Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asher po raz kolejny zgadzam się z Tobą.Rzeczywiscie fotki to nie dowód ,gdyz robiłem je dla siebie.Natomiast wszystko dzialo się pod bokiem Waszej wielkiej imprezy jaką jest wystawa i niech nikt nie szuka tu jakichś podtekstów.

I jakoś nikt nie reagował a była tam cała śmietanka ZK,nie mówiąc już o uczestnikach,więc niech nikt mnie nie poucza jak mam się zachowywać,na co mam patrzeć i komu mogę zrobić zdjęcie.

Daj znać czy dotarła do Ciebie moja pw.????

Przeczytaj uważnie i zastanów się czyje wypowiedzi są nieciekawe.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to masz szczęście że nikt na Twoje psy nie nalatuje,bo jest to średnia przyjemnośc.

Oby Twoim bezinteresownym obiektywizmem zaraziła się reszta Dogo. :D

Posted

hm..odnioslam wrazenie teraz ze zrozumiales mnie,ze jak ktos ma psa bez papierow to juz dla mnie kanal :-? .Otoz nie-i kazdy kto mnie tu zna -to wie ze mam pierwsze rasowce w swoim zyciu-wczesniej byly boorki-przekochane schroniskowce...ale kilka twoich wypowiedzi na temat arystokracji mi podpadlo-wyraznie piles do Ozziego-bo sie oburzyles ze oleq wypowiedzial swoja opinie-a oleq jest szczery do bolu-moje psy tez mu sie nie podobaja poza moim petem-i co-mam sie obrazic???? :lol: .Masz piekne psy-Twoje psy-kochasz je....czy kazdy kto powie cos zlego to od razu jest be?????Ja powiedzialam ogolnie-rozmnazaczom nie,fotki spod wystawy to bolesny temat..po prostu widuje nasze schronisko :-? To wszystko...

Posted

Daga nikt się nie obraził na Olka bo wydaje mi się,ze jest w wieku mojego syna i
nieobce mi są ich klimaty :wink:

O co ten bój????Nie chcę już do tego wracać.Kto,komu.jak,dlaczego????

pozdrawiam

Posted

Handel szczeniętami pod wystawami to cholernie bolesny temat. Trochę odnosze wrażenie, ze Związkowi Kynologicznemu to zwisa :( Ja nic w tej sprawie nigdy nie robiłam bo po pierwsze nie należę do ZK, a po drugie i ważniejsze byłam w życiu na jednej tylko wystawie i tam akurat szczeniakami nikt nie handlował...
Ludzie dają sobie spokój, bo to walka z wiatrakami, powinna reagować straż miejska, ale jak się to zglasza, to jest to olewane :( ZK też olewa :( No to co można zrobić? :niewiem:
Pozostaje uświadamiac ludzi, żeby nie przykładali do tego ręki i nie kupowali w takich warunkach psów...

A oburzeniu się nie dziw.
Wszystkie szczeniaki są sliczne, nie wazna jaka rasa, czy jej brak i nie wazne gdzie ufocone. Jednak tutaj bardziej niz na slicznośc szczeniaków patrzy się na ciemną stronę tego procederu... :(
Regujemy często zbyt impulsywnie, zamiast po ludzku pogadać, bo to cholernie smutny i drażliwy temat i po którejś tam próbie uświadomienia o co w tym wszystkim chodzi po prostu nerwy puszczają...
Nie tobie pierwszemu się na Dogo "oberwało" :wink: Poczytaj sobie choćby topiki o "rasowych bez rodowodu", pełno ich w dziale "Wszystko o psach" :wink:

ps. wiadomośc nie dotarła...

Posted

Hugonek jak i Ozzy sa sliczne! :) dla mnie to naprawde piekne psy, uwielbiam amstaffki normalnie jak widze to az kwicze :lol: wiec bede czestym gosciem galerii...

Kupowanie psow bez papierow ma tez swoj jeden plus, jesli takiego szczeniaka kupi czlowiek z głowa to go wysterylizuje/wykastruje lub poprostu nie pozwoli na dalsze rozmnazanie.. a jesli kupi go koljeny handlarz to brak mi słow... mnie wystarczy tych bid w schronisku.. a od astow naprawde sie roi...!

Moj psiak tez sie nie kazdemu podoba, bo to taki zwykly kundel, ale coz dla mnie to i tak gwiazdeczka 8)

Posted

Hugo dzieki! lubie amstafki ale o tym juz pisalam, a lezenie na zabe mnie rozbraja, a szczegolnie przy psach tego typu, bo moj ma takie krociutkie nozki :P

wydrap ode mnie Hugonka i Kame :P

Posted

Gabryjella z przykrością,ale muszę Cię rozczarować U Hugona akurat w tej pchwili pchełek niet/chociż niekiedy coś zdarzy mu się podłapać od jeża/
Jego poprostu coś szczypie.
:multi: :multi: :roflt: :roflt: :roflt: :buzi:

Posted

Moja psica tez tak sie szkrobie ale NON-STOP ,nie wiem co to moze byc,bo pcheł to ona ni ma i kąpana jest regularnie.
Buziaki dla Hugonka no i dla suczynki ,ktorej zdjec wstawiac chyba zapominasz 8)