Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):właśnie tak by było :diabloti: nawet mamy specjalne miesjce na ogrodzie do takich rytuałów :p ZA-PRA-SZA-MY na grilla :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziecie świnkę grillować;) Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):właśnie tak by było :diabloti: nawet mamy specjalne miesjce na ogrodzie do takich rytuałów :p ZA-PRA-SZA-MY na grilla :razz: przyjade, ale najsamprzód znajde niańke dla Clockworka... jest stary, żylasty, i takie tam... na grila sie nie nadaje :cool1: Quote
Złośnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 jak wróce do domku to pokaże wam jak tatuś Dulki grilluje takie stare wyżyłowane czarnuchy :evil_lol: coby córka w konću zmądrzała i wiedziała co i jak :cool3: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):jak wróce do domku to pokaże wam jak tatuś Dulki grilluje takie stare wyżyłowane czarnuchy :evil_lol: coby córka w konću zmądrzała i wiedziała co i jak :cool3: o matko... taka miła dziewczynka a ileż w niej nienawiści i przemocy :smhair2::smhair2::smhair2: proszę o wyrozumiałośc :modla::modla::modla: prosze, błagam :modla::modla::modla: bede grzeczna :roll::roll::roll: a tera ide załatwić czarnucha- w miare humanitarnie :diabloti: Quote
Złośnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 załatw go, załatw go !!! a wtedy sprezentuję ci wierną a może i lepszą wersje Lugerka, OCZYWIŚCIE BIAŁĄ :diabloti: będziecie z Dulczyńskimi rodzinką :loveu: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):załatw go, załatw go !!! a wtedy sprezentuję ci wierną a może i lepszą wersje Lugerka, OCZYWIŚCIE BIAŁĄ :diabloti: będziecie z Dulczyńskimi rodzinką :loveu: prosze... nigdy nie powtarzaj tego przy moim Pawciu, bo jeszcze tego samego dnia Klocuszek zginie w tajemniczych okolicznościach :roll::roll: i tyle go widzieli... Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):załatw go, załatw go !!! a wtedy sprezentuję ci wierną a może i lepszą wersje Lugerka, OCZYWIŚCIE BIAŁĄ :diabloti: będziecie z Dulczyńskimi rodzinką :loveu::diabloti:nie załatwi ...przejmuję Klocuszka...bedziem się mścić na was:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kuzyn Adwokat nie da zrobić mu krzywdy:eviltong: clockwork napisał(a):prosze... nigdy nie powtarzaj tego przy moim Pawciu, bo jeszcze tego samego dnia Klocuszek zginie w tajemniczych okolicznościach :roll::roll: i tyle go widzieli... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06b24f014ae66637.html :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Będą szczeniaczki:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: http://images24.fotosik.pl/22/bad11835276cbf67.jpg Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Będą szczeniaczki:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: http://images24.fotosik.pl/22/bad11835276cbf67.jpg qrde cichaj!!!! bo tera złośnica Lugerowa udusi i Klocka i Dulke :diabloti: Quote
Złośnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dulke nie...dziociom wiele rzeczy się wybacza, ale ten czarnuch musi zniknąć :mad: PAWCIU....PAWCIU...halo halo....mam dla Ciebie prezenta :razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):Dulke nie...dziociom wiele rzeczy się wybacza, ale ten czarnuch musi zniknąć :mad: PAWCIU....PAWCIU...halo halo....mam dla Ciebie prezenta :razz: :mad:czarnuszek nie zniknie ...;)... taaa tera Pawcia chce przekupić ....pewno bullką jakowąś:evil_lol: Quote
Złośnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 a tak Lugerek dla Pawcia zgriluje czarnucha na miekko :diabloti: żeby Pawciu mógł mieć śliczną białą świnkę :loveu: a Dulka koleżankę. http://img409.imageshack.us/img409/5931/img1547oi2.jpg Shot with Canon PowerShot A710 IS at 2007-07-11 fotka ciutek przyduża ;) Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):a tak Lugerek dla Pawcia zgriluje czarnucha na miekko :diabloti: żeby Pawciu mógł mieć śliczną białą świnkę :loveu: a Dulka koleżankę. http://img409.imageshack.us/img409/5931/img1547oi2.jpg no i masz przechlapane- Pawcio przeczytał.... i zupełnie nie wiem co sie dzieje na balkonie ... Klocek skomle jak wścieknięty:crazyeye::crazyeye::crazyeye: o już nie skomle... pod balkonem pojawiła sie dziura- jak lej po bombie :cool1: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :hmmmm: ale Maga nie jest murzynką tylko biała:eviltong:...więc Pawcio ma białą koleżankę .... Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::hmmmm: ale Maga nie jest murzynką tylko biała:eviltong:...więc Pawcio ma białą koleżankę .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie ... Pawcio ma białą swinke :cool1::cool1: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie ... Pawcio ma białą swinke :cool1::cool1::razz:...o to nowość ...o swince nic nie wiedziałam ...ale tajmniczy:eviltong: Quote
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Paulinko, a co to ma znaczyć":p "???? To taki rozkoszny uśmieszek :razz: No dobra ;) masz tą: :loveu: Witaj Bogusiu :loveu: Quote
AlKil Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jeny, czy znajdę tu właścicielkę tej galerii??? :-o Trzy razy sie upewniałam, czy się nie pomyliłam i nie wlazłam do Klocusiowej, albo Alicji...:diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 witam z raniolka :multi::loveu::multi:...fotaski będą później ;) Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 AlKil napisał(a):jeny, czy znajdę tu właścicielkę tej galerii??? :-o Trzy razy sie upewniałam, czy się nie pomyliłam i nie wlazłam do Klocusiowej, albo Alicji...:diabloti: rozumiem że u NAS bywasz jak sie pomylisz :cool1: a swoją drogą... ktoś musi zaniedbanych blożków pilnować... cóż- padło na nas :roll: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 luknij sobie Dulczyńska.... wiem że szukacie :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75117 Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 AlKil napisał(a):jeny, czy znajdę tu właścicielkę tej galerii??? :-o Trzy razy sie upewniałam, czy się nie pomyliłam i nie wlazłam do Klocusiowej, albo Alicji...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....właścicielka chyba cósik w rozjazdach;) Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a więc..... nie zaczyna sie zdania od a więc.... a więc: właśnie dzwoniła do mnie właścicielka blogasa i informuje- jest na wyjeździe, jest na dogo, obserwuje co sie dzieje- zapomniała hasła :evil_lol::evil_lol::diabloti: poodpisuje wieczorkiem jak wróci, a tymczasem MY mamy zaopiekować sie Dulkowym blogasikiem tak mówiłaś Dulkowa... prawda?? mamy nagadać ile wlezie :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 clockwork napisał(a):a więc..... nie zaczyna sie zdania od a więc.... a więc: właśnie dzwoniła do mnie właścicielka blogasa i informuje- jest na wyjeździe, jest na dogo, obserwuje co sie dzieje- zapomniała hasła :evil_lol::evil_lol::diabloti: poodpisuje wieczorkiem jak wróci, a tymczasem MY mamy zaopiekować sie Dulkowym blogasikiem tak mówiłaś Dulkowa... prawda?? mamy nagadać ile wlezie :roll::roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ...jechane :multi::multi::multi: Quote
Złośnica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a więc Dziewczynki ....posikałam się prawie w majty jak zlustrowałam Klocusiów :lol: :lol: :lol: i niestety albo stety najazd Złośnicy z Lugerkiem i błękitnym Pitbulem nieuchronny :mad: czekam tylko na datę tego naszego uroczego zapwne spotkania :evil_lol: Quote
Recommended Posts