clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ala nie pamięta przydomków... wie ino że bull coś tam....:roll: po przemysleniach doszłam do wniosku że pewnie ZGREDBULL :grins: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='BoJa']Alleluja alleluja alleluja!!!!!!(jakby nie było mamy dzisiaj odpust:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) :cool1:..że My też nie wiedzieli ......przyszli by my se odpuścić :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']Ala nie pamięta przydomków... wie ino że bull coś tam....:roll: .......:oops::oops::oops: po przemysleniach doszłam do wniosku że pewnie ZGREDBULL :grins: :razz::razz:...ale nie mialas nikogo konkretnego na myśli ....:hmmmm: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='clockwork']Ala nie pamięta przydomków... wie ino że bull coś tam....:roll: po przemysleniach doszłam do wniosku że pewnie ZGREDBULL :grins: noszszsz kurde na to my nie wpadli:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='BoJa']noszszsz kurde na to my nie wpadli:evil_lol::evil_lol: :razz::razz:bośta chcialy być oryginalne :evil_lol::evil_lol: Quote
mia_mia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 poniedziałkowe witanko na dobry poczatek tygodnia :cool1: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 to se jeszcze napisze 2000 post :multi::laola: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']to se jeszcze napisze 2000 post :multi::laola: :multi::multi::multi:wow ...ale Ci się udało to ja z kaffką wpadłam :kaffee_2:na dzień dober Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ooooo blogas Dulczynskiej ozyl:grins: dzien dober:p Quote
BoJa2 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']to se jeszcze napisze 2000 post :multi::laola: Aleś wyczuła:lol::lol::lol: Cześć Dealerkowa:multi: My tez już wrócone ze spacerku,tera idę myć lodówkę:placz::placz: Quote
BoJa2 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:wow ...ale Ci się udało to ja z kaffką wpadłam :kaffee_2:na dzień dober dopijam z Tobą ostatni łyczek i ide do lodówy:razz: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :obrazic: a do nas to siem już nie wchodzi ... Quote
BoJa2 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:obrazic: a do nas to siem już nie wchodzi ... wchodzi sie wchodzi,ale czasem to ani palca wetknąć się nie da,bo taki u Was tłok:loveu:;) Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='BoJa']wchodzi sie wchodzi,ale czasem to ani palca wetknąć się nie da,bo taki u Was tłok:loveu:;) :evil_lol::evil_lol:właź w butkach bo Ci paluchi zadepczą :razz::razz: Quote
BeaC Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 hej Dulkowa!!!! może bys tak wstawiła foty swej pieszczochy.masz nowego aparata a fot jak nie było tak nie ma:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='BeaC']hej Dulkowa!!!! może bys tak wstawiła foty swej pieszczochy.masz nowego aparata a fot jak nie było tak nie ma:eviltong::eviltong::eviltong: :hmmmm: może na święta nam wstawi :razz::razz: witam przy kawusi :grins: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dulkowa...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 cześć dziewczynki nie mam gdzie powiesić kalendarza..... :niewiem: czemu on ie pionowy.... Quote
BoJa2 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Witam wszem i wobec:multi::multi: ze dwa dni mnie jeszcze nie będzie,bo pomagam mojej sis w porżdkach przedświątecznych:roll: nie zapomnijcie o mnie;) Quote
BeaC Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hej wpadłam się przypomnieć:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='BoJa']Witam wszem i wobec:multi::multi: ze dwa dni mnie jeszcze nie będzie,bo pomagam mojej sis w porżdkach przedświątecznych:roll: nie zapomnijcie o mnie;) :hmmmm: jak już się rozpedzicie to i do nas wpadnijcie :multi: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 melduje ze dzien dobry i ze nie zapomlam o cie:diabloti: Quote
Recommended Posts