Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Złośnica napisał(a):
właśnie tak by było :diabloti: nawet mamy specjalne miesjce na ogrodzie do takich rytuałów :p ZA-PRA-SZA-MY na grilla :razz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będziecie świnkę grillować;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Złośnica napisał(a):
właśnie tak by było :diabloti: nawet mamy specjalne miesjce na ogrodzie do takich rytuałów :p ZA-PRA-SZA-MY na grilla :razz:

przyjade, ale najsamprzód znajde niańke dla Clockworka... jest stary, żylasty, i takie tam... na grila sie nie nadaje :cool1:

Posted

Złośnica napisał(a):
jak wróce do domku to pokaże wam jak tatuś Dulki grilluje takie stare wyżyłowane czarnuchy :evil_lol: coby córka w konću zmądrzała i wiedziała co i jak :cool3:

o matko... taka miła dziewczynka a ileż w niej nienawiści i przemocy :smhair2::smhair2::smhair2:
proszę o wyrozumiałośc :modla::modla::modla: prosze, błagam :modla::modla::modla: bede grzeczna :roll::roll::roll:
a tera ide załatwić czarnucha- w miare humanitarnie :diabloti:

Posted

Złośnica napisał(a):
załatw go, załatw go !!! a wtedy sprezentuję ci wierną a może i lepszą wersje Lugerka, OCZYWIŚCIE BIAŁĄ :diabloti: będziecie z Dulczyńskimi rodzinką :loveu:

prosze... nigdy nie powtarzaj tego przy moim Pawciu, bo jeszcze tego samego dnia Klocuszek zginie w tajemniczych okolicznościach :roll::roll:

i tyle go widzieli...

Posted

Złośnica napisał(a):
załatw go, załatw go !!! a wtedy sprezentuję ci wierną a może i lepszą wersje Lugerka, OCZYWIŚCIE BIAŁĄ :diabloti: będziecie z Dulczyńskimi rodzinką :loveu:
:diabloti:nie załatwi ...przejmuję Klocuszka...bedziem się mścić na was:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kuzyn Adwokat nie da zrobić mu krzywdy:eviltong:

clockwork napisał(a):
prosze... nigdy nie powtarzaj tego przy moim Pawciu, bo jeszcze tego samego dnia Klocuszek zginie w tajemniczych okolicznościach :roll::roll:

i tyle go widzieli...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06b24f014ae66637.html
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Złośnica napisał(a):
Dulke nie...dziociom wiele rzeczy się wybacza, ale ten czarnuch musi zniknąć :mad: PAWCIU....PAWCIU...halo halo....mam dla Ciebie prezenta :razz:
:mad:czarnuszek nie zniknie ...;)...
taaa tera Pawcia chce przekupić ....pewno bullką jakowąś:evil_lol:

Posted

Złośnica napisał(a):
a tak Lugerek dla Pawcia zgriluje czarnucha na miekko :diabloti: żeby Pawciu mógł mieć śliczną białą świnkę :loveu: a Dulka koleżankę.

http://img409.imageshack.us/img409/5931/img1547oi2.jpg

no i masz przechlapane- Pawcio przeczytał.... i zupełnie nie wiem co sie dzieje na balkonie ... Klocek skomle jak wścieknięty:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

o już nie skomle... pod balkonem pojawiła sie dziura- jak lej po bombie :cool1:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:hmmmm: ale Maga nie jest murzynką tylko biała:eviltong:...więc Pawcio ma białą koleżankę ....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie ... Pawcio ma białą swinke :cool1::cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie ... Pawcio ma białą swinke :cool1::cool1:
:razz:...o to nowość ...o swince nic nie wiedziałam ...ale tajmniczy:eviltong:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Paulinko, a co to ma znaczyć":p "????

To taki rozkoszny uśmieszek :razz: No dobra ;) masz tą: :loveu:

Witaj Bogusiu :loveu:

Posted

jeny, czy znajdę tu właścicielkę tej galerii??? :-o Trzy razy sie upewniałam, czy się nie pomyliłam i nie wlazłam do Klocusiowej, albo Alicji...:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
jeny, czy znajdę tu właścicielkę tej galerii??? :-o Trzy razy sie upewniałam, czy się nie pomyliłam i nie wlazłam do Klocusiowej, albo Alicji...:diabloti:

rozumiem że u NAS bywasz jak sie pomylisz :cool1:
a swoją drogą... ktoś musi zaniedbanych blożków pilnować... cóż- padło na nas :roll:

Posted

AlKil napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....właścicielka chyba cósik w rozjazdach;)

Posted

a więc..... nie zaczyna sie zdania od a więc....
a więc: właśnie dzwoniła do mnie właścicielka blogasa i informuje- jest na wyjeździe, jest na dogo, obserwuje co sie dzieje- zapomniała hasła :evil_lol::evil_lol::diabloti:
poodpisuje wieczorkiem jak wróci, a tymczasem MY mamy zaopiekować sie Dulkowym blogasikiem

tak mówiłaś Dulkowa... prawda?? mamy nagadać ile wlezie :roll::roll::roll:

Posted

clockwork napisał(a):
a więc..... nie zaczyna sie zdania od a więc....
a więc: właśnie dzwoniła do mnie właścicielka blogasa i informuje- jest na wyjeździe, jest na dogo, obserwuje co sie dzieje- zapomniała hasła :evil_lol::evil_lol::diabloti:
poodpisuje wieczorkiem jak wróci, a tymczasem MY mamy zaopiekować sie Dulkowym blogasikiem

tak mówiłaś Dulkowa... prawda?? mamy nagadać ile wlezie :roll::roll::roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ...jechane :multi::multi::multi:

Posted

a więc Dziewczynki ....posikałam się prawie w majty jak zlustrowałam Klocusiów :lol: :lol: :lol: i niestety albo stety najazd Złośnicy z Lugerkiem i błękitnym Pitbulem nieuchronny :mad: czekam tylko na datę tego naszego uroczego zapwne spotkania :evil_lol: