Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:megagrin::megagrin::turn-l::turn-l:tak myślałam[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dopiero teraz se zakliknęłam na fotaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']:megagrin::megagrin::turn-l::turn-l:tak myślałam

[FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:...sie śmiej ......gupie te zamienianie w linki ...jak dogo muli to się gafy strzela :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Klocusiowa - PAWEŁ - pańciu Tajfuna będzie na wystawie:lol::lol:

nawet Budzika namówili na wizyte w Kamieniu;)

[FONT=Arial]oooooo... od razu widac ze on Pawel... bo wszystkie Pawly to... £ysolce :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]a strzyzonego pan bög STRZYZE :roll:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]skad jest Pawel i jego tajfuniasty fafluch?? :razz: gdzies z naszych okolic?? skoro ma tego samego weta co ja ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oooooo... od razu widac ze on Pawel... bo wszystkie Pawly to... £ysolce :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]a strzyzonego pan bög STRZYZE :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]skad jest Pawel i jego tajfuniasty fafluch?? :razz: gdzies z naszych okolic?? skoro ma tego samego weta co ja ;)[/FONT]
[FONT=Arial]to ja powiem .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo Dulczyńska już śpi ........
one są z RYBOLKA z Centrum i już mieli bliskie spotkanie z moim ojcem gadułą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ja powiem .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]bo Dulczyńska już śpi ........[/FONT]
[FONT=Arial]one są z RYBOLKA z Centrum i już mieli bliskie spotkanie z moim ojcem gadułą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]aaaa.... z rybolka... no super! slunski chop, od razu widac... to se dulczynska z ma£olatami tak na randeczki fiurga :cool3::cool3::cool3:[/FONT]
[FONT=Arial]a tata co od niego chcial?? o dziarach gadali?? :razz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa.... z rybolka... no super! slunski chop, od razu widac... to se dulczynska z ma£olatami tak na randeczki fiurga :cool3::cool3::cool3:[/FONT]
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:no jak co ......biołego bullka zaczepił......norma nie.....:cool1:...jaka córka taki ojciec...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa.... z rybolka... no super! slunski chop, od razu widac... to se dulczynska z ma£olatami tak na randeczki fiurga :cool3::cool3::cool3:[/FONT]

O dziarach to se pogodają z Twoim Paulkiem,bo z tego co się wywiedziałam to chodzą do tego samego Tomka:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']O dziarach to se pogodają z Twoim Paulkiem,bo z tego co się wywiedziałam to chodzą do tego samego Tomka:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]Pawcio sie nie dziara u Tomka... ;) jedna tam robil..... tera u konkurencji :razz:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]o zesz ty... jakas ty szkolona bestia... fotecki sie naumialas wrzucac... to tera nas bedziesz zasypywac :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]o zesz ty... jakas ty szkolona bestia... fotecki sie naumialas wrzucac... to tera nas bedziesz zasypywac :multi:[/FONT]
[FONT=Arial]moge sie pochwalić ...moge......:oops::oops::oops:
TO JA JĄ uczyłam :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moge sie pochwalić ...moge......:oops::oops::oops:[/FONT]
[FONT=Arial]TO JA JĄ uczyłam :grins:[/FONT]

[FONT=Arial]no... dobra... pochwal sie... mozesz :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no... dobra... pochwal sie... mozesz :grins: [/FONT]

[FONT=Arial]:buzi::Rose:dobra........TO JA UCZYŁAM DULCZYŃSKĄ :Cool!::B-fly::Cool!:....:grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moge sie pochwalić ...moge......:oops::oops::oops:
TO JA JĄ uczyłam :grins:
[/FONT]

nio;)Alutka ma zacięcie PEDAGOGICZNE:evil_lol:jeszcze nie wyszła ze wprawy:lol: