agbar Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dojszlam i tu ..uffff:evil_lol: witam sie cieplo:loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):A więc:evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :megagrin: koleżanki moje:loveu: dziekuje Wam za opieke nad naszą galeryjką.A gościom za odwiedzinki:kiss_2: Zdjecie błekitnego pittbula gdzies chyba posiadam:siara: Zainteresowanym prześlę na pw;):razz:nooo cóż to za godzinka ..... a my tu dzielnie walczyłyśmy z niszczycielską siłą próbującą unicestwić NASZEGO Klocuszka:loveu::loveu::loveu:...a Klocuszek pomimo że bez Rodowodu ma najszlachetniejsze serduszko:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Zdjecie błekitnego pittbula gdzies chyba posiadam:siara: A więc :evil_lol: też się witam :multi: mój pit też prawie niebieski :grins: jak jest odpowiednie światło ;) :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nooo cóż to za godzinka ..... a my tu dzielnie walczyłyśmy z niszczycielską siłą próbującą unicestwić NASZEGO Klocuszka:loveu::loveu::loveu:...a Klocuszek pmimo że bez Rodowodu ma najszlachetniejsze serduszko:loveu::loveu::loveu: Hej !!Szable w dłoń!!Nie damy unicestwić Klocka:mad: :mad: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Hej !!Szable w dłoń!!Nie damy unicestwić Klocka:mad: :mad:hej szable w dłoń , łuki ........hajda na koń....wszystkim nam się Klocuszek podoba hey podoba ...ruszamy w bój :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):hej szable w dłoń , łuki ........hajda na koń....wszystkim nam się Klocuszek podoba hey podoba ...ruszamy w bój :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Okażemy sie godne Epoki:terazpol: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Okażemy sie godne Epoki:terazpol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..tak.....musowo.... Cześć i czołem Dulczyńskie...ja już przygotowana do boju ...arsenał wyczyszczony ;) Quote
Złośnica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 a to już wiadomo kiedy to nastąpi ??? :diabloti: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Złośnica napisał(a):a to już wiadomo kiedy to nastąpi ??? :diabloti::diabloti:bronić będziem o każdej porze dnia i ...nocy:eviltong: Quote
BoJa2 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Złośnica napisał(a):a to już wiadomo kiedy to nastąpi ??? :diabloti: Bitwę przeprowadzimy na 'Polach Lipowskich" w czasie bliżej jeszcze nieokreślonym;) :lol: Musi być pare dni ładnej i suchej pogody coby sie nam rumaki w glinie nie potopiły:evil_lol: Quote
Złośnica Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a): Musi być pare dni ładnej i suchej pogody coby sie nam rumaki w glinie nie potopiły:evil_lol: spoko misia...mój ma niskie zawieszenie i napęd na 4 :razz: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Klocek będzie miał wsparcie Ozzulka:eviltong: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 sie witam i odpadam... bo dziś mam napięty plan zajęć :shake: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :multi:witanko...zaś robicie od ranka zakupy...zostowcie trocha dla osiedloków... Jedziecie dzis czy jesteście chętni popołudniu na psacerek:razz: Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 wlazłach wymiziać panne D. miziu miziu.... spadam Quote
BoJa2 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witanko...zaś robicie od ranka zakupy...zostowcie trocha dla osiedloków... Jedziecie dzis czy jesteście chętni popołudniu na psacerek:razz: cześć - dzisiaj nigdzie nie jedziemy - możemy iść na spacer. od rana nie było prądu:p Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):cześć - dzisiaj nigdzie nie jedziemy - możemy iść na spacer. od rana nie było prądu:p:diabloti:...u nas wody.... APOKALIPSA....:diabloti: oki to spacerek popołudniu można zrobić;) Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):cześć - dzisiaj nigdzie nie jedziemy - możemy iść na spacer. od rana nie było prądu:p a mówiłam... zapłać... :diabloti: Quote
BoJa2 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 clockwork napisał(a):a mówiłam... zapłać... :diabloti: widzisz Madziu ,tak to jest jak sie nie słucha MĄDRZEJSZYCH:p Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Armagedon :diabloti:nadciągnął nad nasze osiedla.........zabieraja prąda , wodę ...wszystko ......nawet kasę:eviltong: Quote
groszek83 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='clockwork']a więc..... nie zaczyna sie zdania od a więc.... [quote name='clockwork'] nie zaczyna sie zdania od a więc :eviltong: A więc chciałam zapytać czy można w takim razie zacząć zdanie od;no więć:icon_roc: No i witam sie Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='groszek83']A więc chciałam zapytać czy można w takim razie zacząć zdanie od;no więć:icon_roc: No i witam sie:razz:...np więc ..nie wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hey Dulczyńskie kaście som...:razz:foty poszły na poczta:p Quote
Medorowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...:hmmmm: a może chcesz o tym prozmawiać ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, bardzo tego potrzebuję:cool1::cool1::diabloti: Witajta:loveu: Quote
Recommended Posts