Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='clockwork']gratuluję Dulce tytułu....;) nawet nie wiesz jak żałuje że nie mogłam podjechać :placz::placz: :placz::placz::placz:tobie żal ....a co ja mam powiedzieć .......1sza wystawa w mojej karierze opuszczona :placz::placz::placz: Quote
Paula Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Aaaa, ile bulków cudnych :loveu: :loveu: :loveu: Witanko :multi: Gratki dla Dulki :multi: :loveu: Quote
BeaC Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ......................weszłam tylko dlatego, coby zobaczyć jak Dulka BRAVO!!!!!!! gratulacje:loveu::loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Dusia 5 minut przed wyjazdem na wystawę:lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dziwić się ze by jej zapomnieli ..... witanko z raniolka:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dziwić się ze by jej zapomnieli ..... :multi::multi::multi::multi::multi: ciiiiiiii....nie mów nikomu:oops::oops: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']ciiiiiiii....nie mów nikomu:oops::oops: dobra ....już milczę :razz: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:tobie żal ....a co ja mam powiedzieć .......1sza wystawa w mojej karierze opuszczona :placz::placz::placz: ala.... nie mówiłaś że robisz kariere wystawkową :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dziwić się ze by jej zapomnieli ..... witanko z raniolka:multi::multi::multi::multi::multi: [quote name='Hugo-Kochaś']ciiiiiiii....nie mów nikomu:oops::oops: no co ty!!!! Dulczyńska!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIE MÓW że zapomnielibyście przybrać Dulki na wystawe :crazyeye: że już siedzieliście spakowani w aucie i brakowało tam panny dulczyńskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooo... niemożliwe :roll: :diabloti: Bogusia... kiedy bedą BULLENARZE :razz::razz: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork']ala.... nie mówiłaś że robisz kariere wystawkową :evil_lol::evil_lol: no nie chwaliłam się bo medalików nie mam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no co ty!!!! Dulczyńska!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIE MÓW że zapomnielibyście przybrać Dulki na wystawe :crazyeye: że już siedzieliście spakowani w aucie i brakowało tam panny dulczyńskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooo... niemożliwe :roll: :diabloti: Bogusia... kiedy bedą BULLENARZE :razz::razz: :shake::shake::shake::shake:nie oni wcale nie zapomnieli o DULCE jak jechali na wystawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no co ty!!!! Dulczyńska!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIE MÓW że zapomnielibyście przybrać Dulki na wystawe :crazyeye: że już siedzieliście spakowani w aucie i brakowało tam panny dulczyńskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooooo... niemożliwe :roll: :diabloti: :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: a jednak tak było Bogusia... kiedy bedą BULLENARZE :razz::razz: Jutro idę zrobić przelew dla Tuffi to pewnie za jakiż tydzień powinny być. Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake::shake:nie oni wcale nie zapomnieli o DULCE jak jechali na wystawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::eviltong: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::eviltong: :oops::oops::oops:no co na mnie kijaszkiem machasz ........juz się jąkam ....:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 przyszłam z kaffff do Cie:cool3::cool3: a do mojej panieneczki... na mizianko:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :hmmmm: to WY jeszcze śpicie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
groszek83 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zaglądam i składam spóznione gratulacje:grins: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake::shake::shake::shake:nie oni wcale nie zapomnieli o DULCE jak jechali na wystawe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: A kiedy się zorientowaliście :razz: :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/99/0d09e739507bf765.jpg :loveu: Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witaj właścicielko Dulki:loveu::loveu::loveu: z psem:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='paula_z']:roflt: A kiedy się zorientowaliście :razz: :evil_lol: przy wejściu na ring :diabloti: dulkowe!!! miziam WAS!!! i lece dalij ;) Quote
groszek83 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Przyszłam odkurzyć:grins::grins: i zapytać dlaczego ukrywacie swojego świniaka?:icon_roc: Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mam fotaski :multi::multi::multi:... jak tylko dogo muł pozwoli to wieczorkiem bedą :grins: Quote
BoJa2 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dusia może dogo odmulić - sprężonym powietrzem:grins: czekam z niecierpliwościa na fotki;) Quote
Recommended Posts