Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :diabloti:ale ty wesolutka:eviltong: :eviltong::loveu::loveu::loveu: [quote name='Hugo-Kochaś'] Madziu widzę,że moje koleżanki zadbały o Twój( i mój)dobry humor:multi: :multi: Jak zawsze;) Witojta:multi::multi::multi::loveu: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dulkowa... przez psine nie wyrobiłam sie wczoraj z fotami- Alicja Ci dostarczy na płytce ... może i ja zdąże coś dzis wrzucić... fotosik nie działa :angryy: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='clockwork']Dulkowa... przez psine nie wyrobiłam sie wczoraj z fotami- Alicja Ci dostarczy na płytce ... Wybaczam Ci - znaj moje dobre serce:lol: Quote
BoJa2 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 dzięki Ci Klocusiowa:multi: ps.Klocuś już doszedł do siebie po tym spotkanku???:evil_lol: Quote
clockwork Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']dzięki Ci Klocusiowa:multi: ps.Klocuś już doszedł do siebie po tym spotkanku???:evil_lol:;)PS. Doszedł...:eviltong: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :ppłyteczkę mam w plecaczku ... nastepna razą podobno jedziesz ze mną;)...liczę na Cię AAAAA i witanko:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Złośnica Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 o rrrannnyyy....co za czarnuch :-o ojciec by nie zdzierżył że się dziecko z takim zadaje :mad: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Złośnica napisał(a):o rrrannnyyy....co za czarnuch :-o ojciec by nie zdzierżył że się dziecko z takim zadaje :mad::loveu::loveu::loveu:to jest Najukachańszy BANDOG jakiego znam:eviltong:....cud- miód -orzeszki:loveu::loveu::loveu: Nie bądź rasistą:razz: Quote
Złośnica Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 sorki, ale u mnie tylko white power :cool3: i chłop się na czarnucha nie chce zgodzić :eviltong: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Złośnica napisał(a):sorki, ale u mnie tylko white power :cool3: i chłop się na czarnucha nie chce zgodzić :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:będzie MELANŻ ....Clockwork jest the best:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:to jest Najukachańszy BANDOG jakiego znam:eviltong:....cud- miód -orzeszki:loveu::loveu::loveu: Nie bądź rasistą:razz: a ile jeszcze znasz:cool3: ja też chcę poznać:evil_lol: cała prawda o NASZYM Klocuszku:loveu: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 agnes1 napisał(a):a ile jeszcze znasz:cool3: ja też chcę poznać:evil_lol: cała prawda o NASZYM Klocuszku:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:napisałam przecie JAKIEGO ZNAM;) Tak tak o NASZYM;)...Klocuszku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Bogusia :p Super foteczki ze spotkanka :multi: :loveu: Haha :D http://images24.fotosik.pl/22/bad11835276cbf67.jpg "zmieszczę się pod Klockiem" ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :razz:witam ... jestem w posiadaniu pewnej płytki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Witanko Wsjem:lol: Paulinko, a co to ma znaczyć":p "???? Alicjo - płytke niezwłocznie odbiore i ocenzuruję:mad: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Witanko Wsjem:lol: Alicjo - płytke niezwłocznie odbiore i ocenzuruję:mad: :lol: :lol::razz:o jaka cenzurę Ciebie chodzi:p:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::ppłyteczkę mam w plecaczku ... nastepna razą podobno jedziesz ze mną;)...liczę na Cię AAAAA i witanko:multi::loveu::loveu::loveu: ale ja gupia zapomniałam nagrać ci fotek z wystawy :oops::oops::oops: następną razom- odbierzesz osobiście ;) Złośnica napisał(a):o rrrannnyyy....co za czarnuch :-o ojciec by nie zdzierżył że się dziecko z takim zadaje :mad: Złośnica napisał(a):sorki, ale u mnie tylko white power :cool3: i chłop się na czarnucha nie chce zgodzić :eviltong: white rower... rasisty :angryy::angryy::angryy: mój czarnuszek ma duszę i serce białasa - pokochałabyś go ;) doberek doberek Quote
Złośnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja może i tak, bo ja chce czarnucha !!!!!! ale Lugerek to white power z wyglądu i myślenia :mad: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Złośnica napisał(a):ja może i tak, bo ja chce czarnucha !!!!!! ale Lugerek to white power z wyglądu i myślenia :mad: ooo... to mus unikać spotkanka Clock vs Luger ... Luger założyłby kaptur a'la ku-klux-klan i spaliłby go na stosie :placz::placz::placz: mój biedny Klocuszek :placz::placz::placz: Quote
Złośnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):ooo... to mus unikać spotkanka Clock vs Luger ... Luger założyłby kaptur a'la ku-klux-klan i spaliłby go na stosie :placz::placz::placz: mój biedny Klocuszek :placz::placz::placz: właśnie tak by było :diabloti: nawet mamy specjalne miesjce na ogrodzie do takich rytuałów :p ZA-PRA-SZA-MY na grilla :razz: Quote
Recommended Posts