clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 a ja te foteczki JUŻ widziałam.... mało tego mam je na kompku :diabloti: nie wstawiaj..... są do życi :diabloti::diabloti::diabloti: helloł :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork']a ja te foteczki JUŻ widziałam.... mało tego mam je na kompku :diabloti: nie wstawiaj..... są do życi :diabloti::diabloti::diabloti: helloł :multi::multi::multi: Buhahahhaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie:hand: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork']a ja te foteczki JUŻ widziałam.... mało tego mam je na kompku :diabloti: nie wstawiaj..... są do życi :diabloti::diabloti::diabloti: helloł :multi::multi::multi: do życi to jest pendrive :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BoJa2 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork']a ja te foteczki JUŻ widziałam.... mało tego mam je na kompku :diabloti: nie wstawiaj..... są do życi :diabloti::diabloti::diabloti: helloł :multi::multi::multi: do życi to są stringi:evil_lol: :evil_lol: - cześć Klockowa:multi: cześć Madziu Medorkowa:multi: :multi: Quote
groszek83 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dzień dobry dobry:multi: Przyszłam se tak sobie :stupid::grins: Quote
Paula Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cześć Dulkowa :multi: No i gdzie te fotaski :mad: ;) Quote
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś'] Klockowa już Ci mówiłam -daj znać kiedy to pomogę w remoncie;) w tym abo przyszłym tygodniu ruszamy z remontem... choooooo:razz::razz::razz: najpierw trza pokupic farby i inne dupsy- to bedzie połowa sukcesu no i szukamy kogoś TANIEGO od gładzi :p Quote
BeaC Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 eeeeeeeeeeeeee widziałam jakieś foty, ale to nie było u Ciebie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BoJa2 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='clockwork'] no i szukamy kogoś TANIEGO od gładzi :p :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cześć Klockowa - a na kiego czorta Ci gładzie potrzebne????nie lepsze zacierki i nierówny tynczek??(nie wiem jak się to fachowa nazywa,ale na pewno nie ma przy tym takiego syfu jak przy gładziach!!!) witam Paulinko i Beo:multi: :multi: Alutka podobno byłaś dzisiaj u mienia??? Quote
BoJa2 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Groszku o Tobie też nie zapomniałam:multi: Dusia Kama Komitywa:evil_lol: nad potockiem raptory:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cześć Klockowa - a na kiego czorta Ci gładzie potrzebne????nie lepsze zacierki i nierówny tynczek??(nie wiem jak się to fachowa nazywa,ale na pewno nie ma przy tym takiego syfu jak przy gładziach!!!) witam Paulinko i Beo:multi: :multi: Alutka podobno byłaś dzisiaj u mienia???bo to ma być takie cóś nierówne ...nie gładź .....Madzialena źle napisała :p Byłam popołudnieńkiem ...szłam z TESCO ;) Quote
BoJa2 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']bo to ma być takie cóś nierówne ...nie gładź .....Madzialena źle napisała :p uffff..aż mnie ulżyło,bo już myslałam że Madzialena otwiera w domku jakiś oddział bankowy czy cóś:evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Haloł:grins::grins: Howk:multi: Na dzień dobry Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 byłam widziałam Dulkę..........se na trawce leżała witajcie..................jak wasze gardła????:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cześć Klockowa - a na kiego czorta Ci gładzie potrzebne????nie lepsze zacierki i nierówny tynczek??(nie wiem jak się to fachowa nazywa,ale na pewno nie ma przy tym takiego syfu jak przy gładziach!!!) ooooo... o coś takiego mie właśnie chodzi... ino co??? to chyba robi ktoś kto kładzie gładzie?? bo jo tysz ni wia jak to sie nazywie... :oops::oops::oops: [quote name='Hugo-Kochaś']uffff..aż mnie ulżyło,bo już myslałam że Madzialena otwiera w domku jakiś oddział bankowy czy cóś:evil_lol: :evil_lol: też... oddział bankowy ale ino wpłaty przyjmuje... żadnych innych usług :grins: nadrobiłach , foty widziałach...;) Quote
Paula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 O, i Kama :loveu: :multi: red nosik :evil_lol: ;) http://img252.imageshack.us/img252/1443/tnp1000573jv1.jpg słodkie :calus: http://img181.imageshack.us/img181/5265/tnp1000278ki2.jpg żabeczka :loveu: Fotki super :multi: Ale maaaałoooo :scream7: Proszę o jeszcze :modla: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ta fotka mi się podoba http://img210.imageshack.us/img210/1333/tnp1000930ho2.jpg [FONT=Arial];)aż zapytam kto cyknął .... bo tester leży :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]ekskjuzmi... czy podDULKOWY model żyje??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] http://img210.imageshack.us/img210/1333/tnp1000930ho2.jpg Quote
BoJa2 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ekskjuzmi... czy podDULKOWY model żyje??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] zyje i podgryza psa:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:orginalne hancelki ;) http://img441.imageshack.us/img441/8219/tnp1000922ze2.jpg [/FONT] Quote
clockwork Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ło japierdut!!!! :mdleje: http://img441.imageshack.us/img441/8219/tnp1000922ze2.jpg czy łóń zrobiłby tak Klocusiowi???? Klocuś tak uwielbia, a my nie mamy czasu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 eeeeeeeeeeeeee zdjęcia Dulkowatej powstawiałaś:loveu::cool3::cool3::cool3: witanko Quote
Recommended Posts