clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jaka klucha :loveu::loveu::loveu: cze boja... :roll::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='BoJa'] Alutka - Dusia czeka na sesyjkę fotkową z Ozzy'm:grins::kiss_2: :mad::mad: :mad: leniwce ....a doopalony ruszyć do Nas to nie łaska ...dobra ;)się zdzwonimy Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] cze boja... :roll::multi::multi: ...no .....bo ty .:razz::razz:...wyduś to z siebie :roll:;) Quote
BoJa2 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']jaka klucha :loveu::loveu::loveu: cze boja... :roll::multi::multi: witanko Klocusiowa:multi: Klucha bullbulucha:lol::lol:( fotka z archiwum) Alutka - dzyń,dzyń;) Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='BoJa']witanko Klocusiowa:multi: Klucha bullbulucha:lol::lol:( fotka z archiwum) http://img233.imageshack.us/img233/2622/tnp1010687ir0.jpg Jełopkowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alutka - dzyń,dzyń;) dzyń .....dzyń..........;) Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] ...no .....bo ty .:razz::razz:...wyduś to z siebie :roll:;) bo ja... bo ja dawno tu nie byłam... zresztą jak boja :roll::evil_lol: ale AMERIKAN Bullek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']bo ja... bo ja dawno tu nie byłam... zresztą jak boja :roll::evil_lol: ale AMERIKAN Bullek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No Bo BoJa sie buja po dogo od czasu do czasu yno;) Quote
tygra Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 czadowa fotka http://img233.imageshack.us/img233/2622/tnp1010687ir0.jpg Quote
clockwork Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Alicja'] [quote name='Alicja'] znajdź 5 różnic ;) Dulczyńska... Klocuś sie pyta Dulki czy i z nim nie chciałaby sie kieeedys tam porandkować :evil_lol::evil_lol: bo pozazdrościł Ozziemu spacera ;) Quote
Alicja Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='clockwork']znajdź 5 różnic ;) :cool1:.....musiałas to znaleść :roll:....no so .......:eviltong: Dulczyńska... Klocuś sie pyta Dulki czy i z nim nie chciałaby sie kieeedys tam porandkować :evil_lol::evil_lol: bo pozazdrościł Ozziemu spacera ;) a Ozzy nie zazdrości Klockowi Bruxy :mad:... więc co mu tu laskę Klocek chce zarywać :eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 cze BoTy podobno masz nowiusieńkiego aparata?? a to Ala robi fotki:mad::mad::mad: dzieki Ci o boska Alu, gdyby nie ty nie zobaczyłabym Duleczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='BeaC']cze BoTy podobno masz nowiusieńkiego aparata?? a to Ala robi fotki:mad::mad::mad: dzieki Ci o boska Alu, gdyby nie ty nie zobaczyłabym Duleczki:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:miło żem zostala zauważona ;) a spacerek był milutki :evil_lol: Dulka wymusiła na mnie obietnicę ze dostanie aparat na komunię :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='BeaC']cze BoTy podobno masz nowiusieńkiego aparata?? a to Ala robi fotki:mad::mad::mad: dzieki Ci o boska Alu, gdyby nie ty nie zobaczyłabym Duleczki:loveu::loveu::loveu: Bo Ja:lol::lol: nie mam nowego aparata;);)- pańciu ma:p:p Mnie nie słucha nawet pilot do TV,a co dopiero aparat foto:p:p Boska Alutka się nad nami czasem ulituje i cyknie jakieś foti:Rose::grins: Madzialeno - chętnie sie z Klockiem spotkamy - trza sie umówić;) Quote
BeaC Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:miło żem zostala zauważona ;) a spacerek był milutki :evil_lol: Dulka wymusiła na mnie obietnicę ze dostanie aparat na komunię :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i nareszcie Dulka będzie miała swój aparat uffffffffffffffffff [quote name='BoJa']Bo Ja:lol::lol: nie mam nowego aparata;);)- pańciu ma:p:p Mnie nie słucha nawet pilot do TV,a co dopiero aparat foto:p:p czegoś nie rozumiem................. jak to pańciu ma??? to pańcu ma swoje zabawki a ty swoje?? nie kumam bazy, nie mam podziałau na moje twoje NASZE:razz::cool3: Quote
BoJa2 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='BeaC'] [B][COLOR=DarkRed]czegoś nie rozumiem................. jak to pańciu ma??? to pańcu ma swoje zabawki a ty swoje?? nie kumam bazy, nie mam podziałau na moje twoje NASZE:razz::cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja nie widzę niczego złego w tym,że coś jest MOJE NASZE sa dzieci,psy.............Rachunki:evil_lol::evil_lol: natomiast gadżety typu....telefon,ksiazka,płyta ,aparat foto,rower..... i wiele innych bdzdetów mogą być MOJE,co nie znaczy ,że reszta nie może ich używać. Quote
mia_mia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 eleganckie fotki pregowannej swinki na Ozzulcowym tle:p Quote
Recommended Posts