Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']:roll::roll:Qrwa, a już byłam taka szczęśliwa:diabloti::roll:

1. Podróbka ze mnie jaka:niewiem::niewiem::evil_lol::evil_lol:
2. :grins:
3. :multi::multi: I znów obudziłaś we mnie nadzieję na lepsze jutro:loveu::loveu:
4. Oplumkałam pana monitora:evil_lol:

1. najwidoczniej ;)
  2. w razie czego moje drzwi są otwarte... ino pies morderca przy wejściu pilnuje :eviltong:

3. zejdź na ziemie- nie ma lepszego jutra :diabloti:

4. fuj!!! taka ciompa na panu monitorze- fuj!!! :cool1:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']takoż właśnie wyglądają..:eek2: jakieś takieś wydziczałe :smhair2::diabloti:wynędzniałe ....niedożywione...głodne...brudne...ect ect:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Dulczyńska kaj żeś ....

Posted

[quote name='clockwork']

1. najwidoczniej ;)
  2. w razie czego moje drzwi są otwarte... ino pies morderca przy wejściu pilnuje :eviltong:

3. zejdź na ziemie- nie ma lepszego jutra :diabloti:

4. fuj!!! taka ciompa na panu monitorze- fuj!!! :cool1:

1. :obrazic::evil_lol::evil_lol:
2. A przegryzie mi aorte:razz::razz::razz::loveu:
3. :-(No ale mówiłaś, że coś z tym gwałtem wymyślisz:-(
4. Kwestia przyzwyczajenia:eviltong::eviltong:

Widziałam psy:cool1::cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']
1. :obrazic::evil_lol::evil_lol:
2. A przegryzie mi aorte:razz::razz::razz::loveu:
3. :-(No ale mówiłaś, że coś z tym gwałtem wymyślisz:-(
4. Kwestia przyzwyczajenia:eviltong::eviltong:

Widziałam psy:cool1:
nie szpanuj :cool1:

1. przestań sie dąsać :mad:
  2. no zapewne... a jak nie on to ja :evil_lol:
  3. aż tak ci zależy?? to okej okej... wymyśle cosik :cool3:
  4. no tak... ja bym tam nie przywykła do glutów na kompie :shake:

Dulkowa wracaj bo zaro bedziesz miała milion stron do nadrobienia :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']

1. przestań sie dąsać :mad:
  2. no zapewne... a jak nie on to ja :evil_lol:
  3. aż tak ci zależy?? to okej okej... wymyśle cosik :cool3:
  4. no tak... ja bym tam nie przywykła do glutów na kompie :shake:

Dulkowa wracaj bo zaro bedziesz miała milion stron do nadrobienia :eviltong::eviltong::eviltong:

1. Ja się nie dąsam... chciałam się pokazać z profilu:loveu::loveu::loveu::diabloti:
2. Ale super:multi::multi::multi: Już się doczekać nie mogę:diabloti:
3. Ach i jest po co żyć:diabloti::diabloti::diabloti:
4. Spróbuj, a zmienisz zdanie:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']
1. Ja się nie dąsam... chciałam się pokazać z profilu:loveu::loveu::loveu::diabloti:
2. Ale super:multi::multi::multi: Już się doczekać nie mogę:diabloti:
3. Ach i jest po co żyć:diabloti::diabloti::diabloti:
4. Spróbuj, a zmienisz zdanie:loveu:

1. aaa... piekny profil piękny... taki nadąsany :diabloti:
  2. zapraszam...
  3. żyć to po śląsku dupa
  4. naplułam se... nie widze co pisze ... i jeszcze na brode mi skapło :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Dulkowa nie godej że tepichy klupiesz:mad:

buuhahaha.. że co robi????

Posted

[quote name='clockwork']buuhahaha.. że co robi???? :diabloti:no nie godej że nie wiesz co to jest klupać tepichy .......:mad:.....dywaniki trzepią :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:no nie godej że nie wiesz co to jest klupać tepichy .......:mad:.....dywaniki trzepią :evil_lol:

Cześć :multi: nie klupia tepich:p leża krzyżym i fyrlom zdrowaśki coby we niedziela nie loło:lol: :lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć :multi: nie klupia tepich:p leża krzyżym i fyrlom zdrowaśki coby we niedziela nie loło:lol: :lol::razz:dalibóg że żyjesz ...a my się tu cołki dzyń o cia martwili.....:razz:...żykej o ta pogoda żykej ...

Posted

[quote name='paula_z']Bosh :mdleje: nic Was prawie nie rozumiem :cool1:

Witajta Dulkowe :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jak uważałąś na jastrzębsko -rybnickich lekcjach:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jak uważałąś na jastrzębsko -rybnickich lekcjach:eviltong:
:eviltong: Uważałam, ale było tylko o klopsztandze, hasioku i winklu :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:eviltong: Uważałam, ale było tylko o klopsztandze, hasioku i winklu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no na klpsztandze kloprem klupie się tepichy:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no na klpsztandze kloprem klupie się tepichy:eviltong:
To o dziwo zrozumiałam :eviltong: Ale język se można połamać :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='clockwork']

1. aaa... piekny profil piękny... taki nadąsany :diabloti:
  2. zapraszam...
  3. żyć to po śląsku dupa
  4. naplułam se... nie widze co pisze ... i jeszcze na brode mi skapło :oops:

buuhahaha.. że co robi????
1. Ja wogóle jestem pikna:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:
2. :lol!:
3. Dobra dupa nie jest zła:loveu:(sama siebie nie rozumiem:cool1::cool1::evil_lol:):evil_lol:
4. :mdleje: Musisz brać większy zamach ot cała tajemnica prwidłowego plucia:evil_lol::evil_lol:

Jak "Was czytam", to się zastanawiam, czy ja aby natetentewno siem urodziłam na śląsku:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:no nie godej że nie wiesz co to jest klupać tepichy .......:mad:.....dywaniki trzepią :evil_lol:

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć :multi: nie klupia tepich:p leża krzyżym i fyrlom zdrowaśki coby we niedziela nie loło:lol: :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:dalibóg że żyjesz ...a my się tu cołki dzyń o cia martwili.....:razz:...żykej o ta pogoda żykej ...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Bosh :mdleje: nic Was prawie nie rozumiem :cool1:

Witajta Dulkowe :p
no co ty... przecież to czysto polski język- ino taki nasz regionalny :eviltong::eviltong:

Dulkowa- żykej dalij... dzisio jeszcze nie padze - tfu tfu

Posted

[quote name='madzia i medor']1. Ja wogóle jestem pikna:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:
2. :lol!:
3. Dobra dupa nie jest zła:loveu:(sama siebie nie rozumiem:cool1::cool1::evil_lol:):evil_lol:
4. :mdleje: Musisz brać większy zamach ot cała tajemnica prwidłowego plucia:evil_lol::evil_lol:

Jak "Was czytam", to się zastanawiam, czy ja aby natetentewno siem urodziłam na śląsku:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

1. wiadomo- same piękne na tym dogo :cool1:
  2. :evilbat:
  3. szalone pośladki z Oslo :eviltong:
  4. ide ćwiczyć ... bede damą harkającą na chodnik :multi:
no właśnie... problem w tym że ja też sie urodziłam na śląsku :roll::roll: (wot niespodzianka-nie??) i też nie godom po ichniemu

Posted

[quote name='clockwork']

1. wiadomo- same piękne na tym dogo :cool1:
  2. :evilbat:
  3. szalone pośladki z Oslo :eviltong:
  4. ide ćwiczyć ... bede damą harkającą na chodnik :multi:
no właśnie... problem w tym że ja też sie urodziłam na śląsku :roll::roll: (wot niespodzianka-nie??) i też nie godom po ichniemu :razz:
1. NO wiadomo:diabloti:
2.:evil_lol:nie wiem o co chodzi
3.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
4.:mad:no tak a ja się potem na tym obskiełznę jak przyjadę i zaglebię:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mam się o tyle dobrze ...że mój szanowny TZ którego cała Rodzina pochodzi z Mazur ...ale urodzony został w Rybniku ....zna nasza gwarę ....i podpowiada mi co i jak się nazywa....a ja nie tylko urodzona tutaj jestem ...tutaj są moje korzonki:evil_lol:....stąd nasz ród;)
no i tak własciwie .....też nie mówię gwarą ...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze DULCZYŃSKIE

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:
1. NO wiadomo:diabloti:
2.:evil_lol:nie wiem o co chodzi
3.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
4.:mad:no tak a ja się potem na tym obskiełznę jak przyjadę i zaglebię:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mam się o tyle dobrze ...że mój szanowny TZ którego cała Rodzina pochodzi z Mazur ...ale urodzony został w Rybniku ....zna nasza gwarę ....i podpowiada mi co i jak się nazywa....a ja nie tylko urodzona tutaj jestem ...tutaj są moje korzonki:evil_lol:....stąd nasz ród;)
no i tak własciwie .....też nie mówię gwarą ...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze DULCZYŃSKIE

1. HA! :p piękne i bogate :diabloti:
  2. no ja napisałam że zapraszam a ona mi dała taką o: :lol!: więc ja jej: :evilbat: bo nie znalazłam takiej
  3. :diabloti:
  4. jakie zagłębie :mad: śląsk!!!
a ja tam nie znam mego drzewa genealogicznego (ufff... trudne słowo) ścięli go drwale ;)

Posted

[quote name='clockwork']

1. HA! :p piękne i bogate :diabloti:
  2. no ja napisałam że zapraszam a ona mi dała taką o: :lol!: więc ja jej: :evilbat: bo nie znalazłam takiej
  3. :diabloti:
  4. jakie zagłębie :mad: śląsk!!! ...zaglebie od Gleby ....grrrrrrrrrrrrrrrrrr...no wyp******* się no:oops:
a ja tam nie znam mego drzewa genealogicznego (ufff... trudne słowo) ścięli go drwale ;):cool1:ja moje znam ..................ciekawe Ci ono ...