BoJa2 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 :megagrin::megagrin::turn-l::turn-l:tak myślałam[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja dopiero teraz se zakliknęłam na fotaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:megagrin::megagrin::turn-l::turn-l:tak myślałam [FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:...sie śmiej ......gupie te zamienianie w linki ...jak dogo muli to się gafy strzela :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Klocusiowa - PAWEŁ - pańciu Tajfuna będzie na wystawie:lol::lol: nawet Budzika namówili na wizyte w Kamieniu;) [FONT=Arial]oooooo... od razu widac ze on Pawel... bo wszystkie Pawly to... £ysolce :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a strzyzonego pan bög STRZYZE :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]skad jest Pawel i jego tajfuniasty fafluch?? :razz: gdzies z naszych okolic?? skoro ma tego samego weta co ja ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oooooo... od razu widac ze on Pawel... bo wszystkie Pawly to... £ysolce :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a strzyzonego pan bög STRZYZE :roll:[/FONT] [FONT=Arial]skad jest Pawel i jego tajfuniasty fafluch?? :razz: gdzies z naszych okolic?? skoro ma tego samego weta co ja ;)[/FONT] [FONT=Arial]to ja powiem .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Dulczyńska już śpi ........ one są z RYBOLKA z Centrum i już mieli bliskie spotkanie z moim ojcem gadułą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ja powiem .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]bo Dulczyńska już śpi ........[/FONT] [FONT=Arial]one są z RYBOLKA z Centrum i już mieli bliskie spotkanie z moim ojcem gadułą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]aaaa.... z rybolka... no super! slunski chop, od razu widac... to se dulczynska z ma£olatami tak na randeczki fiurga :cool3::cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Arial]a tata co od niego chcial?? o dziarach gadali?? :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa.... z rybolka... no super! slunski chop, od razu widac... to se dulczynska z ma£olatami tak na randeczki fiurga :cool3::cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Arial]a tata co od niego chcial?? o dziarach gadali?? :razz:[/FONT] :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:no jak co ......biołego bullka zaczepił......norma nie.....:cool1:...jaka córka taki ojciec...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
BoJa2 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa.... z rybolka... no super! slunski chop, od razu widac... to se dulczynska z ma£olatami tak na randeczki fiurga :cool3::cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Arial]a tata co od niego chcial?? o dziarach gadali?? :razz:[/FONT] O dziarach to se pogodają z Twoim Paulkiem,bo z tego co się wywiedziałam to chodzą do tego samego Tomka:evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 sprawdzam czy jeszcze pamietam coś z wczorajszego szkolenia Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']O dziarach to se pogodają z Twoim Paulkiem,bo z tego co się wywiedziałam to chodzą do tego samego Tomka:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]Pawcio sie nie dziara u Tomka... ;) jedna tam robil..... tera u konkurencji :razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]o zesz ty... jakas ty szkolona bestia... fotecki sie naumialas wrzucac... to tera nas bedziesz zasypywac :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]o zesz ty... jakas ty szkolona bestia... fotecki sie naumialas wrzucac... to tera nas bedziesz zasypywac :multi:[/FONT] [FONT=Arial]moge sie pochwalić ...moge......:oops::oops::oops: TO JA JĄ uczyłam :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moge sie pochwalić ...moge......:oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]TO JA JĄ uczyłam :grins:[/FONT] [FONT=Arial]no... dobra... pochwal sie... mozesz :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no... dobra... pochwal sie... mozesz :grins: [/FONT] [FONT=Arial]:buzi::Rose:dobra........TO JA UCZYŁAM DULCZYŃSKĄ :Cool!::B-fly::Cool!:....:grins:[/FONT] Quote
BeaC Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Byłam widziałam!!!!! fotki mojej Duleczki:loveu::loveu::loveu::loveu: cium cium cium miziu miziu miziu Quote
BoJa2 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moge sie pochwalić ...moge......:oops::oops::oops: TO JA JĄ uczyłam :grins: [/FONT] nio;)Alutka ma zacięcie PEDAGOGICZNE:evil_lol:jeszcze nie wyszła ze wprawy:lol: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Widziałam zdjęcia, widziałam zdjęcia.... ja cem bulika:roll::roll: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dulka na wystawie ....a ja .:placz::placz::placz: zawaliłam ale dzielnie zaciskam kciukaski :kciuki: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 DULKA ........ocena DOSKONAŁA :multi::multi::multi::multi::multi: gratki dla Pańci :cool2: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] DULKA ........ocena DOSKONAŁA :multi::multi::multi::multi::multi: gratki dla Pańci :cool2: Ogromne gratki, świetnie się prezentuje:p:p Quote
BoJa2 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Cześć Madziu Medorowa:multi: foteczki miniutki - Inez i Iwan Trufel Tajfun Imciaczek Dulka,która robiła co chciała :wink: Quote
BoJa2 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Dzięki Vectra:lol: Makbet też tam był Młoda dama I jeszcze jedna śliczna panienka Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 gratuluję Dulce tytułu....;) nawet nie wiesz jak żałuje że nie mogłam podjechać :placz::placz: Quote
BoJa2 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Dzięki Klocusiowa:kiss_2: Nam Też WAS brakowało na wystawie:placz: Mam nadzieje ,że na Katowice to już bedzie pełna mobilizacja:p Quote
Medorowa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - ja cem bullka:mdleje::loveu::loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/98/cc1cbf7da236992c.jpg Quote
Recommended Posts