Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

angiewoop napisał(a):
Moja psica tez tak sie szkrobie ale NON-STOP ,nie wiem co to moze byc,bo pcheł to ona ni ma i kąpana jest regularnie.

to może być uczulenie jakieś
Leon takie miał na praktycznie każdą karmę - suche i nie suche. Drapał się niemiłosiernie, po przejściu na gotowane jedzenie - skończyło się.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi pchłami to trzy swiaty, moj pies tez je to co zawsze, a zadnej pchelki u niego nie znalazlam, a sprawdZam go regulernie, gdzie one moga byc? :evil: bo to na 100% pchly bo jedna skakala po kocu na ktorym spal pies...

angiewoop psa powinno kapac sie dwa razy do roku, chyba ze sa jakies przykre przypadki np. wytarzania sie...

Posted

Angiewoop myśle podobnie jak Maga 100,że to może być jakieś uczulenie.
Warto spróbować z tym gotowanym jedzeniem.
Kama ma ten problem na wiosnę jak wszystko zaczyna kwitnąć.Wtedy dostaje trochę wapna do jedzenia i po kłopocie.I nie przesadzaj z kąpielami :wink:

Posted

zaba14 napisał(a):
angiewoop psa powinno kapac sie dwa razy do roku, chyba ze sa jakies przykre przypadki np. wytarzania sie...

Zaba14 a co zrobic jesli te tarzania powtarzaja sie co chwile?
Ja jej normalnie ze smyczy nie moge spuscic bo ta odrazu wynajdzie sobie jakies fajne smierdzidełko w trawie.
A wiadomo ze psa na uwiezi tez caly czas nie mozna trzymac... :evil:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Angiewoop myśle podobnie jak Maga 100,że to może być jakieś uczulenie.
Warto spróbować z tym gotowanym jedzeniem.
Kama ma ten problem na wiosnę jak wszystko zaczyna kwitnąć.Wtedy dostaje trochę wapna do jedzenia i po kłopocie.I nie przesadzaj z kąpielami :wink:

Ale moja dostaje gotowane codziennie,no ale suche tez.
Radzicie abym odstawila jej suche?Moze to pomoze
Ale wtedy to chyba nie wyrobie na gotowaniu dla tego żarłoka :evil: :evil:

Ano i dziekuje za nowe fotki Rudej Damy Kamy.
Jest boska!!! :multi:

Posted

angiewoop napisał(a):

Ale moja dostaje gotowane codziennie,no ale suche tez.
Radzicie abym odstawila jej suche?Moze to pomoze
Ale wtedy to chyba nie wyrobie na gotowaniu dla tego żarłoka :evil: :evil:

ja zrobiłam tak: na pewien okres odstawiłam całkowicie suche i inne gotowe karmy. Tylko mięsko, dodatki, serek itp. Gdyby dalej się drapał, eliminowałabym po kolei różne produkty. Ale że drapanie ustało, odpowedź była jasna. gdy zbliżył się czas wyjazdu i wiedziałam, ze na wakacjach nie bedę miała mozliwości gotowac psu, zaczęłam szukac karmy, na którą być może Leon nie miałby uczulenia. Na szczęście znalazłam :lol: Teraz je głównie gotowane + Nutro Choice Lamb&Rice. Po tym się nie drapie w ogóle.

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Chcesz-masz

Czerwony Kapturek :wink:

Czerwony Kapturek z ciężkim odwłokiem :D

buahahah a ja myslalam ze Hugo to 100%-owy mezczyzna,a tu sie okazuje ze nie do konca :roll: :-? :o

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
NO CÓŻ, HUGO WŁAŚNIE WRÓCIŁ Z KONCERTU GUNS N" ROSES
A AXEL JEST JEGO IDOLEM :D :D :D

no chyba ze tak,ale z tego co pamietam to wczesniej tez byl przebrany ..... :grins: :roflt: :wink: