Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):witomy........ ;) P.S.musiałam dać kilka kropek- czego nie cierpie, bo post był za shortowy... :cool1::razz:no skaranie z tymi kropkami ...potem same sie cisna pod palce...:eviltong: a ...witojcie ...witojcie...;) Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no skaranie z tymi kropkami ...potem same sie cisna pod palce...:eviltong: a ...witojcie ...witojcie...;) ta... te kropki.... :shake::shake::shake: bo wiecznie mi piszą:.... cośtam cośtam short, a ja nie mam szortów.... więc daje kropki :p aaa... witojcie..... witojcie ......:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):ta... te kropki.... :shake::shake::shake: bo wiecznie mi piszą:.... cośtam cośtam short, a ja nie mam szortów.... więc daje kropki :p aaa... witojcie..... witojcie ......:evil_lol::evil_lol::razz:...było nosić szorty a nie stringi...:cool1: aaa...witoj ...witoj ...bo bym zapomniała sie przywitać...;) Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...było nosić szorty a nie stringi...:cool1: aaa...witoj ...witoj ...bo bym zapomniała sie przywitać...;) nie noszem stringów... noszem takie co to na kolanach sie przecierają.... ale nie znam fachowej nazwy :lol: aaaa.... witom.... witom.... [SIZE=2]P.S. do PYSI prosimy o przemilczenie ... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):nie noszem stringów... noszem takie co to na kolanach sie przecierają.... ale nie znam fachowej nazwy :lol: aaaa.... witom.... witom.... [SIZE=2]P.S. do PYSI prosimy o przemilczenie ... :eviltong::eviltong::eviltong: ....:hmmmm: barchany:eviltong: witojcie...witojcie...:p Pysiu ...przemilczysz ....:razz: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):....:hmmmm: barchany:eviltong: witojcie...witojcie...:p Pysiu ...przemilczysz ....:razz: buuhahahha... barchany !!!! :megagrin::megagrin: witomy... witomy.... Pysiu... ty tu nawet nie zaglądaj- dobrze Ci radze :oops: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):buuhahahha... barchany !!!! :megagrin::megagrin: witomy... witomy.... Pysiu... ty tu nawet nie zaglądaj- dobrze Ci radze :oops::roflt::roflt::roflt:...ano barchany...:eviltong: myślisz że Pysia tu przytupta na Dulkowe:razz::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: :multi::multi::multi:.....WITOJCIE...witojcie... Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::roflt::roflt::roflt:...ano barchany...:eviltong: myślisz że Pysia tu przytupta na Dulkowe:razz::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: :multi::multi::multi:.....WITOJCIE...witojcie... Pysiu... u dulczyńskiej sie nic nie dzieje... nie masz tu po co zaglądać.. to dla Twojego dobra... i naszej opinii :roflt::roflt::roflt: nie wiem czy wie witałam... więc witojta,................ witojta ............... :stupid::stupid: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):Pysiu... u dulczyńskiej sie nic nie dzieje... nie masz tu po co zaglądać.. to dla Twojego dobra... i naszej opinii :roflt::roflt::roflt: nie wiem czy wie witałam... więc witojta,................ witojta ............... :stupid::stupid: :razz:tak ...tak...Chlorkowa ma jak zawsze :hmmmm: rację :eviltong:....Pysiu nie musisz tu przychodzić .... bosz ......:oops:.....o jaka opinie zaś tu chodzi ...przeca my momy nieskazitelną:diabloti: kurde ale ja niewychowana ...nie przywitałam się :oops: witojcie gospodarze ....witojcie..;) Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 medorowa... w razie jakbyś sie pogubiła to TU JESTEŚ u DULKI ale że jej nie ma to .... witomy.... witomy....:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):medorowa... w razie jakbyś sie pogubiła to TU JESTEŚ u DULKI ale że jej nie ma to .... witomy.... witomy....:evil_lol::evil_lol::p...tak u Dulki jesteś ...a my jesteśmy Miłe...:grins: i kulturalne :grins: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::p...tak u Dulki jesteś ...a my jesteśmy Miłe...:grins: i kulturalne :grins: i sie witomy .............:eviltong: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):i sie witomy .............:eviltong:...i sie witomy...:grins: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):...i sie witomy...:grins: i nawet przywitomy gosposie blogasa... witomy Dulczyńska P.S. zna ktoś dobrego lekarza?? w moim przypadku musi być baaaardzo dobry :cool1: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):i nawet przywitomy gosposie blogasa... witomy Dulczyńska P.S. zna ktoś dobrego lekarza?? w moim przypadku musi być baaaardzo dobry :cool1::hmmmm: dobry....zależy w czym..:razz: Dulczyńska weź no przywitej się z Nami:razz: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: dobry....zależy w czym..:razz: Dulczyńska weź no przywitej się z Nami:razz: w cudownym uzdrowieniu i sklonowaniu rozumka :p eeee no właśnie ... Dulczyńska.. zawitaj tu....:p Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):w cudownym uzdrowieniu i sklonowaniu rozumka :p eeee no właśnie ... Dulczyńska.. zawitaj tu....:p:oops:...nie wiem jak by było z uzdrawianiem ...taki od klonowania może by się znalazł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: WITOM WAS PIYKNIE:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: WITOM WAS PIYKNIE:lol: :lol: :lol::multi::multi::multi::multi::multi:NO nareszcie ....bo już mnie gembusia bolała od tygo witanio;) Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: WITOM WAS PIYKNIE:lol: :lol: :lol: dzień dobry Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):dzień dobry:modla:........padłam ....:diabloti: Quote
BoJa2 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::modla:........padłam ....:diabloti: Powstań z klęczek Alicjo:lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Powstań z klęczek Alicjo:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:powstałam ...zobaczyłam się w zdrzadle i stwierdziłam ze to idiotyczna poza jak na ma osobe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Bosh :mdleje: ze mną chyba też coś nie tego :stupid: bo zaczynam rozumieć to Wasze klachanie ;) :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):....:hmmmm: barchany:eviltong: :hmmmm: reformy :razz: Witojcie Dulkowe :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts