Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Alus za fotki;)

Klocusiowa - czesć:multi:

Asiu - trudne dni na szczęscie dobiegają końca,a Twoja ulubienica w chwili robienia fotek obgryzała sobie paznokcie:evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Dzieki Alus za fotki;)
nie za ma co ...sama przyjemność :grins:

Klocusiowa - czesć:multi:

Asiu - trudne dni na szczęscie dobiegają końca,a Twoja ulubienica w chwili robienia fotek obgryzała sobie paznokcie:evil_lol:
ha ha jak na dame przystało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko ...my już po kawie :ptera spacerek ;)

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zabłądziłyście na tej łące :hmmmm:

nie:eviltong: ale Dulka spotkała koleżankę i zabawom nie było końca:roll:,a ja prawie przymarzłam do podłoża

Witaj Bea:multi:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']nie:eviltong: ale Dulka spotkała koleżankę i zabawom nie było końca:roll:,a ja prawie przymarzłam do podłoża

rozumie że Miruś musiał z piła lecieć co by korzenie odciąć :hmmmm:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Miruś nie musiał nic rżnąć:megagrin::megagrin:

Klocusiowa - no tak se leżałam na ŁONIE(natury):eviltong::lol:

leżała na łonie :roll::roll::roll:.......no taaaaaa:hmmmm:.....rżnąć nie mógł nawet :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Miruś nie musiał nic rżnąć:megagrin::megagrin:

Klocusiowa - no tak se leżałam na ŁONIE(natury):eviltong::lol:

i było?? :razz::razz:

• połóż ręke na mym łonie
  • a co to jest mymłon :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']kurde no na weekend zdało by się dobić do 100 stronki :razz::razz::razz:

Alutka - ja nie wiem co Ty piłaś:lol:,ale ja mam na liczniku 197 stronkę

Zaraz jadę do zw.kynolog. wysłać propozycje na przydomek hodowlany - trzymcie kciuki,coby sie udało za pierwszom razom:razz:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Alutka - ja nie wiem co Ty piłaś:lol:,ale ja mam na liczniku 197 stronkę

Zaraz jadę do zw.kynolog. wysłać propozycje na przydomek hodowlany - trzymcie kciuki,coby sie udało za pierwszom razom:razz:
jeszcze NIC ...a u mła 99 strona ...bo my mamy nastawione na 20 postów na stroniczce :grins:

bydemy trzymać :kciuki:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Alutka - ja nie wiem co Ty piłaś:lol:,ale ja mam na liczniku 197 stronkę

a ja mam 99 stone :diabloti::diabloti: i zaznaczam że nic nie piłam.. jestem szoferem... musza wrócić/dojechać do chałpy :roll:

jaki ten przydomek .. godej- powiem Ci czy może być ;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']powiem Ci Klocusiowa jak przyjada,bo mi przydzie przy Was iść szłapcugiem:evil_lol: do Rybnika.pa pa

eee dziołcha dyć auto pod chałpa stoi a prawko tysz se kupiłaś :hmmmm: ...no a ty tu komunikachą miejską pomykasz ....:cool3: