clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...aleś się rozpędziła ...wiem że masz wprawę ....nie musisz sie chwalić :eviltong: ale zobacz jak to przyspiesza dzialanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie chwale... spotkanie z panem policajdem poniedziałek 13:00 mam namiar na firme ubezpieczeniową kolesia który mnie stuknął.... w końcu :cool1: Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Cześć Dziewoje:multi: Ja tez czekam;) Pańciu musi zapracować na spłatę zabaweczki:evil_lol: Napierwszejsze fotki spodziewane wieczorkiem. ps.Ja sie tego pieroństwa nie tykam,bo mnie nawet pilot od telewizora nie słucha:roll: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):ale zobacz jak to przyspiesza dzialanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie chwale... spotkanie z panem policajdem poniedziałek 13:00 mam namiar na firme ubezpieczeniową kolesia który mnie stuknął.... w końcu :cool1: nooo....:grins: w końcu masz namiar .....czy w końcu Cię stuknął..:hmmmm:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):ale zobacz jak to przyspiesza dzialanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć Dziewoje:multi: Ja tez czekam;) Pańciu musi zapracować na spłatę zabaweczki:evil_lol: Napierwszejsze fotki spodziewane wieczorkiem. ps.Ja sie tego pieroństwa nie tykam,bo mnie nawet pilot od telewizora nie słucha:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a kto pilnuje aparata...on nie może tak bezpańsko się poniewierać ;)..piaskownica niedaleko:razz: Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a kto pilnuje aparata...on nie może tak bezpańsko się poniewierać ;).:razz: Dulka nosi na zębach:grins: przeca już pisałam,że jej zgryza prostujemy:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Dulka nosi na zębach:grins: przeca już pisałam,że jej zgryza prostujemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rozumie Emilce aparata nie odda;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rozumie Emilce aparata nie odda;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Emilka juz ma gebis prościutki -chcesz to Ci pożyczy aparata:evil_lol: :evil_lol: -Mało używany:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Emilka juz ma gebis prościutki -chcesz to Ci pożyczy aparata:evil_lol: :evil_lol: -Mało używany:evil_lol: :evil_lol::mad::mad::mad:nie o szczęki mnie szło...:razz:... I co jak tam spacerek ...aktualny popołudnieńkiem:razz:...czy się wam plany zmieniły Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:nie o szczęki mnie szło...:razz:... I co jak tam spacerek ...aktualny popołudnieńkiem:razz:...czy się wam plany zmieniły moge podskoczyć do was ok. 16.00 - pasuje??? Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):moge podskoczyć do was ok. 16.00 - pasuje??? ;)a tak 16.30 ...pasuje:razz:...bo Ozzy własnie z Qba wybył... Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)a tak 16.30 ...pasuje:razz:...bo Ozzy własnie z Qba wybył... Pasuje.......to se jeszcze machne ze 2 okna:p Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Pasuje.......to se jeszcze machne ze 2 okna:p :hmmmm: a moich byś nie chciała oblecieć..... oki to stoimy na 16.30;) Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć Dziewoje:multi: Ja tez czekam;) Pańciu musi zapracować na spłatę zabaweczki:evil_lol: Napierwszejsze fotki spodziewane wieczorkiem. ps.Ja sie tego pieroństwa nie tykam,bo mnie nawet pilot od telewizora nie słucha:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):nooo....:grins: w końcu masz namiar .....czy w końcu Cię stuknął..:hmmmm:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam namiar :mad::mad::mad: Hugo-Kochaś napisał(a):moge podskoczyć do was ok. 16.00 - pasuje??? o 16:50 :grins: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):mam namiar:mad::mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeca wiedziałam :eviltong: o 16:50 :grins::hmmmm: ciekawe dlaczego:eviltong: Quote
clockwork Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: ciekawe dlaczego:eviltong: bo o 16:50 ja ide na romans z fryzjerką :diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 clockwork napisał(a):bo o 16:50 ja ide na romans z fryzjerką :diabloti::razz:wolisz fryzjerkę niż Ozzulka i Dulkę ....:eviltong: wiem wiem ...robisz się na jutro na bóstwo;) Quote
BoJa2 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:wolisz fryzjerkę niż Ozzulka i Dulkę ....:eviltong: wiem wiem ...robisz się na jutro na bóstwo;) Przeca bele jakiego bóstwa nie będziesz czcić, ino bóstwo zrobione na bóstwo:lol: :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Przeca bele jakiego bóstwa nie będziesz czcić, ino bóstwo zrobione na bóstwo:lol: :lol: :loveu:;)no masz....już pisało moje bóstwo zrobione jest na bóstwo;)....:hmmmm: co ja to mam jutro czcić ...aaaa 18tkę Klocusiowej:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 No i co? Ten aparat to dalej gryziecie?:roll: Quote
BoJa2 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 groszek83 napisał(a):No i co? Ten aparat to dalej gryziecie?:roll: No:evil_lol: :evil_lol: twarda jakaś sztuka się nam przytrafiła:evil_lol: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 To dajcie Ozziemu-on wam go rozmiękczy rozmoczy to może w końcu dacie rade:evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 groszek83 napisał(a):To dajcie Ozziemu-on wam go rozmiękczy rozmoczy to może w końcu dacie rade:evil_lol::evil_lol: :grin: Cze Dulkowscy :multi: Quote
agbar Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 przybywszy...a fotow nie ma....:shake: to se ide:diabloti: Quote
Pysia Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja tez przybyłam aby odejść niezaspokojona :shake: :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts