Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

następne łaziki :shake::shake::shake: sama tu jestem jak palec :placz::placz:
ide sobie sprzęt sterylizować :eviltong::eviltong: przysmykaj Dulke to za strzałem i ją wysterylizujemy ;)

Posted

[quote name='clockwork']następne łaziki :shake::shake::shake: sama tu jestem jak palec :placz::placz:
ide sobie sprzęt sterylizować :eviltong::eviltong: przysmykaj Dulke to za strzałem i ją wysterylizujemy ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chcialam pana C. ale sie w sterylizatorze nie zmieścił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chcialam pana C. ale sie w sterylizatorze nie zmieścił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czy Pan C. jest suczką??? bo jak nie to jemu sie należy kastratione :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']czy Pan C. jest suczką??? bo jak nie to jemu sie należy kastratione :diabloti::diabloti:chciałam by był sterylny ...bo on dużo wody zużywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a nie wykastrowany:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:chciałam by był sterylny ...bo on dużo wody zużywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a nie wykastrowany:eviltong:

buuuhahhaha.. tośmy sie DOGadały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to C. nie zmieści sie do sterylizatora :shake::shake::shake: co ja gadam- autoklaw sie to nazywa

Posted

[quote name='clockwork']
buuuhahhaha.. tośmy sie DOGadały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to C. nie zmieści sie do sterylizatora :shake::shake::shake: co ja gadam- autoklaw sie to nazywa
:hmmmm: jeszcze mi tu takich trudnych słów używasz:razz:....ano malutkie to pomieszczonko malutkie ...w kawałkach pakować pana bandziem;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: jeszcze mi tu takich trudnych słów używasz:razz:....ano malutkie to pomieszczonko malutkie ...w kawałkach pakować pana bandziem;)

a co chcesz mu wysterylizować??? :cool3::cool3: może sie zmieści conieco :oops:

Posted

[quote name='clockwork']a co chcesz mu wysterylizować??? :cool3::cool3: może sie zmieści conieco :oops::diabloti:..już nic ...mam na oku inny obiekt...właśnie siedzi przy tobie ale to raczej do formaliny:diabloti:

Posted

[quote name='Lucy*']kurde... ale macie "cięte" tematy :smhair2:

:crazyeye::crazyeye: przepraszam ... rozwiń temat.... nie kumam o co chodzi :p jakie cięte tematy :hmmmm: NORMALNE... o sterylizacji :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: przepraszam ... rozwiń temat.... nie kumam o co chodzi :p jakie cięte tematy :hmmmm: NORMALNE... o sterylizacji :cool1:

CZYLI CIęTE :lol::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']:turn-l::turn-l::turn-l:a proszę poczytać dokładnie... chodzi sterylizacje narzędzi do tatuaży :eviltong::eviltong::eviltong:

narzędzie to narzędzie :eviltong: :lol: zawsze coś uszkodzi :lol: