Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Złośnica napisał(a):a więc Dziewczynki ....posikałam się prawie w majty jak zlustrowałam Klocusiów :lol: :lol: :lol: i niestety albo stety najazd Złośnicy z Lugerkiem i błękitnym Pitbulem nieuchronny :mad: czekam tylko na datę tego naszego uroczego zapwne spotkania :evil_lol: :razz:...o a dlazcego lustrowałaś Klocusiów...i na dodatek tak moczopędnie na Cię podziałali ...ja to chocia leje po kawie a nie na sam ich widok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Złośnica napisał(a):a więc Dziewczynki ....posikałam się prawie w majty jak zlustrowałam Klocusiów :lol: :lol: :lol: i niestety albo stety najazd Złośnicy z Lugerkiem i błękitnym Pitbulem nieuchronny :mad: czekam tylko na datę tego naszego uroczego zapwne spotkania :evil_lol: buuuhahahha...lustracja nie wykazała żadnych niedociągnięć- poza psychicznymi :cool1: i siedziała na naszej stronce 666 godzin- i dostałam fakture do zapłaty za przekroczenie transferu!!! :crazyeye::crazyeye: jaki błękitny pitbull?? :crazyeye::crazyeye: spotkanko bedzie urocze, oj bedzie :loveu::loveu::loveu: ale bez świnki i pająków :modla::modla::modla: P.S. nie zaczyna sie zdania od a więc :eviltong: Quote
Złośnica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye: jaki błękitny pitbull?? :crazyeye::crazyeye: spotkanko bedzie urocze, oj bedzie :loveu::loveu::loveu: ale bez świnki i pająków :modla::modla::modla: Opórcz świnki mam jeszcze błękitnego Pitbula :diabloti: i obie bestie ze mną pojadą !!! wezme klatke i kagańce cobyś była spokojniejsza :cool3: A pajonka też przywioze, wyskubie coś z mojej kiolekcji takiego malusieńkiego, takiego tyci tyci, żebyś mogła w końcu się pozbyć fobii i żeby się wkupić w łaski Pawcia :razz: w końcu oddam się w jego delikutaśne dłonie:eviltong: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Złośnica napisał(a):Opórcz świnki mam jeszcze błękitnego Pitbula :diabloti: i obie bestie ze mną pojadą !!! wezme klatke i kagańce cobyś była spokojniejsza :cool3: A pajonka też przywioze, wyskubie coś z mojej kiolekcji takiego malusieńkiego, takiego tyci tyci, żebyś mogła w końcu się pozbyć fobii i żeby się wkupić w łaski Pawcia :razz: w końcu oddam się w jego delikutaśne dłonie:eviltong: poka pitbulla.. no poka, bo Ci nie wierze :shake::shake: co do pajączków to mi dobrze z ANARCHIOfobią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do laski Pawcia ... to nie wnikam :cool1: ale te delikatne dłonie.... chyba pomyliłaś adresy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Złośnica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 pokazywałam jak byłam mała :eviltong: ...a Pitbulla nie mam jak pokazywać bo on "rasa niewystawowa" :-( zresztą był ze mną w Ustroniu to gdzieś miała oczy ??? Dużżżżyyy jest i nie dało sie go niezauważyć :cool1: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Złośnica napisał(a):pokazywałam jak byłam mała :eviltong: ...a Pitbulla nie mam jak pokazywać bo on "rasa niewystawowa" :-( zresztą był ze mną w Ustroniu to gdzieś miała oczy ??? Dużżżżyyy jest i nie dało sie go niezauważyć :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam Ja , ale na 2 nogach był taki Duży:razz: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam Ja , ale na 2 nogach był taki Duży:razz: no ... tego ja tez widziałam- w koszulce "I love bullterier" :cool3::cool3::cool3: ale na pitbulla nie wygladał :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a): no ... tego ja tez widziałam- w koszulce "I love bullterier" :cool3::cool3::cool3: ale na pitbulla nie wygladał :evil_lol::evil_lol::razz:kto wie...może jest błękitny;) Quote
Złośnica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no musita mi uwierzyć na słowo, że błekitny jest i że pitbull :cool1: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Złośnica napisał(a):no musita mi uwierzyć na słowo, że błekitny jest i że pitbull :cool1::hmmmm: chyba się trzeba bedzie powaznie nad tym zastanowić:razz: Quote
Złośnica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 i ma błękitną krew :lol: i chałupe z wielkim ogrodem...laski no...przeca za byle jakiego chłopa bym się nie wzieła :cool3: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Złośnica napisał(a):no musita mi uwierzyć na słowo, że błekitny jest i że pitbull :cool1: Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: chyba się trzeba bedzie powaznie nad tym zastanowić:razz: czyli błękitna krwia w nim płynie ;) ja nalegam- poprosze fote pitbullka.... że nie wystawowy to przeca nie gorszy :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):czyli błękitna krwia w nim płynie ;) ja nalegam- poprosze fote pitbullka.... że nie wystawowy to przeca nie gorszy :cool3::cool3::razz:nooo ...nalezałoby się pokazać ;)...w końcu nie wstyd nie mieć rodowodu:cool1: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 mam przeczucie że lada moment sie tu pojawią fotki Dulkowo- Ozzulkowe :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):mam przeczucie że lada moment sie tu pojawią fotki Dulkowo- Ozzulkowe :evil_lol::evil_lol: :razz:...prorok cy cóś:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...prorok cy cóś:diabloti::evil_lol::evil_lol: cy cuś :cool1: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):cy cuś :cool1::razz:aaaa to dwa...:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):qrde cichaj!!!! bo tera złośnica Lugerowa udusi i Klocka i Dulke :diabloti: Nie daj siostro, nie daj:diabloti::mad::mad::mad: Nadrobiłam wszystko i wszystko wiem:loveu: A więc witam:p:p:p Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie daj siostro, nie daj:diabloti::mad::mad::mad: Nadrobiłam wszystko i wszystko wiem:loveu: A więc witam:p:p:p nie zaczyna sie zdania od...... :eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):nie zaczyna sie zdania od...... :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol: Dzięki, żeś mnie uświadomiła:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):nie zaczyna sie zdania od...... :eviltong::eviltong: madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Dzięki, żeś mnie uświadomiła:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a więc zostałaś uświadomiona:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a więc zostałaś uświadomiona:eviltong: No, czuję się teraz taka... :hmmmm: bardziej świadoma:crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 madzia i medor napisał(a):No, czuję się teraz taka... :hmmmm: bardziej świadoma:crazyeye::crazyeye::diabloti:...:hmmmm: a może chcesz o tym prozmawiać ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 A więc:evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :megagrin: koleżanki moje:loveu: dziekuje Wam za opieke nad naszą galeryjką.A gościom za odwiedzinki:kiss_2: Zdjecie błekitnego pittbula gdzies chyba posiadam:siara: Zainteresowanym prześlę na pw;) Quote
Recommended Posts