Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co wy se tam za perkusiste jakiego przygruchali?? :razz::razz: po co wam taka zastawa stołowa- qpa telerzy i garów?? :evil_lol::evil_lol:

widziałam panią psice.... :loveu::loveu:

cze BoJa:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']a co wy se tam za perkusiste jakiego przygruchali?? :razz::razz: po co wam taka zastawa stołowa- qpa telerzy i garów?? :evil_lol::evil_lol:

widziałam panią psice.... :loveu::loveu:

cze BoJa:loveu:

U perkusisty my byli w odwiedzinach;),ale z Dulka to chyba ostatni raz,bo perkusista strachliwy do piesów:p

Posted

[quote name='BoJa']U perkusisty my byli w odwiedzinach;),ale z Dulka to chyba ostatni raz,bo perkusista strachliwy do piesów:p

no ja rozumie... też boje sie psów... ale żeby Dulki???? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Ozzy pyta ...czy to reklama czy zachęta :razz::razz:

Kryptoreklama:evil_lol::evil_lol:

Tygra cieszę sie ,że Dulka Ci sie podoba

Posted

[quote name='tygra']Dulka słodka jest :) prawdę mówiąc przyznaje ze to właśnie ją wypatrzyłam w Twoim podpisie :) i dlatego weszłam

to tak jak ja..... jeż weszłam bo w podpisie wypatrzyłam DULKE...... z piwem:roll: :grins:

Posted

[quote name='clockwork']to tak jak ja..... jeż weszłam bo w podpisie wypatrzyłam DULKE...... z piwem:roll: :grins:

Chcesz browara?????:hmmmm::hmmmm::beerchug::beerchug::beerchug::knajpa::popcorn:

Posted

[quote name='clockwork']to tak jak ja..... jeż weszłam bo w podpisie wypatrzyłam DULKE...... z piwem:roll: :grins:
zupełnie nie rozumiem czemu sie mie napisało "jeż weszłam.." a nie "TEŻ WESZŁAM..." :hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']zupełnie nie rozumiem czemu sie mie napisało "jeż weszłam.." a nie "TEŻ WESZŁAM..." :hmmmm:

Klocusiowa - to przez te prochy:grins::buzi:

Posted

[quote name='clockwork']zupełnie nie rozumiem czemu sie mie napisało "jeż weszłam.." a nie "TEŻ WESZŁAM..." :hmmmm:

boś TY siosta Pysi ...tej od JEŻY i Nowych Psów z Fundlandii :grins:

Posted

[quote name='BoJa']U perkusisty my byli w odwiedzinach;),ale z Dulka to chyba ostatni raz,bo perkusista strachliwy do piesów:p

wlaśnie................ czemu te ludzie boja się...............takich pieszczoszków

moi niektórzy znajomi jak nas odwiedzają siedza jak na szpilkach
i nie wiem czemu wodzą oczyma za Luśkowatą?????

witaj .widze, że się wszystkie kobiałki u Ciebie zebrały:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='BeaC']

witaj .widze, że się wszystkie kobiałki u Ciebie zebrały:razz::razz::razz:

Cześć Bea:multi: - jak widzisz - walą drzwiami i oknami:lol:

• 2 weeks later...