala foty dała Ale można olać ......zapamiętam :shake: Quote
BoJa2 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic:.... ta Ala foty dała Ale można olać ......zapamiętam :shake: Ala se może dychnąć po remoncie:grins::buzi: Quote
clockwork Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 przeca nie Ala remontowała :grins: witam Dulczyńską.... która chyba -jak mi doniesion -nigdy nie trafi do Ozzulcowych.... dać ci adres?? wiem gdzie mieszkają :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 huuuuuuuuuuuuuu Ha to JA:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BoJa2 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='clockwork']przeca nie Ala remontowała :grins: witam Dulczyńską.... która chyba -jak mi doniesion -nigdy nie trafi do Ozzulcowych.... dać ci adres?? wiem gdzie mieszkają :evil_lol::evil_lol: Ale Ala sprzątała PO remoncie:grins:,a to gorsze niż sam remont:razz: Bea - cześć - to ja - BoJa:multi: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :cool1:.....a czytała że ALA JUŻ MIALA popszątane po Remoncie na błysk :grins: a dober dzień Quote
BoJa2 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:.....a czytała że ALA JUŻ MIALA popszątane po Remoncie na błysk :grins: a dober dzień Dzień Dober:multi: - czytała,że Alę zmuliło i kimała pod kocem:lol::eviltong: Quote
tygra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 widziałam foteczki na wsteczu z randki z Ozzym :) ale aldna panna :) http://images29.fotosik.pl/169/02809bb4f69c89ca.jpg Quote
BoJa2 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='tygra']widziałam foteczki na wsteczu z randki z Ozzym :) ale aldna panna :) http://images29.fotosik.pl/169/02809bb4f69c89ca.jpg Ta randka była raczej z aparatem Alutkowym:lol::lol:,ale natręctwo się opłaciło , bo przynajmniej Dulka ma obiecany już aparacik na komunie :lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='BoJa']Ta randka była raczej z aparatem Alutkowym:lol::lol:,ale natręctwo się opłaciło , bo przynajmniej Dulka ma obiecany już aparacik na komunie :lol: :razz: :razz: a u faroża byliście :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Alicja'] :razz: :razz: a u faroża byliście :evil_lol::evil_lol: momy jeszcze czas:lol::lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='BoJa']momy jeszcze czas:lol::lol: uffffff...;)... aż zech się zlękła co byda się musiala szybko uporać z kupnem lustrzanki a w planach to mom ale dalszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 KONG - Zabawki dla psów link do zabawek dla Dulki ... polecane przez właścicieli bullowatych ...kolor czarny jest dla psów w typie Dulki ;) Quote
BoJa2 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Alicja']KONG - Zabawki dla psów link do zabawek dla Dulki ... polecane przez właścicieli bullowatych ...kolor czarny jest dla psów w typie Dulki ;) Dzieki za namiar........zajączek sie zbliża to trza detku coś kupić:roll: Quote
BoJa2 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dzisiaj Dusia ma urodzinki - drugie już:crazyeye::crazyeye: :tort::laola::cunao::drink1: Quote
tygra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Spóźnione życzonka urodzinowe składamy :) i świąteczna kartka dla Was http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9756780&postcount=264 Quote
clockwork Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 a kto miał geburstag??? :oops::oops: Dulcia????? :razz::razz: no to wsiego naj od Klocmena :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 BoJa napisał(a):Dzisiaj Dusia ma urodzinki - drugie już:crazyeye::crazyeye: :tort::laola::cunao::drink1: e no to wszystkiego naj naj naj naj ....lepszego oczywiście:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 cześc wsjem:multi: Dusia dziękuje za ży- czonka,a fotki beda najprędzej kole soboty,jak wrócimy z wystawy;);) Trzymcie kciuki,bo na międzynarodówce to będzie nasz debiut:smhair2::megagrin: Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a se i ja przyszłam tak z biegu :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts