Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]A ja dziś we 2 osoby :grins: z racji tego iż Magda już nie ma netu :placz::placz::placz:...narazie ;) od Klocusiowej [/FONT][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=206 :grins: [/FONT][FONT=Arial] od Alicji [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=204 [/FONT] Quote
Paula Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 My również z życzonkami wszystkiego dobrego na święta :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9151288&postcount=229 Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
BoJa2 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dziekyję Wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dziekyję Wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dziekuję Wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 oszszszsz kurde ze wrażenia wysłałam se pościk trzy razy:lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='BoJa']Dziekyję Wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='BoJa']Dziekyję Wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='BoJa']Dziekuję Wszystkim za życzonka:loveu::loveu::loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]to tera już napisz te nazwe :razz::razz:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='BoJa']Dziekyję Wszystkim za życzonka:loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='BoJa']Dziekyję Wszystkim za życzonka:loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='BoJa']Dziekuję Wszystkim za życzonka:loveu: Dziele się z Wami dobrą dla mnie wiadomością.Właśnie na stronce FCI ,gdzie można sprawdzać przydomki hodowlane pojawiła sie nazwa naszej Hodowli:multi::multi::multi::multi::multi::multi: he he he z wrażenia się trzy razy zająknełaś:razz::razz::razz: gratki ode mnie też:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='BoJa']To pisze:"BULLURUKHAI" :evil_lol: [FONT=Arial]a no teraz mnie sie przypomniało ze i taka tam była ;)....:multi::multi::multi:super ze za 1szym razem [/FONT] Quote
BoJa2 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Dzięki Bea:multi: Alutka - tak mi sie cosik wydaje,że te pozostałe też by przeszły;),bo one tysz były jedyne w swoim rodzaju:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='BoJa']Dzięki Bea:multi: Alutka - tak mi sie cosik wydaje,że te pozostałe też by przeszły;),bo one tysz były jedyne w swoim rodzaju:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] pewnie potem komuś podpowiedzą ;) ważne ze wy już macie :multi: [/FONT] Quote
Złośnica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no ładnie się tu wyprawia ! córunia zaraz bedzie kończyć 2 latka i pewnie rodzine zakładać skoro przydomek już jest a stary nic nie wie :mad: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Złośnica']no ładnie się tu wyprawia ! córunia zaraz bedzie kończyć 2 latka i pewnie rodzine zakładać skoro przydomek już jest a stary nic nie wie :mad: :evil_lol::evil_lol:najważniejsze jak Stary naszykuje kase na prezenta ;)....:hmmmm: no to się chyba zalapiemy z babką na urodzinowy kołocz :razz::razz: Quote
Złośnica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 HAHAHA gorzej będzie jak stary zaserwuje potencjalnemu kandydatowi czarną polewkę :diabloti: No ale wypadałoby pochwalić się narzeczonym :cool3: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Złośnica napisał(a):HAHAHA gorzej będzie jak stary zaserwuje potencjalnemu kandydatowi czarną polewkę :diabloti: No ale wypadałoby pochwalić się narzeczonym :cool3: :razz::razz:... oooo to najpierw straszysz ojcem a potem pytasz o kawalera :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Złośnica napisał(a):HAHAHA gorzej będzie jak stary zaserwuje potencjalnemu kandydatowi czarną polewkę :diabloti: No ale wypadałoby pochwalić się narzeczonym :cool3: No jak mogłaś pomyśleć,że wnuczka wkroczy w dorosłe i odpowiedzialne życie bez konsultacji z tatulkiem,a przede wszystkim z BABKĄ:lol: Babka to dla nas skarbnica wiedzy i w swoim czasie troche Ci pozawracamy głowę;) Quote
Złośnica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 babka sie nie chce wtrącać ;) babka się cieszy na wnuki :multi: Quote
BoJa2 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 babka - Ty sie teraz nie migaj:p Quote
Recommended Posts